Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Neverin

    čini mi se da Milanović namjerno ne reagira kako nebi dao još više povoda da ga se naziva komunistom iako on to nije, već je neoliberal. No mislim da je ovo neka sdphdz farsa. Kako to da policija reagira na antiprosvjednike dok na prosvjednike maltene da im nosi kavu.

    avatar

    14.03.2015. (20:35)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Ovo je toliko gadljivo , da nemam komentara!
    U civiziranom svijetu , u kojem nema ovakvih egzibicija ( ne prosvjeda ) brzo bi došao kraj jednome Klemu ili Glogoškom.

    Ali------------------mi smo narod vrlo savitljive kičme !

    avatar

    14.03.2015. (21:02)    -   -   -   -  

  • NF

    probio sam se na trgu uz teve, nisam ni znao tko prosvjeduje, žena govorila, neki suludi tip joj se potpuno približio i prijeteći viče, vi ste oni koji govore da najljepše griju crkve koje gore (ili tako nekako), mogao ju je zadaviti, ne samo ubiti, toliko o osiguranju o kojem čujem sad na teve, možda na drugom mjestu, nisam imao vremena ići razgledavati šator.

    avatar

    14.03.2015. (23:54)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @neverin, dolazak šatoraša pod premijerov stan je čista i direktna - prijetnja. smišljena demonstracija sile hrvatske verzije SA i vođe im Ernsta Röhma. farsa je sadržana u nemoći (kukavičluku) države pred siledžijama, do onog trenutka dok ne preraste u tragediju.
    @Annaboni, gadljivo, ali lako za to, da nije i zlokobno.

    avatar

    15.03.2015. (11:04)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Boriti se protiv 'branitelja' u državi gdje 50% ljudi (na čelu s Predsjednicom) smatra da su baš oni stvorili ovu državu je teško, da ne kažem opasno. No postoji jedna metoda koja bi mogla polučiti uspjeh: totalno ignoriranje njihovih marifetluka od (posebice) masmedija, političara i građana, barem onih koji osuđuju njihovo 'talambasanje'.
    Druga varijanta: raspustimo Sabor, neka 'šatoraši' izaberu potrebam broj zastupnika međusobno (možda se pri tome djelomično i poubijaju u borbi za fotelje) i onda im prepustiti vlast u državi koju su oni 'stvorili' pa neka je i 'srede'. Tko se s njima ne slaže, u Europu, pa može otuda braniti Hrvatsku kao što mnogi danas čine.

    avatar

    16.03.2015. (18:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...