Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Goto - šumski čovjek

    e!

    avatar

    13.12.2014. (22:20)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Pamtim ovaj ( jedva izgovoren ) govor dolaskom u zračnu luku . Povratak iz Rima. Već jako načet bolešću koju je krio od nacije , teško je govorio. Da nije tako, ne bi spominjao vragove u svim bojama tražeći ih medju " unutrašnjim neprijateljima ".

    A Gotovinu pusti tunama : jer , malo tko nije vjerovao, da će Gotovina dočekan kao JUNAK po povratku iz Hagga NE BITI političar, zvijezda uzdanica HDZ-a .....a kad tamo, ništa od toga.
    Valjda nije zaboravio kroz svo vrijeme prisilne šutnje u Haggu onu famoznu Šeksovu krilaticu : detektiraj , identificiraj i uhiti ..pa se čovjek sjetio na vrijeme.........Sve , sve , ali HDZ-----NE

    avatar

    14.12.2014. (08:38)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    (ma hajde ...)(kao da sam doletios marsa pa ne znam tko je što je i kako je ... 96. je tuđman izdiktirao testament ... vragove je spominjao jer mijenjaju u boju ali ne i navike .... politika pomirbe je jednostrani čin pružanja ruke ... tko je prihvatio to je uradio, tko nije već je te godine bilo vidljivo ... o tom tuđman govori ... o svojoj politici pomirbe koja mu je pred nos izbacila vragove (ogoljene za samozadovoljno progčlašavnje narodnim zaštitnicima i vođama) ... sad su takvi crno-žuti vragovo koji se prodaju za Judine škude ... sad im (kao i Tuđman tada možemo reći : prodajete se za škude ... ali niste naši ... vi ste vragovi)

    avatar

    14.12.2014. (09:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...