Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Žungul

    Pozdrav Ante !!!!
    Ja sam ti od ranije najavio podršku,ali vjeruj mi....
    NISI NIŠTA IZGUBIO !!!!!!...spasio si se a da ni sam nisi svjestan koliko.
    Imaš divnu obitelj,čistu glavu,posao...ljubav prema Hajduku....Hajduku...
    da onom našem pravom Hajduku...NE OVOM!!!!...OVO NIJE HAJDUK!!!!
    OVO NEMA NIKAKVE VEZE S HAJDUKOM!!!!...NIKAKVE...
    Svi mi sretnici koji smo doživjeli pravi Hajduk znamo šta je Hajduk!...
    Ovo sada....ovo Hajduk?...ovo?....neeeeeeeee
    Spasio si se linča....nevidjenog stresa...anarhije na koju nisi navikao...čira na želudcu.....sijedih vlasi...blaćenja tvog imena....i čega ne sve još!
    Kad hoćeš pomisliti na Hajduk...odi do ormara...izvadi si neku staru knjigu,enciklopediju,koju Gizdićevu...koju staru kazetu ili dvd...i gledaj Hajduk! Pravi Hajduk.....a ovima šta su se prodali agresorima i ugnjetačima....za "prijateljsku s Bugarskom"...ovim amebama i čovjekolikim ribicama...ovim neznalicama šta nose nezasluženo sveti bili dres....prepusti OVU LOŠU REPLIKU HAJDUKA!...neka i dalje nastave sa mrcvarenjem lešine...i neka se samozadovoljavaju nad njim!...kad ih je već zapalo...

    avatar

    11.04.2015. (23:03)    -   -   -   -  

  • Ante

    Non omnis moriar.

    avatar

    13.04.2015. (06:50)    -   -   -   -  

  • Bokšić

    Moja Ante dobri i pošteni,
    šta si mislija nego da će nestručni raspisat izbore za stručne..Apsurd je i to da tko god nema fakultet nemože se kandidirat..Dakle jedan Todorić ili Tedeschi ne bi imali to pravo..pa i ovaj šta je kupija splitski Škver..
    Kakvi god oni bili i lopine i povezani sa politikom,ne može se reć da nisu sposobni..

    Ispada da sami poduzetnici da daju svoj novac nebi smjeli sjediti u nadzornom odboru kluba...šta je mega apsurd..Koliko znam Maleš sve skupa nije imao pet godina staža a kamo tek na rukovodećim pozicijama pa je dospio do predsjednika...također i nadzornike koje grad nominira nemaju te karakteristike..jel u gradskom vijeću može sjediti bilo tko..
    E sad zamisli da u nadzorni odbor može ić netko ko je završio FESB,Građevinu ili nešto slično a ne može neko iz biznisa i tko rukovodi sa 100 ili 1000 vlastitih radnika i daje im plaće...i tko zna kako se posao vodi...Dokaz je Koceić,Ramljakica,Majić koji pojma nemaju o sportu kao ni o vođenju "firme"kao što je Hajduk
    Izbori kao i kodeks su išli po nalogu st komunističkih novinara da se sruši keruma i sad je to ostalo a nema nikakve logike..

    avatar

    12.05.2015. (12:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...