Komentari

skrpun.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Annaboni

    Osramotila je sebe kad je Jakova svoga nakon inauguracije tapšala po glavi , kad je ovaj Nijemac nju po guzici , kad je u Amerike se slikavala podno NDH zastave , a ovo s izjavom o Titu--------e tu je pljunila u facu njemačkim demokratima , antifašizmu koji u Europi puno znači ( mi smo na Balkanu jebe nam se za antifašizam ) , a sve to godi Karamarku koji je samo " zalledio" njenu iskaznicu HDZ-a pa je i dalje drži ka lutku na koncu.

    Samo se lutka nešto udebljala a konac---puca kad ne more izdurat

    avatar

    18.03.2015. (00:04)    -   -   -   -  

  • edo

    Hohštapler? O čemu ti to pišeš...

    avatar

    18.03.2015. (00:07)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    Jučer gledam njemačke portale. O Kololindi ni slovca. Zato sve puno Varoufakisovog srednjaka.
    Po našim medijima, Kolindina guza potapšana, ona Švabama pojasnila Titovu personu, oni joj rekli, pomoći Rvatima u suočavanju sa prošlošću.
    Te se vratili grčkom zahtjevu za ratnom odštetom od Njemačke.
    Kolinda... Go, girl...

    avatar

    18.03.2015. (09:01)    -   -   -   -  

  • pravednik

    Ta se žena bavi marginalijama. Zanimljivo je da čini pri tome i štetu.
    Rijedak dar.

    avatar

    18.03.2015. (21:51)    -   -   -   -  

  • Weteran

    Napokon da netko makne tu bistu iz ureda predsjenika. Ali najvažnije je micanje jugokomonističkog mentaliteta iz glava i ponašanja naših političara i uoravljačkih struktura. Sa diktatorima i diktatorskim načinima se ne može u današnje vrijeme naprijed. Već desetljećima tapkamo u mejstu, a u nekim segmentima i nazadujemo. Možda micanje Titove biste i čisto definiranje njega kao zločinca i diktatora pomogne u kretanju naprijed.

    avatar

    23.03.2015. (10:44)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Neka ga je maknula, nije joj ni mjesto pored njega.

    "Sa diktatorima i diktatorskim načinima se ne može u današnje vrijeme naprijed." - osvrnula bih se na taj komentar.
    Ne znam baš koliko jedna dvadesetosmogodišnjakinja može biti kompetentna za komentiranje osobe pod čijom "vladavinom" nije živjela, ali vladavina ovih novih, "modernih diktatora" (nitko me ne može uvjeriti da ova vladavina nije diktatorska) ne uveseljava me, niti mi i u najmanjoj mjeri olakšava život.
    Da se vratim na komentar. Što nam je to dobroga donijela demokracija? U što nas je to Zapad uspio uvjeriti? Ne kažem da je (svaka) privatizacija pljačka (u našem slučaju - jest), ali sustavno i namjerno uništavanje naših firmi, a i dobara, sve u svrhu prodaje državne imovine pojedincu koji radi isključivo za svoje dobro - to je bolja varijanta? Bolja varijanta od, recimo, onog što jedna Bjelorusija prakticira? Ne boje se privatizacije, samo se užasavaju prodaje za male pare. Pa jebate, ta vladavina Lukašenka je čisti teror! Tko još želi sigurnost i stabilnost, rad za opće dobro, a ne dobro pojedinca!? Zapadnjačka propaganda je odradila svoje, mozgovi velike većine su isprani; sami bjelorusi žele ga "svrgnuti s vlasti" iako im je potpuno jasno da alternative nema, da im nitko drugi neće donijeti ništa dobro, kamo li bolje.

    I da proturječim, "Gospođa", koja i jest jedino za tapšanje po dupetu, svoju vladavinu duguje isključivo bivšem (realno - i sadašnjem neslužbenom) ravnatelju SOA-e. Era Kramarka nikad nije ni prestala, baš kao ni Glavaševa, a ja samo čekam dan kada ću drugove vidjeti ujedinjene. Onakve kakvi su oduvijek i bili, iza kulisa.

    avatar

    27.03.2015. (21:00)    -   -   -   -  

  • Weteran

    Prinčipesa, kod nas demokracija nije do kraja zaživjela, a razlog zašto nije je upravo Tito i ostaci jugokomunističkog sustava koji i danas djeluju u državi i društvu.
    Slučaj Perković primjerice, pokazuje koliko su ti "ostaci" jaki.
    Slučajevi oko referenduma i pokušaja zabrane referenduma pokazuju koliko se sustav boji prave demokracije, one neposredne i kako je želi ograničiti pa čak i spriječiti. Praksa unutar partija, u kojima je jedan vođa, također pokazuje taj mentalitet. Demokracija? Nema je. Kod nas su prisutni elementi fašizma i komunizma.
    Kakve su sve ove reakcije na micanje jedne najobičnije biste? Pa i to je pokazatelj koliko se kod nas štuje diktatora i njegov sustav i način djelovanja.

    Ti demokraciju ili totalitarizam povezuješ jedino s ekonomskim sustavom. Mogli smo imati i demokraciju i ne prodavati državnu imovinu. Mogli smo imati i tešku staljinističku diktaturu i prodati i gaće sa štapa, to nema veze. Miješanje ekonomskih modela i dileme je li država bolji gospodar od privatnika ili kako upravljati državnim poduzećima se može provesti i bez toga je li kod nas diktatura ili demokracija. Ali razvoj društva, poticanje i gospodarstva i obrazovanja i razvitak mentaliteta spremnog za raspravu i dijalog se en može napraviti bez demokracije. Ako je diktatura pa se dogodi rasprava, onda onaj tko je slabiji redovito završi ili u jami ili na nekom golom otoku gdje tuca kamen i dobija vaspitnu palicu. A to su scenariji već viđeni kod nas.

    avatar

    28.03.2015. (17:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...