Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Goto - šumski čovjek

    e!

    avatar

    18.11.2014. (13:15)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Nenarodna (veleizdajnička, zločinačka) vlast ...
    uzurpatorima vlasti
    A na koji su način takva vlast i takvi uzurpatori vlasti došli na vlast. Voljom većine na demokratske izbore izašlih glasača. Zaključak: svi oni koji su glasovali za tu zločinačku vlast i uzurpatore vlasti su zločinci i uzurpatori. Čista logika.
    Usput: da preduhitrim komentare tipa komunjara etc. ja nisam glasao ni za jedne ni za druge: PREKRIŽIO sam listić jer moje je geslo: svi su oni isti popovi ili komunisti.

    avatar

    18.11.2014. (14:03)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Vukovar je KLEČAO i molio da mu se šalje oružje za obranu , pa se pitam , što sad misle Šušak i Tudjman ili onaj general koji je prodavao naftu Srbima nadomak Vukovara.

    Ti si zlo, i tebe bi trebalo zatvoriti zbog ogromne količine mržnje prema HRVATSKOJ VLADI izabranoj slobodnom voljom naroda.

    A s kim ti bankariš?

    avatar

    18.11.2014. (15:58)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    SEMER CONTRA : riječima iz svoga teksta djeluješ kao gospodin u godinama koji živi život dostojno... . To, što kukavički koristiš svoje pravo glasa da prekrižiš listić me iznenadjuje . Što dobivaš time ? Formalno ispunjenu dužnost prosječnog Hrvata i vlast , koju ti NISI birao.

    Znači li to, da većinom glasača izabrana vlast je zločinačka i da svi koji su glasali za nju su zločinci ?
    Ok , ja sam Hrvatica i zločinka ali ću uvijek glasati po savjesti!

    avatar

    18.11.2014. (16:03)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    annaboni, pQ

    avatar

    18.11.2014. (20:20)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    j la tze slobodna volja ... što slobodno ne iziđete na ulicu i date javno podršku "legitimno" izabranoj vlasti (majmune nedosani)(krkane)(laži mamu)(bleso)(tebe mrziti je grijeh ... treba te popišati ...)

    avatar

    18.11.2014. (20:21)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @annaboni
    Prvo: kukavički je NE IZAĆI NA IZBORE.
    Moj prekriženi listić znači: da ja sam za demokraciju ali trenutačno NEMAM ZA KOGA glasovati. Naime ne spadam u one koji će glasati za neku opciju a onda pljuvati po njoj, kao samo su oni krivi. Kriv je i onaj koji ih je izabrao.
    Zamisli situaciju: SVI oni koji imaju pravo glasa IZLAZE na glasovanje. SVI oni koji u predloženim opcijama ne vide nikog za koga bi glasovali prekriže listić. Lako bi se moglo desiti da na kraju najveći broj listića bude NEVAŽEĆI. U tom slučaju opcija koja je osvojila 20% ukupnog broja glasača i s tim postotkom osvojila 70% saborskih zastupnika (dakle vlasti) ne bi mogla reći da je dobila VEĆINU glasova. I u tome je moja logika križanja listića.

    avatar

    19.11.2014. (13:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...