Komentari

malenazvijezdice.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Iva

    O sunce malo. Kada ju čovjek ovako vidi i sa krajem videa se sjeti da je tu sve stalo, kako ne biti tužan i ljut na život, ljude, sudbinu, sve..

    avatar

    12.04.2015. (11:41)    -   -   -   -  

  • Latica

    Preslatka :-) Neshvatljivo je koliko su video snimke "okrutne". S jedne strane čovjek je sretan da ih ima, da se podsjeti koliko je život bio lijep i ispunjen; s druge toliko bole da je neizdrživo. Mogu samo zamisliti kako vam je....

    avatar

    12.04.2015. (15:41)    -   -   -   -  

  • emocija

    Dakle... meni je gledanje videa izazvalo pravu muku.... Gledati je, slušati je.. tako živu, tako dražesnu, tako umiljatu, tako vatrenu, tako upornu... bilo je za mene traumatično, a kamo neće za tebe. Jesu li ovakve stvari dodavanje soli na ranu, čeprkanje po boli, jesu, a opet na trenutak se život vratio i odigrao svoju paklenu igru sjećanja.

    avatar

    15.04.2015. (18:28)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Je, je.. mučenje je ... strašno mučenje.. ali ja se tako bojim prestati to raditi.. bojim se zanijekati ju samo zato da ja izbjegnem bol. Postojala je.. bila je tu.. tako silno željela živjeti da ju jednostavno ne smijem potisnuti ... mene tek to razori... Mila moja.. tko će je se više sjećati ako ja neću.. pa makar me gušilo i trgalo do neba. To je jedina bol od koje ne bježim. Ja ionako dijelom svog bića živim s njom u toj prošlosti.. nema zaborava i nema nastavka.. to je sve što imam s njom.

    avatar

    15.04.2015. (23:26)    -   -   -   -  

  • emocija

    Slažem se, jednako je sa mnom. Bez "čeprkanja po rani" bile bismo ih zanijekale, okrenule im leđa, pomirile se se stanjem. A to bi bilo još užasnije. Sjećam se kolege sa posla koji mi je jednom natuknuo, žalim li ja to sebe? Zapravo niti sada ne znam što je htio pitati. No, nema ga, a tada nisam htjela inzistirati (bio je bolestan s lošom prognozom). Mislim da on nije shvatio bit te boli. Patimo zbog dviju situacija: zbog gubitka kćeri i u njihovo ime, zbog gubitka budućnosti i života uopće. Dvostruki gubitak, dvostruki teret nosimo.

    avatar

    16.04.2015. (16:32)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Joj da.. ta pitanja žalim li ja sebe zapravo???? Ajme!
    Pa žalim da.... što je tu čudno za boga miloga???? Ja ti ionako ne razumijem to s tim žaljenjem.. već sam bila pisala negdje o tome.. kao ne smiješ nekoga žaliti.. ne treba mu tvoje sažaljenje???? Ne kužim ja što to znači... zar to nije isto kao da ti je žao nekoga?? A ako ti je žao onda si empatičan.. razumiješ.. poštuješ.... i žao ti je.. a ove izvedenice sa tim sažaljenjem koje se stavlja u neki negativni kontekst ja nisam nikad razumijela.
    A na kraju krajeva.. jako malo njih razumije upravo to što si ti napisala mi žalimo zbog gubitka svog djeteta i zbog njihovog izgubljenog života..
    Bože mili kako je to teško razumijeti.. prestrašno.

    avatar

    16.04.2015. (20:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...