Komentari

hms.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Baka

    .

    avatar

    07.03.2015. (13:07)    -   -   -   -  

  • Baka

    Ispričavam se, potkrala se pogreška.
    Ma dragi ljudi čemu tolika rasprava ima li netko drugi natjecanje u isto vrijeme kad i mi. To je slobodni odabir tima. Nek se svatko fokusira na rad svog tima a svi zajedno na naš savez.
    Ja kao baka mažoretkinje imam samo jedno pitanje:- Tko i kada može početi raditi kao trener. Postavljam to pitanje jer u svojoj okolini vidim da s djecom rade djevojke vrlo upitnih sposobnosti?
    Unaprijed hvala na odgovoru.

    avatar

    07.03.2015. (13:09)    -   -   -   -  

  • Maja

    Gdje na netu mogu naci pravilnik? Nasla sam iz 2008, je to taj ili ima i noviji? Hvala unaprijed:D

    avatar

    07.03.2015. (20:01)    -   -   -   -  

  • HMS

    Baka:
    Trener treba imati trenersku licencu koju dobiva nakon uspješno završene trenerske škole. Sve ostalo je diletantizam i neprihvatljivo. Molim da javite HMS-u koje su to osobe upitne sposobnosti da pokrenemo postupke.

    Maja:
    Bio je objavljen na blogu. Nakon toga u formi 26 prošle godine koju su dobili svi članovi HMS-a i novopridošli članovi. Kako to da vi niste dobili formu 26?

    avatar

    09.03.2015. (00:26)    -   -   -   -  

  • Trener

    Kad cete objaviti kvalifikacijske liste za Regionalna prvenstva? Hvala

    avatar

    10.03.2015. (15:36)    -   -   -   -  

  • HMS

    Moramo pričekati da li će još koja doći poštom.

    avatar

    11.03.2015. (00:58)    -   -   -   -  

  • NATJECANJE

    Hello, tko i gdje ima natjecanje kad i mi

    avatar

    11.03.2015. (10:31)    -   -   -   -  

  • Trener

    Rok za slanje je bio 05.03., a danas je 11.03.! Da su poslali postara pjeske iz bilo kojeg dijela Hr vec bi stiglo u Zagreb! No u svakom slucaju niste odgovorili na moje pitanje: kad cete objaviti? Imate li neki plan do kad cete cekati postara i kada mislite da ce biti na blogu? Hvala

    avatar

    11.03.2015. (11:00)    -   -   -   -  

  • HMS

    NATJECANJE:
    Ne znam. Navodno negdje blizu Zadra.

    Trener:
    Pa nije baš tako. Mi uvijek čekamo tjedan dana jel toliko obično treba pošti da dostavi pošiljke (to je 5 radnih dana). Iz nekih mjesta dolazi u roku od 3 radna dana (ako ste poslali u četvrtak 5. ožujka kod nas je u utorak). Iz otoka, Zadarske županije i Osječko-baranjske treba i više. Ne znam zašto baš iz tih, ali njihova pošta putuje i po 10 dana. U svakom slučaju sve je napravljeno i gotovo je. I suci su određeni i potvrđeni od strane predsjednice sudačkog odbora.

    Biti će objavljeni ili danas na kraju radnog dana ili sutra ujutro.

    avatar

    11.03.2015. (13:17)    -   -   -   -  

  • Piše - Branko Stojković

    UMNO BOLESNI NOVINARI "BJELOVARSKOG LISTA"PIŠU O MENI LAŽI (5)

    KORUMPIRANI NOVINARI BRANE "PIJANOG SMRADA" KOJI ME GODINAMA NAPADA

    Novinarska "ološ" koja me kleveće

    Rak ovoga društva danas se nalazi u medijima. Toj je jedna novinarska korumpirana bagra, koja s lažima truje narod. Ovim putem pozivam sve pučanstvo da ne kupuju "Bjelovarski list", koji nema nikakvu intelektualnu vrijednost. To je "žuta štampa"koja podmeće zlo jednoj društvenoj zajednici. Taj list je "živi šund" i trivijalni trač parti. Zašto ta novina ništa nije napisala o mojim plemenitima stvarima... O aferama koje sam ja sve otkrio...

    Zašto to "smeće od novina" ne napišu o tome kako jedan kronični pijanac Drago Zlomisllić "Đoni" maše u banci "kovanica" sa lažnom iskaznicom i postotkom svoje invalidnosti? Te kado ide drsko preko reda. U toj banci mirovinu dižu svi invalidi. Kad smo kod lažnog predstavljanja treba i to upitati: zašto se godinama lažno predstavlja Slavko Zlomislić, kao direktor gospodarskog sajma u Gudovcu? Svi na to šute i prave se "duhovni boglji". Eto, ja sam za tu novinu "kavgadžija" jer sve laži i manipulacije vidim.

    Treba se upitati zašto ti "napredni Zlomislići" svi od tri braće nemaju djece? I kakve sve bolesti imaju? Ja o njihovim bolestima neću ovdje pričati. Samo ću ovo reći: Oni su bolesnici koji su ljubomorni na mene... Ocu su im odsjekli noge - jer grijeh je očito nosio. Novinari ne pišu o stvarnim zbivanjima zašto mene takvi "protuzakonito napadaju". Kukavički je što svi "guraju glavu u pijesak". Zato je istina postala laž,..., a laž je postala istina... Zlomislići glume neke domoljube i "velike" Hrvate", treba se upitati što se iza toga krije? Jednom kad sam prolazio pokraj pavliona u parku, vidio sam svu trojicu Zlomislića, na proslavi "1. svibnja" u Bjelovaru.
    Takve proslave samo obilježavaju "ljevičari - komunisti, i sav ne-radnički "šljam". (Gdje se ljudsko dostojanstvo prodaje za jednu porciju graha i pivo...)

    U bivšom sistemu SFR-Jugoslavije, ja sam radio u "RO Tehnika" kao VKV alatnićar. Prvi puta sam tada vidio Dragu Zlomislića "Đonija" kad se je tamo pojavio na nekoj praksi u proizvodnom pogonu... Svi su se iz njega isprdavali i pričali da je došao iz "specijalne škole". Uglavnom radnici su "Đonija" slali u dućan po sendviče, cigarete i piće... To je bila sva njegova praksa. Jednom prilikom su ga "ti pijanci" radnici nagovorili da mome bratu priđe s leđa i udari mu "koks" po glavi. Rekli su mu da će ovaj početi odmah plakati... Moj brat je radio za strojem i ovaj je s leđa učinio to što su mu ovi rekli. Moj brat ga je tada prebio. I taga "pijanog smrada" Đonija, koji zadirkuje normalne ljude, ja se nikako ne mogu riješiti...

    DIREKTOR "BJELOVARSKOG LISTA" ZVJEZDAN CRLENJAK I UREDNICA ALICA PINTARIĆ SU ZA MNOGE LAŽI ODGOVORNI

    ---------------------------------------
    Branko Stojković iz Bjelovara
    ---------------------------------------
    http://crostojkovic1958.bl og.hr
    13. svibanj 2015. (srijeda)
    ŠTIT - Udruga
    Erste banka : HR 482 40 200 611 00 732 757
    Tel/mob: 0958148290
    URED. Ul. Masarykova 8. BJELOVAR, 43000
    brankostojkovic152@yahoo.com
    Članaka; 2579.

    avatar

    13.05.2015. (12:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...