Komentari

skrpun.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • zazbogom

    Pa da. To je valjda jasno.

    avatar

    19.02.2015. (22:07)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ja mislila da će za vrijeme kukuriku koalicije proraditi plan 21, da će hrvatskom poteći med i mlijeko, kadli ono marko nosi gaće na štapu...ccccccc

    avatar

    19.02.2015. (22:41)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Vjerovali smo, a to je bila najveća pogreška. Vjerovali smo jednima i drugima, a svi su nas krali i krast će nas i dalje sve dok i mrcive ikakve ima. Na kraju nećemo imati ni gaće pa nam štap neće trebati. Svi smo mi već procesuirani samo ne želimo priznati.

    avatar

    20.02.2015. (07:55)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Pretuzno...upravo je taj mladic simbolika svog jada ovog naroda:-( siromastva u koji su nas zatukli i jedni i drugi, ali i duboke podijeljenosti, koja ovih dana dozivljava svoje nove vrhunce:-( "razdijeli pa vladaj"..upravo na toj najstarijoj doktrini nasi politicari svih predznaka, ali samo.jedne prave ljudske boje "gramzljivi" vladaju nama...valjda cemo se jednog dana probuditi iz te duboke uspavanosti i konacno prestati vjerovati njihovim laznim obecanjima...Mozda, jednog dana kad se i nase gace nadu u ruci ili na stapu..svejedno:-(

    avatar

    20.02.2015. (08:21)    -   -   -   -  

  • borivoj

    bit će bolje, povikaše seljaci...

    avatar

    20.02.2015. (08:29)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    znam ja jednu nesretnicu koja se učlanila u navedenu stranku radi posla, ali joj na pola puta osjetljiv želudac nije dopustio da se time i okoristi. doduše, nije na birou, pa je onda tvoja tvrdnja vjerojatno točna.

    avatar

    20.02.2015. (08:39)    -   -   -   -  

  • Neverin

    evo Ostojić je pustio Marka i zatražio nadzor na dvoje plicajaca koje ga je privelo, a zapravo prava stvar koja treba učiniti je raspustiti šatoraše..

    daj @LQ pa svaka normalna osoba je znala da SDP neće ispoštovati nikakv plan ali ne iz svjetonazorskih razloga. Evo sad kad Kalamarko bude premjer i čim zine iz njegovih ustiju poteknu med i mlijeko hahahahahahaha a jebote di ja živim...

    avatar

    20.02.2015. (09:04)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    To je primjer koliko smo jadno društvo, milijunima svjetlosnih godina još udaljeni od pravne države. Žao mi je, jako mi je žao da u subotu ne mogu na NAJAVLJENI prosvjed u Savsku, ali s druge strane ulice!

    avatar

    20.02.2015. (09:20)    -   -   -   -  

  • Weteran

    Podržavam prosvjede branitelja. Samo naprijed. Smatram da je prosvjed legitiman demokratski način borbe za svoja prava a i za ono u što vjeruješ. I ne triba odustati dok foteljaši ne daju ostavku.
    Također podržavam i prosvjed gospodina koji je SAM prosvjedovao protiv nezaposlenosti. U pravu su oni koji govore da je trebao prosvjedovati na Markovo trgu, ali čovjek je pametno postupio. U Savskoj su ga odmah snimili novinari i njegova poruka je došla do javnosti. Na Markovom trgu bi se elita cerekala "budali" koja drži gaće u ruci.
    Nije mi samo jasno zašto poriče pravo braniteljima da prosvjeduju? Koliko sam shvatio, poruke su išle nešto u tom smjeru. Ili se varam?
    Nije mi jasno ni zašto ga je policija privela? Zar negdje piše da je zabranjeno doći na javno mjesto, držati transparent i vikati na glas? I to sam? Pa dokle smo mi to došli. Čisti fašizam.

    avatar

    20.02.2015. (10:08)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    a neki bome nose gaće i na glavi

    avatar

    20.02.2015. (10:29)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Nekome štapovi za skijanje i selfije,
    nekome ni za gaće;
    Croatia, full of fools.

    avatar

    20.02.2015. (15:33)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Weteran, zato jer su branitelji marionete HDZ-a.

    I zato jer nisu prijavili prosvjed kao i bilo koja skupina građana koja je to dužna učiniti. Ova vlast je itekako preuviđajna prema njima ali ne shvačaju da je to kao sa Crkvom. Nema im smisla podizati apanaže ljudima koji buncaju o Jugoslaviji u 2015. godini naše ere.

    avatar

    20.02.2015. (16:41)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Potrudila bih se malo više oko komentara, ali moram raditi, raditi i raditi, i na vrijeme plaćati lihvarske namete kako bi šatordžije mogle dobiti svoje pare i punih stomaka nastaviti srati i zahtijevati još, još i još.. Čega ono? Zaboravila sam. Sjeća li se tko koji k* oni uopće hoće? Sjećaju li se oni?

    avatar

    20.02.2015. (17:52)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    I kakav med i mlijeko spominjete? :D Dokle god vjerujete kako će "frižideri biti puni" i kako će "Hrvatska biti jedna od najrazvijenijih zemalja svijeta" teći će jedino žuč.

    avatar

    20.02.2015. (17:55)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ovo s pitanjem koliko si bio u rovu treba protupitati s koliko si puta prijavio/zamračio porez :)

    avatar

    20.02.2015. (19:05)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    hajd, dobro, imao je i gaće. što s onima koji ni to nemaju. Znači danas moram u grad busom je tramvai ne voze za vrijeme prosvjeda

    avatar

    21.02.2015. (07:40)    -   -   -   -  

  • PutopisiMilan

    Sto se hvatate politike kad pojma nitko od vas o tome nema.Političari bacili kost među branitelje,građane sada se svi bave o tome a nitko se nebavi kako riješiti zaposljavanje,kako investirati itd...Ja sam bio dragovoljac u Domovinskom ratu,u32 godini tjerali me u penziju,ranjen sam,nema kune penzije niti je netrebam.Otisao sam trbuhom za kruhom,snasao sam se i nisam od drzave kune dobio,niti netrebam.Bolje da nepisem kako su se pojedinci nagrabali,kako su dobivali cinove, penzije itd..bolje...Sto ti dragovoljci koji vole Hrvatsku neprosvjeduju,neokupe narod da se zaposle ljudi,da s eotvaraju tvornice..Ne,oni bi i dalje zivjeli na drzavnom proracunu,drzava se zaduzuje a ostali nek gladuju..ja kao dragovoljac se sramim toga,ako si isao dragovoljno netrebas sada muzti drzavu kao kravu..Bolje da nisam u Hrvatskoj,mirnije zivim,radim i van svega tog sranja i gluposti...

    avatar

    21.02.2015. (09:24)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...dokaz da je tzv.demokracija jedno veliko Drek i obmana za mase...vežnoje baciti kost i uvijek ce se naći poneki pas koji će se očerupati zbog iste...povijest se stalno vrti u krug no neki nikako da provire dalje od nosa...ili vlastita ega...

    avatar

    22.02.2015. (00:37)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    razlika između prosvjeda branitelja i prosvjeda marka je u prirodi prava
    glupi nemaju pravo prosvjedovati

    avatar

    23.02.2015. (01:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...