Komentari

hms.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Nika

    Jeli regionalno prvenstvo obavezno ako zelimo ici na drzavno? Dakle, jel moguce ne sudjelovari na regionalnom a sudjelovati na drzavnom te iste godine?

    avatar

    24.02.2015. (16:00)    -   -   -   -  

  • ?

    Meni se čini da vi niste iz HMS-a kad pitate ovakve stvari. Em to piše u pravilniku koji svi imamo em to svi znamo :-)

    avatar

    24.02.2015. (16:17)    -   -   -   -  

  • Nika

    Pa onda mi odgovorite ako znate?

    avatar

    24.02.2015. (16:23)    -   -   -   -  

  • HMS

    Kao što već rekoh pitam se zašto mi tiskamo, distribuiramo i kompjuterski objavljujemo pravilnike ako ih nitko ne čita. I još se više pitam ako netko ovako što osnovno ne zna koliko bitnijih stvari ne zna. I onda su loše ocjene na prvenstvima kao poljedica nepoznavanja pravilnika, no kako se pravilnik ne zna onda su svi ostali krivi, samo ne trener koji zapravo te pravilnike ne poznaje.

    Dakle, ne možete sudjelovati na Državnom ako niste bili na regionalnom prvenstvu.

    avatar

    24.02.2015. (17:05)    -   -   -   -  

  • ?

    Pa ne zna jer nije niti član HMS. Zasto uopće odgovarate takvima ? Neka pošalju upit direktno na HMS s imenom tima

    avatar

    24.02.2015. (19:35)    -   -   -   -  

  • HMS

    Da u pravu ste.

    avatar

    24.02.2015. (22:43)    -   -   -   -  

  • Ana

    Kakve veze ima sto netko nije iz saveza?
    Zasto bi blog pratili samo oni koji imaju veze sa savezom?
    Da je tako ne bi uopce bilo potrebe za komentarima na blogu, jer su timovi o svemu obajvesteni pismeno, i uvjek mogu nazvat ako im nesto nije jasno. Osobno sam blog HMS-a i jos nekoliko blogova clanica HMS-a pocela citati i redovito pratiti prije nego sam se uopce u pisala u Mažoretkinje u svom gradu, dosta toga sam i naucila.
    U koliko pitanja trebaju postavljati samo clanovi HMS-a onda otvorite nekakvu stranicu zatvorenog tipa sa potrebnom prijavom koju ce te vi autorizirati..

    avatar

    25.02.2015. (11:35)    -   -   -   -  

  • HMS

    Pa stvar nije baš tako jednostavna. Činjenica je da je HMS daleko najorganiziraniji savez sa gomilom dokumenata, pomoći svojim članovima, manuala za apsolutno svaki segment rada... i tu je utrošen ogroman rad od nekoliko tisuća sati. U tom kontekstu naravno da HMS ne želi da ga drugi samo kopiraju, što nažalost dobar dio radi. Jesu to blijede kopije, ali ipak nepošteno koriste naš rad.

    I onda kada nekog zmija ugrize on se i guštera boji. Istina ovo pitanje nije jako bitno, niti ulazi u ovo što sam gore napisao, ali zadovoljite mojoj znatiželji pa mi kažite zašto netko želi znati tako što ako nije član saveza?

    avatar

    25.02.2015. (13:03)    -   -   -   -  

  • Ana

    Razumijem ja sve to...
    Neznam zašto netko to želi znati.. možda je to mama neke mažoretkinje, baka, neka cura koju je sram to pitati trenericu, a možda netko ko nema nikakve veze sa HMS-om ali prati i zanimljvo mu je pa je i znatiželjan ... U osnovici je pitanje malo samo po sebi bezveze jer u koliko bi se na državno natjecanje moglo doći bez prisustva na regionalnom onda se pretpostavljam regionalno ne bi ni održavalo. ali nepotrebno je sada tu naglašavati da taj netko cim to pita nije iz saveza. Svako bi trebao imati jednako pravo postaviti pitanje na blogu bez obzira da li je on iz HMS-a ili je slucajno zalutao tu.. Normalno da necete javno pisati o organizaciji saveza itd..pogotovo ako ste se vec opkeli na taj način, ali na ovakvo banalno pitanje ne bi trebalo biti problem odgovoriti bez obzira na to tko ga je postavio.

    avatar

    25.02.2015. (13:59)    -   -   -   -  

  • ?

    Ajde, ajde koncentrirajte se na svoj savez. Imate i više nego dovoljno posla.
    Organizirate regionalno kada mi imamo državno i to ga organizirate na par km od Zadra. Stvarno ste prozirni :-) Očito nemate ideje kako sami organizirati i postaviti savez pa kopirate naš. Ako vam se sviđa kako naš funkcionira što onda niste došli u nas savez

    avatar

    25.02.2015. (14:39)    -   -   -   -  

  • Ana

    Ma neznam evo cemu sve ovo. Natjecateljica sam u HMS-u i nakon 6 godina sto citam ovaj blog prvi put sam iznjela neko misljenje na koje smatram da imam pravo. I sada se ponasate kao da sam ubila nekog. Niti sam napisala nesto ruzno niti sam mislila ista zlonamjerno.

    avatar

    25.02.2015. (15:20)    -   -   -   -  

  • HMS

    A netko ima natjecanje u isto vrijeme kada i naše Državno... hahahaha... odlično!

    Ana, iznjeli ste mišljenje, iznio ga je i netko drugi... Mislim da nitko nije bio bezobrazan. Da je bio bi izbrisan.

    avatar

    25.02.2015. (16:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...