Komentari

bilice2.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Sibamoreplovac

    Janjetina ?

    avatar

    16.01.2015. (21:58)    -   -   -   -  

  • Bungo

    U Bilicama umisto da se nesto pozitivno događa ili bilo sta događa postali smo žrtve nekakvih uskih političkih ideja. A školsko pročelje poprište političkih borbi od kojih Bilice sigurno nikakve koristi neće imati.

    avatar

    01.02.2015. (15:40)    -   -   -   -  

  • Tarzan

    Ćaleta kao i Milanović (ne vjerujem da cu ovo napisati: ''Uz dužno poštovanje premieru.''), poigrava se onim dijelom naše povijesti na koji smo najosjetljiviji - Domovinskim ratom, Vukovarom i nacionalnim obilježjima, a sve s ciljem prikrivanja, odvlačenja pozornosti sa svoje nekompetentnosti, bez idejnosti i gospodarskog i turističkog nazadovanja Bilica. Neki ce reci:'' Radi se.'' Sve su to kozmeticki zahvati - blok i cigla ovdje, blok i cigla ondje, malo asfalta ovdje, malo ondje, veselica u jednom zaseoku, pa u drugom, dva soba i ukrasa više. Bilicama trebaju kapitalni projekti kako bi bili uz bok Rogoznici, Primoštenu...da ne idem dalje iz Županije te u korak s vremenom u kojem živimo. Kada to ostvarimo laditi cemo neku stvar i svaki dan prosvjedovati. A sad se uhvatite hebenog posla više.

    avatar

    01.02.2015. (20:37)    -   -   -   -  

  • bingo

    Bilice su bile i ostace najnerazvijenija opcina.Danasnja koalicija ne funkcionira kako triba. sta je osnovni plan opcine? lucica? prica je stara godina.

    avatar

    02.02.2015. (14:41)    -   -   -   -  

  • Torcida

    Bilo bi mi drago vidit di vi živite. Nakon svih godina pustošenja blagajne, kako je Neven reka 'kućnog obrta' ja napokon vidin da živin u nekim drugačijim Bilicama, ali ovo šta vi pišete su čiste pizdarije jala i zavisti. I to je dobro! Jer nikakva politička vlast ne more bit samo faljena, ali mislin da nije lipo Ćalasana vriđat kad ga se uspoređuje sa Milanovićem.
    Čitate povijest kako se vama sviđa i to je vaše pravo, ali istina je smao jedna.

    avatar

    05.02.2015. (11:48)    -   -   -   -  

  • Tarzan

    ...da bi došao s posla do kuće trebam proci veliki dio Bilica. Tako da komentiram ono što vidim odnosno ne vidim iz ciste tuge. Veliki pozdrav svim komentatorima!

    avatar

    10.02.2015. (17:37)    -   -   -   -  

  • Bungo

    A čini se meni da je taj kućni obrt i dalje obrt koji nikako da postane ozbiljna firma, moran vidit šta se novoga događa u Bilicama iz sportskg dijela Šibenskog lista gdje naš načelnik sve lipo i u pojedinostima objašnjava. A mora se i od nečega živit, slabo općina i država plaćaju.

    avatar

    10.02.2015. (20:57)    -   -   -   -  

  • bingo

    proci ce i ovo lito u vaganju jel prerano sta napravt jerbo ce glasaci sve zaboravit do lokalni izbora. bice ove godine kako tarzan kaze lopata tamo kamen ovamo

    avatar

    10.02.2015. (23:54)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Stiglo proljeće ....

    avatar

    31.03.2015. (00:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...