Komentari

ribafish.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • stara teta

    hja, čuj, za pročitat "nedaće kreposti" većina je ipak prenepismena. o apolinerovom don juanu da ne pričamo. a glej, zakaj da se čita i gleda film? da si vlažimo međunožje u nedostatku konkretnih centimetara. ili nedostatku veselih neobičnih igrica koje smo si sa strahom priželjkivali? ili smo više priželjkivali cijelu situaciju u kojoj je privatni avion, raskošno tropsko nebo, raskošno nebo luksuzne jahte/nastavi niz...samo prikladna kulisa sa akcije jednog dokazanog alfe. a zna se, kad su alfe u pitanju ne treba se posebno truditi, misliti, kalkulirati, djelovati, on je tu da nas navede da prestanemo postojati u bilo kojem drugom obliku osim podatne poslušne ženke. kako lagodno, kako oslobađajuće. o svemu nek on vodi računa. jedini trud koji treba uložiti je pogledati duuuuboko u oči, oblizati usne i diskretno namjestiti riticu da se vidi do granice poželjne pristojnosti.
    i sve upakirano u literaturu. namjerno ne pišem navodnike jer to jest literatura. napaljiva, ali loša. onda si rađe spogledam hopa-cupa u krevetu. bar se dobro nasmijem.
    a to ću vjerojatno pročitati kad se smiri halabuka. sine ira et studio. film neću gledat. šteta love za karte. rajši odem na pivkana u kvartovski birc.

    avatar

    05.02.2015. (10:26)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    prije svega, izneadio si me super prikazom pročitane knjige. Imao sam iste more dok sam je čitao. Ma kakva bila ako si počeo moraš je dočitati-
    Teta, knjigu treba pročitati, niš ne vredi, ali treba je pročitati i zapitati se zašto to žene čitaju. U modi su debele knjige, daleko od pameti, ali čitaju se. A ti ribafiš, zamisli kaj one misle dok čitaju tvoj opis i sjete se kilta (haha)
    Prikaz knjige ocjena 10

    avatar

    05.02.2015. (11:55)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Nisam došla do kraja, priznajem. Prvih 20 stranica hajd' nekako, poslije nikako.
    Nisam poklonica trendovskih knjiga : Ime ruže, U. Ecca nisam htjela do kraja , jer , bilo je vrlo "hoh" u ono vrijeme pisca reći : "O, kako ne pročitala / o sam". Ako nisi, gledali su te. E, pa i mene su gledali i to mi bje drago, da znaš

    avatar

    05.02.2015. (12:13)    -   -   -   -  

  • magle dolaze

    Kaj je sad' tu čudno? Pa ja to uvek tak.

    avatar

    05.02.2015. (12:30)    -   -   -   -  

  • stara teta

    tak je, @andolina, nek se strasti stišaju, a onda u miru pročitati, pogledati. kad više ne bude trendovska. možda nam se i svidi. a tek kad postane antologijska!

    avatar

    05.02.2015. (12:56)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @ribafish...ma ti nemaš pojma o ženama...:))) moraš još puuuuuuno toga istraživat da bi ih znao dobro procjenit, a ne dum odma s predrasudama jer kao kako kežeš..."a onda je za komp sjeo suprug i napisao stvarno kvalitetno štivo za napaliti se"...daj me nemoj...:)

    avatar

    05.02.2015. (14:11)    -   -   -   -  

  • slavonchica

    ajde hvala Bogu da je netko konačno napisao o toj knjizi onako kako i jest!

    avatar

    05.02.2015. (15:38)    -   -   -   -  

  • Decy

    "Čekaj, pa je li stvarno moguće da se ovo prodalo u pedeset milijuna primjeraka i još nestaje po stotinjak tisuća dnevno u cijelome svijetu? " - potpisujem svako slovo !!!Iste muke sam prošla...

    avatar

    05.02.2015. (16:06)    -   -   -   -  

  • Neverin

    već sam pomislio da ti je netko iz redakcije dao za posao da pročitaš knjige za babe iz angulacije frajera :D

    nego, to uopće nije loša ideja..

    si čuo za honest trailler?

    https://www.youtube.com/watch?v=0gugBiEkLwU

    avatar

    05.02.2015. (17:58)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Neizmjerna ti hvala na prikazu knjige. Otkako se pojavila, u dilemi sam da je čitam ili ne. Prvo me malo pokolebao u naumu podatak da je dugo bila na prvom mjestu popisa sedam najčitanijih knjiga u emisiji "1/2 ure kulture" - a iskustvo me uči da je to najmanja garancija da je knjiga po mom ukusu (ne tvrdim da nije dobra) - no pročitavši tvoj prikaz oslobođen sam bilo kakve dileme - knjigu neću čitati. Hvala!

    avatar

    05.02.2015. (19:14)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    odličan prikaz, ali preferiram filmove... sačekat ću film pa vidjeti, iako me filmovi takve tematike ne privlače, jer to su sve erotske fantazije o kojima se piše (a koje se rade kad se zatvore vrata spavaće sobe), no pa naravno, nemaju svi baš takve sex-fantasy u svojim glavama, ali nikad se ne zna što tko i kako razmišlja :)

    avatar

    05.02.2015. (19:17)    -   -   -   -  

  • SarahB.

    Ma jooj.
    Dobila sam tu knjigu za jedno Valentinovo, od jednog tipa, jel...čuo je da je knjiga hit. Čitam i ne vjerujem. Iste asocijacije...Glorija, Laso.
    Čak sam si pomislila kak su me više znali napaliti stripovi u Plejboju.
    Ne znam koje su to točno tete koje ta pličina može napaliti...skoro da im zavidim.

    avatar

    06.02.2015. (09:22)    -   -   -   -  

  • i tu i tamo

    Baš si me razveselio ovim osvrtom.

    avatar

    06.02.2015. (09:38)    -   -   -   -  

  • Nemezis

    Prevelika očekivanja su problem, oće to tako sa "popularnim" štivom. Mislim, kad čitaš chick lit, svjestan si u što se upuštaš, ili bi bar trebao biti. :D
    Ali, i sam kažeš da te iznenadilo poluerektivno stanje tvog najboljeg prijatelja, iz čega se može zaključiti da knjiga ipak vrši svoju primarnu funkciju. Čak i na frajeru poput tebe :p

    avatar

    06.02.2015. (09:53)    -   -   -   -  

  • majalily

    Odličan osvrt, uljepšao si mi dan. Već dugo razmišljam pročitati knjigu ili ne. Po svemu sudeći, ne.

    avatar

    06.02.2015. (10:24)    -   -   -   -  

  • Simplica

    I dosao si do kraja?? Svaka cast. Treba imat vremena i zivaca za to.
    Ja nisam mogla preko 100 str, a citam 1 knjigu tjedno. Sa 16 god sam procitala boljih " onih sredina iz glorije" neg sto je ovo. Zapravo sam zabrinuta za svakoga kome je ova bajka od knjige dobra.

    avatar

    06.02.2015. (10:34)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Čekaj, ti si pročitao sva 3 dijela??
    Ja sam posudila i krenula čitati jer sam kupila kartu za film. Inače ne obilježavamo Valentinovo, ali ovo smo se dogovorili da ćemo se uduvati i ić' pišat' od smijeha na sve one sriktane cicike i njihove jadne mužjake koje će svoje djeve pratiti u kino u nadi da će ova izać' napaljena toliko da neće stići do kuće nego se poševiti u wc-u Cinestara.
    Slistila sam cijelu butelju u nadi da će mi knjiga negdje postati zanimljiva, ali ništa. Čak me ni njegov izbor gina nije oduševio, Hendricks i Gordons, wow kak je maštovita spisateljica.
    Šteta vina. Šteta vremena, bolje da sam išla čupati korov između ciglica na kolnom prilazu. Drugi i treći dio ću pročitati jedino ukoliko mi džihadisti zaprijete da će mi pobiti cijelu familiju.

    avatar

    06.02.2015. (10:55)    -   -   -   -  

  • primakka

    ma daaaj...ti si to stvarno čitao? i nakon uvoda, s tako stručnim nazivima organa? ajme....
    pedeset milijuna i petsto stranica i brujanje o knjizi svakako su pokazatelj nečega.
    s druge strane - danas nije problem nešto izdati, nego dobro napisati pa uspjeti izdati. jer novac štampa svakakve (ne)kvalitete.
    zapravo, al ko sam ja po tom pitanju, zaobilazim razvikane naslove, pa ću tako i ovo. hvala na osvrtu, tako sam i pretpostavljala.

    p.s.
    najbolji mi je taj odlomak di gospođa faks helizim pregačom briše zamagljene naočale. hahahah, e to bi rado čitala.

    avatar

    06.02.2015. (11:45)    -   -   -   -  

  • pričopričica

    Ahahahahaha... knjiga je totalni trash.....
    Meni je posudila susjeda,ima godinu i nešto, a čuvši već prije da je ta knjiga neki bestseller(ne znajući ništa o radnji) odlučih je pročitat... Kad ono, skok i vjeverica, pornjava s ogromnom dozom jeftine isklišejizirane romantike
    Ne mogu vjerovat da je ta knjiga tj "remekdjelo" (koji je njbolji za potpalu vatre)
    bio knjiga godine u knjižnice, a kamoli da se napravio film o tome....
    Ali to nije sve .... kako čujem imaju još 2 nastavka

    avatar

    06.02.2015. (12:17)    -   -   -   -  

  • Igniss

    To što je knjiga trash ne znači da je ne treba shvaćati ozbiljno. Koliko god njen stil bio imbecilan, ona ukazuje na vrlo važne društvene promjene koje si svaki muškarac duguje držati na umu.

    avatar

    06.02.2015. (12:44)    -   -   -   -  

  • stara teta

    kakve to društvene promjene najedamput? neukusne pornjave je bilo i uvijek će biti. a muškarci obično nemaju na umu umjetnički dojam nego tehničku izvedbu. točnije, da im to pomogne u što ugodnijem i nekompliciranijem tehniciranju.

    avatar

    06.02.2015. (12:52)    -   -   -   -  

  • Čovjek je čovjeku susjed

    Pročitala sve tri u jednoj noći. i taman ono što sam i očekivala. ona djevica, on moderni mračni princ i naravno hepi end. Knjiga za odmor. Iako ima dijelova di bi ja onu kozu toliko puta išamarala da dođe sebi.
    da ne spominjem njega patnika -.- al svejedno ih imam na polici.

    avatar

    06.02.2015. (16:07)    -   -   -   -  

  • Bolji zalet

    Jao, slažem se sa svim iako sam ženskog roda.:) Trash, trash, trash. Prvu sam pročitala, ali za ostale dvije nemam živaca. :)

    avatar

    06.02.2015. (17:47)    -   -   -   -  

  • Just me

    ja ni prvu do kraja...mislim,čim su došli do mlačenja ja sam odustala. Niš od toga.....imam ja s kim nijansirati dane a ne da vrijeme trošim na čitanje baš takvih bljezgarija .

    avatar

    06.02.2015. (19:34)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Za tebe je puno primjerenija knjiga 50 nijansi pive.

    avatar

    06.02.2015. (20:21)    -   -   -   -  

učitavam...