Komentari

bilice2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • KP

    Kapa doli Nevenu!

    avatar

    13.04.2015. (08:55)    -   -   -   -  

  • ribar

    kapa doli Nevenu???Jasno sve sto radi radi samo za Mikulandre.A ti sefe vidis samo taj dio koji je istina procvjetao u ove zadnje dvije godine.U sve i jedan mikulandrica vinograd i maslenik doveo je ceste i do 7m sirine.Naravno tu ima i on svoje parcele pa slijedi prosirivanje grajevinske zone.Silni beton a i rad utrosen je da zadovolji njegove interese.Calasan i sam priznaje da je Neven glavni i da ako nije kako on oce odmah raspisuje izbore a i zadnji proracun je donesen u kafani gdje se i vodi politika bilica. Neven ne dozvoljava bilo kakvo ulaganje i trosenje proracuna ako 80% sredstava ne ostaje u Mikulandrama. Slijedeci potez u dvetom mjesecu je betoniranje mola na *gomilici* te protjerivanje legla labudova koji su simbol Bilica cime bi se svaka normalna opcina ponosila.U svom zadnjem obracanju nacelnika rekao je nesto o PTSP mislim da on djelovanje te bolesti osjeca na svojoj kozi jer ne smije slobodno disat a i svjedoci smo zestokih svadja. Znam da ces sefe obrisati ovaj komentar koji ne podrzava stav:ja,ja i samo ja.Mi,mi, i samo mi ostali su bosanci,dotepenci i vikendasi koje treba sto cesce sisati da vuna bolje raste. Vrulje su prica za sebe a to mogu samo drzavni organi rijesiti.Butkovici-ovaj mol je prvo ulaganje u zadnjih 30 godina i bili je krajnje vrijeme. A sad slobodno brisi ovaj komentar prosto ti bilo.

    avatar

    19.04.2015. (11:33)    -   -   -   -  

  • maher

    zašto rribaru brisati ovakav komentar, ne vidim radi čega bi ti to učinio, lip ti pozdrav!

    avatar

    19.04.2015. (14:05)    -   -   -   -  

  • vir

    hahaha nece prstom mrdnut neven ako nece biti po njegovom a to slijedeci proracun nece prezivit.zivi i zravi bili

    avatar

    19.04.2015. (19:06)    -   -   -   -  

  • Tarzan

    Neb ja Nevena prikaziva tako lošim, a Ćalasana tako dobrim i nemoćnin.

    Mišljenja san da je Neven vojnik, čvrste ruke i da radi. Mislin isto da ne gleda samo na sutra, već teke unaprid. želi dobit sljedeće izbore pa obuhvatit ce radoviman sve zaoseoke Bilica.

    A Ćalasan, ima on dva izbora - 1. trpit Nevenovu torturu i imat povlastice koje uz to idu. I jab načelničku fotelju i ostalo. 2. Ili ne trpit Nevenovu navodnu torturu, odreći se fotelje za dobrobit Bilica (kako sam kaže, ako nas PTSP-ovac vodi nije dobro) i okušati se na izborima. Pari se men da je njemu draža njegova osobna sigurnost, a ne bilce.

    Puštimo to sad vrime će pokazat.

    Nego šta je mene iznerviralo. Svi radimo i za to smo pošteno plaćeni, tako i održavatelji web stranica. Samo ovi šta održavaju Biličke strance su plačeni od nas sviju šta plaćamo općini, kroz porez itd. AQ te strance sada isključivo služu za promociju Ćalasona i njemu bliski a
    ne bilica. Eno juce gledan i pir sina je stavija na stranice, kao da do sad se u bilicama niko nije ženija i udava, neko samo načelnikov sin.
    A šta dicu pačaš u politiku - neznan štab reka.

    avatar

    20.04.2015. (08:42)    -   -   -   -  

  • dotepenac

    da se i sam tako nazovem kad nas cile Bilice caste pogrdnim imenom.Bosanci livo od prokljana .Tarzane kazes da neven terorizira Calasana a to i vidi cili svit.PTSP mora biti lijecenl jekovima i terapijom a nebi smio ni auto vozit auto a jos manje bit prijesjednik vijeca.On bi triba bit u Toplicama ako je bolesan samo se ja bojim da je zdrav ko bik. Bice tu svega!

    avatar

    21.04.2015. (01:23)    -   -   -   -  

  • tarzan

    ako mala grupa navijača radi nered, ne znaci da su svi najvijači huligani, tako ako jedan, dva bilicanina suju i castu susjede pogrdnim imenima, ne znaci da je takvo cilo selo.
    Lipo to s njima riješi, a selu se ode izvini.

    i reka san navodno terorizira.

    i reka san da ako je to tako, da Calasan može u dva poteza završti tu pricu - el ako mu je milo.
    aa, doduše nisan selo cuja da se tuži, već samo ode ribar koji prepricava ode Calasanove rici.

    a u ovu polemiku oko ptsp neb ulazija, sram me šta pišete, jer da bi mi ode piz....ili i zaje...li se neko je triba godinama tući velebitske cuke i ostalo.
    pa koj zato dobar, men je dobar i za drugo.

    avatar

    21.04.2015. (16:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...