Komentari

blogdogg.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • blogdogg

    mljaccc

    avatar

    23.03.2015. (18:49)    -   -   -   -  

  • geomir

    Eto, ne more čovik mirno poć ubrat dvi rukoveti šparoga za se osladit,
    a da ne strahuje od institucija koje da bi radile posao!! :-)))

    avatar

    23.03.2015. (19:01)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Maloprije ih spremala. :-))

    avatar

    23.03.2015. (19:53)    -   -   -   -  

  • Neverin

    kako sad radim sa eu fondovima imaš određene svote za podizanje i bnovu suhozida jer gdje je suhozid tu je određeno bilje (tzv.agro.-okolišne mjere) među kojima je i naša prika šparoga :)

    avatar

    23.03.2015. (21:03)    -   -   -   -  

  • durica

    meni ih pošalje svekrva, očišćene i zmrznute, a najviše ih volim u šugu, gulašu i paradajz juhi.

    avatar

    24.03.2015. (09:10)    -   -   -   -  

  • RandomHeart

    Purvi puta sam se susreo sa njima u vojsci kada je cijeli vod bio poslan da ih sakupi zapovijedniku za većeru, a ja ih ubrao za sebe doma. Probao sam ih sa jajima i od tada sam obožavatelj. Jedino što mi ih je bilo stvarno teško za uočiti među svim ostalim raslinjem.

    avatar

    24.03.2015. (09:11)    -   -   -   -  

  • j.

    sjetilo me čupanja smilja sa korijenom - tu su ipak krivi ljudi koji to čine iz pohlepe, a ne sustavi i propisi... valjda je slično i kod šparoga, kako lijepo piše o etičkom kodeksu... inače, ne vidim više zapreke da se jednog dana počne naplaćivati dadžbine na zrak i sunce... mislim da je Rousseau imao prava sa onom ogradom i kolcima, ali sada mi se već čini da je prilično kasno za sve - počelo je s naivnošću koju on spominje a završit će - kao što vidimo - prilično loše; ali što se tu, je li, može - jedino još poskrivećki pokatkad uživati u dobrom zalogaju... :)

    avatar

    24.03.2015. (10:49)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    da me bar nisi podsjetio na šparoge,,fritaja sa šarugama,,mmmm,,,,ili dinstane s rižom...Iako i "bljušte" nisu loše,,,,U Istri ih beru,,,,slične su šparugama,,

    avatar

    24.03.2015. (11:49)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    bljuštevi isto nisu loši, a u zadnje vrijeme je hit divlji hmelj ,iako, kako čujem, bolje da te čope s kilom trave nego s kilom divljeg hmelja...:P

    avatar

    24.03.2015. (12:02)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..sad samo da stepli gremo pobirat..

    avatar

    24.03.2015. (12:40)    -   -   -   -  

  • Zena gaza

    tek danas vidjeh da si u cool listi, drago mi je, čestitam (ako to nešto uopće znači)......

    avatar

    24.03.2015. (14:43)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    nisam fan, vjerojatno nikad nisam niti jela prave, divlje šparoge... ali dok Istrijani, Dalmatinci, a po novom, i Ličani, izlaze u kamenjar, Slavonci u to vrijeme počinju kultivirati svoje vrtove za mladi luk i mladu zelenu salatu, postavljajući temelje, ako se tako mogu izraziti, za mladi grašak, mlade krumpire i mlade mrkvice, koje dolaze kasnije.

    zato je meni simbol proljeća (otpora zimi, ako hoćeš), upravo mladi luk i zelena salata, a šparoge me ne asociraju ni na koji vid otpora. no iskustva su ono što nas dijeli ili ujedinjuje.

    avatar

    24.03.2015. (14:52)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Činjenica je da ih vole i gosti po restoranima:)

    avatar

    27.03.2015. (10:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...