Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • O-da životu!

    Joj,meni je ovo ful smiješno! I ne znam kako da odgovorim ozbiljno.
    Ja osobno mislim,kao žena da je to djevičanstvo precijenjeno.Nema mi smisla to čuvati.I najgore što može biti je da se čuvaš za brak.
    Ja sam ponosna na svoju mudrost i iskustvo prije braka jer mi sada ne pada na pamet sex s bilo kime,osim s voljenim mužem.
    A žene što su starije i neiskusnije,postaju sve nesigurnije,znam ih par.
    Prođe im život u djevičanstvu,a nemaju pojma što su propustile!
    Čemu? Zašto? Ja to ne razumijem,a žena sam. :)

    avatar

    07.02.2015. (22:11)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Ovdje čak ima i tablica pokazatelja uspješnosti djevičanstva prije braka.
    Zgodno, nikad o tome nisam previše razmišljala pogotovo sad, u ovom vremenu i stoljeću kada nema što nema : i mjesta na kojem će se pronaći "partneri" i načina, kako seksualno živjeti bez partnera.

    I na kraju: ne vjerujem dokonim djevicama , a još manje apstinticama bez partnera.

    avatar

    08.02.2015. (00:13)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Stoljeće se promijenilo, no neke pravilnosti su ostale iste.

    Naravno, žene osim ako nisu i same djevice nemaju razloga idolizirati djevičanstvo, pa im se stoga teško poistovjetiti s muškim ponašanjem koje ga voli uzdizati u nebesa.

    avatar

    08.02.2015. (08:04)    -   -   -   -  

  • Happy

    Slažem se Igniss s postom i tvoim komentarom iznad :)

    Generalno govoreći djevice i žene s malo partnera su žene koje iznadprosječno posjeduju i ostalu lepezu kvalitetnih osobina, zato uspješni i pametni muškarci s opcijama za eventualni brak i stvaranje obitelji vole djevičanstvo i mali broj partnera.
    Logika lakih nekvalitetnih žena i muških papučara je da žene smiješ i moraš dizati u nebesa, ali kvalitetne žene ne smiješ.

    Sasvim očekivano je da žena koja u prošlosti nije imala i nije razvijala kvalitetne osobine, nema te osobine ni u budućnosti.
    To nije predrasuda, one to same potvrđuju u sadašnosti. Takve žene se uglavnom čude što je to kvalitetna žena, ne prihvaćaju to, objašnjavaju da nije važno koliko je kobasica primila prije braka, urlaju da je to u 2015 godini mediji ne uče :D bla, bla, bla, a sve je to zato jer ona nikad nije ni bila kvalitetna žena, ali zato te lake nekvalitetne žene imaju istrošen hrčak u glavi do maksimuma :D

    Brava koju može otključati mnogo ključeva u ženinoj prošlosti, ne može biti dobra brava u budućnosti iz mnogo razloga.
    Uspješni i pametni muškarci s opcijama to znaju i uzimaju u obzir, pa za eventualni brak i stvaranje obitelji sigurno ne žele nekakvu droljicu da s njom zaglave u braku, zamisli imaš kćeri pa im ona bude primjer i uzor u ponašanju.

    avatar

    08.02.2015. (15:13)    -   -   -   -  

  • Tzar

    Happy je odlično sve reka, i Igniss je skroz točno opisa kako žena i dalje može bit govno iako je djevica... ali puno je manja šansa za to.

    a i ima tu nešto. zašto uopće postoji hymen? mora bit neki razlog...

    još milenijima prije u normalnom patrijarhalnom društvu (ne ka danas) postojale su stare civilizacija koje su vjerovale da je krv sveta jer predočava život. muškarac koji bi prvi probia hymen ženi bi automatski postao njen muž i to je to - nema tu više rasprave. iz nje bi pritom izišlo malo krvi koja bi pomješana s drugim tekućinama natopila njegovu karu i to bi se malo upilo na koži i tu je ka simbolika kako mu ona predaje svoju krv tj. svoj život! on je od tada bio njen gospodar što znači da je bio odgovran i brinuo se za nju...

    ako bi se desilo da prilikom sklapanja braka na ritualu spajanja žena ne prokrvari - to bi značilo da je kurva bez časti i instantno bi je smaknili/kamenovali il tako nešto... pusti one priče kako hymen "sam otpadne s godinama" - nema toga, zna se...

    i bogami puno je to bolje i zdravije funkcjoniralo i za muškarca i za ženu i za društvo nego ovo danas!

    i sad uzmi ovo današnje društvo - šta meni današnja moderna žena ima za ponudit?

    zgodna je? to je lijepo, al i ja san zgodan i zgodniji san od većine žena. meni je drago ako je ona zgodna al to samo po sebi nije dovoljno...

    fizički je jaka/spretna/fit? lijepo, ali i ja san još više od nje i treniram MMA...

    pametna je? i to je lijepo i drago mi je ako je ona pametna, al i ja san pametan i sudeći po testovima iznad velike većine ljudi...

    imućna je/dobro zarađuje? i to je lijepo, ja nisan imućan al iman dovoljno za sebe i bavin se software developmentom i imat ću uvik svoj kruh bez da mi iko sere...

    dobro kuha/pere/čisti? to je predivno, al i ja dobro kuham i znan i oprat i očistit i napravit sve šta treba...

    zabavna je? također lijepo, ali meni ni samom nije nikad dosadno i ima toliko stvari koje me interesiraju i di se mogu zabavit od glazbe, sviranja, crtanja, svačega - samo mi daj internet...

    u biti kad razmislim važniji je internet nego žena!

    znači ima samo jedna jedina stvar koju mi ona može dat a da ja sam to neman - a to je da mi poda svoje tijelo i da me liže i dahće mi na vrat i stišće me rukama i spolovilom... to je JEDINO šta ona ima za ponudit u međusobnoj trgovini razmjene dobara!

    i sad ako ja znan da je ona to čuvala samo za mene onda ok - ja ću njoj dat sve ovo ostalo. a ako znan da je to jedino šta ima za ponudit već nudila i davala nekom drugom - onda to više nema nikakvu vrijednost i gubi svrhu i market value!

    koji ćeš mi kurac glumit da se mi tu volimo a isto tako si se lizala i balila ko zna s kin prije, a i sutra da mene nema opet ćeš to radit ko zna s kin posli! znači to više nema apsolutno nikakvu težinu ni značaj, to je samo trenutno neka racjonalizacija i gluma "mi se volimo" a zapravo voli svak sebe i gleda kako će sebi malo olakšat u životu pa ako će trenutna veza s nekim pomoć tome onda dobro, pa dok ide ide... a ako ćemo već koristit racjonalizacije i iluzije da nam bude lakše u životu onda je meni bolje izdrkat kurac i zamislit šta god oću i miran san pa idemo dalje! ja ne podnosin nelogičnost i licemjerje...

    iz tog razloga ja osobno nebi oženio ženu koja nije djevica, al inače ovo šta ti pišeš sve stoji :)

    avatar

    09.02.2015. (14:55)    -   -   -   -  

  • Pogled izvana

    Jezuš na, ja sam mislil da je pitanje djevičanstva odavno otpisano i zaboravljeno, a sad vidim da još ima patrijarhalnih duhova koji se mogu oko toga grdo zapaliti.

    Djevičanstvo kod mlađe cure je OK, jer kao što Igniss kaže - svaka je žena nekad bila djevica. Ali po meni nema ništa odbojnije (i za muškarca opasnije na dugi rok) od neiskusne odrasle žene.
    Opčuvaj me Bože djevice od 30 godina - žena koja izgleda i sasvim prosječno je morala (osim ako je živjela u samostanu) u svojim 20-tim godinama sresti nekoga tko ju je htio poševiti. Kakav je libido u žene koja nije osjećala želju da to učini? Nikakav. Kakav će seksualni život imati "sretnik" koji ju oženi? NIKAKAV. Samo toliko koliko je minimalno potrebno da napravi jedno ili dvoje djece, a onda - zbogom diko!

    Naravno da je razlika između žene koja je prije tebe imala pet partnera, i one koja je imala pet partnera mjesečno, od petnaeste godine na dalje, no ovo je - bar kako ja to shvaćam - razgovor o normalnim ženama, a ne o opsesivnim jebaljkama koje ni ne pamte s kim su se sve poševile, a kojih statistički gledano i nema u tako ogromnom broju.

    Nije mi iz nekih komentara gore jasno da li vatreni zagovaratelji djevičanstva (naravno, samo ženskog, ha ha ...) propovijedaju isto tako da nema seksa prije braka? Jer ako se ona s tobom poševi prije nego ste se oženili, ispada da je ona ipak samo "laka žena", da ne velim kurva, i da ju dakle ne treba oženiti ... Takozvana "kvaka 22".

    avatar

    10.02.2015. (02:40)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Tzar: Meni je potpuno shvatljivo kada netko kaže "moja buduća žena mora biti djevica zato što ona koja nije djevica nosi značajan rizik od toga da će biti loša prema meni ili me ostaviti, a ja ne želim riskirati tako nešto", ali teško mi je shvatljivo kada netko kaže "moja buduća žena mora biti djevica zato što mi je sve drugo odvratno". I sam kažeš da te odbija i to što se "lizala i balila" s nekim prije - dakle sad više nije važan ni himen, već i to da nije nikoga poljubila? Gdje ćemo povući crtu gdje ti ona postaje ok - kod prošlog držanja za ruke?

    Svakako je to tvoj izbor, ali sa stajališta utilitarizma (načela korisnosti) s kojega ja pišem ne bih nikada preporučio tako nešto, dapače preporučio bih da čovjek odbaci takvu preferenciju ako ikako može. Za djevičanstvo kao nešto što povećava šansu da će te ona dobro tretirati se može reći da predstavlja objektivno mjerljivu korist. Za djevičanstvo kao nešto što osigurava da je dijete tvoje se također može reći da predstavlja objektivno mjerljivu korist. Ali za djevičanstvo kao nešto što pruža seksualno zadovoljstvo se možda može reći da predstavlja korist, ali ona nije ni mjerljiva ni objektivna. To spada u fetiše.

    avatar

    10.02.2015. (09:07)    -   -   -   -  

  • Tzar

    to je sve ok priča šta se tiče zapadne civilizacije, ali onda se nemojmo pretvarat da postoji nekakva ljubav...

    ti si s nekom ženskom jer je tebi trenutno tako bolje, i ona je isto s tobom dok je njoj tako bolje, čim se to malo dovede u pitanje doće odma do prekida i traži sljedeći krug...

    onda zašto bi se uopće ženili i stvarali nove generacije malih robova koji će ponavljat isti scenarij besmislene patnje? ajmo svi odat goli u uvatit se za spolovila u autobusu umjesto rukohvata i ševit ćemo se ko di stigne šta ima veze? svi ćemo se međusobno dobro tretirat i eto onda je to nivo kojim čovječanstvo treba stremiti?

    onda nije bitno ko je djevica ni ko se s kolko jeba, samo je bitno da se možemo zajedno pretvarat da postoji ljubav i uvjeravat se u neke pizdarije da zaboravimo kolko smo besmisleni i neznačajni kao vrsta, pa dok traje dobro je...

    samo meni je problem šta ja to nemogu! možda san psihički bolestan - jebiga, my bad...

    avatar

    10.02.2015. (11:22)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: 5 minuta Alfe vrijedno je 5 godina Bete 2: Drolje napadaju

    avatar

    10.02.2015. (21:20)    -   -   -   -  

  • Žene mogu prekrasno ostar

    @Pogled izvana: Za ženu koja ima 30 godina vrijeme je da bude u braku, ako sluša biološki sat i želi biti supruga i majka, ali iznimke postoje.

    O biološkom satu i vremenu za postati supruga i majka definitivno više i odgovornije razmišljaju kvalitetne žene (djevice, žene s malo partnera, žene koje se odgovorno ponašaju), i većina kvalitetnih žena do 30 godina života postane supruga i majka, naravno iznimke i neki drugi čimbenici koji utječu uvijek postoje.
    Djevica ili žena s malo partnera je odgovorna zato jer planira u braku postat majka, to je najbolje za dijete, nju i muža, a ne kao nekakva drolja recimo ima 22 godine a s 10 je različitih jeb.ča spavala (veza, avantura, pijana, trijezna), pa jednog dana zatrudnila zato jer je npr slučajno pukao kondom dok se pijana ševila ili zato što trudnoćom prije braka želi prisiliti trenutnog moguće iznadprosječno bogatog jeb.ča da je oženi.

    Ovo je dio teksta iz jednog Ignissovog posta gdje jedan gospodin opisuje svoju predivnu suprugu.
    Isti taj gospodin je s dvojicom mlađih muškaraca komentirao kako su generalno današnje žene u usporedbi s njegovom ženom razvratnice. Naravno to stajalište je objašnjeno s istinitim primjerima o droljastom ponašanju pojedinih današnjih mladih žena koje ako si imalo mudar ne bi trebalo oženiti i tako sam sebi pucati u nogu.

    No vratimo se na predivnu suprugu:

    "Slušajte me. Dobra žena stari prekrasno. Kada gledam moju ženu, vidim najljepšu ženu na svijetu. Njene naborane ruke su postale takve od odgajanja mojih dječaka i rada za njih dok sam morao putovati. Linije pod njenim očima su od godina plakanja za mnom dok sam bio u ratu, i one bore na njenom čelu su od brige za mene i sinove. Za njene noge su se držali kad su učili hodati, u njenom krilu su učili čitati, i iz njenih grudi je došla njihova prva okrepa. Prvi poljubac koji su dječaci ikada primili je bio s njenih usana i, ako Bog da, moj zadnji poljubac će biti s njenih usana.
    Vas dvojica nemate pojma što propuštate - ili možda imate. Ali sve što ja znam je da je ona predivna, poželjna i lijepa danas kao i onog dana kada sam je upoznao, i ne bi mijenjao jednu sekundu s njom za cijeli život s onim razvratnicama koje vas momke čekaju doma."

    avatar

    10.02.2015. (23:41)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Toliko godina poslije, i taj govor je i dalje jednako inspirativan :)

    avatar

    11.02.2015. (12:54)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post:
    Samopouzdanje vs. skromnost

    avatar

    24.02.2015. (10:57)    -   -   -   -  

  • st

    Droljicu ne bi nikad mogao oženiti, jednostavno mi se gade za nešto ozbiljno... kad znam što sam im sve radio :D a što su im i drugi muškarci radili, kad se sjetim kako brzo raširi noge, pa koliko je puta bila na koljenima ispred muških prepona... nema šanse da bi joj rekao Da, u dobro i u zlu i da bude majka moje djece... nikad :)

    avatar

    30.09.2015. (23:16)    -   -   -   -  

  • anonimac 31

    like za djevice i one koje se tako osjećaju ;)

    avatar

    19.10.2015. (19:48)    -   -   -   -  

  • Imam tebe

    Kako bi jedan moj frend rekao: ne volim voziti "automobil" s mnogo kilometraže :D

    Muškarci koji se samo zabavljaju s curama/ženama ne brinu previše o njezinoj prošlosti (čak i podržavaju droljasto ponašanje hehe jer znaju da će i oni vrlo brzo omastiti brkove), jer je to samo zabava koja nema bračnu budućnost...................... osim ako se ne dogodi trudnoća, a tad zna biti svašta eh..............

    avatar

    01.12.2016. (19:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...