Komentari

skrpun.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Sjedokosi

    opet će popovati dušubrižnici iz zemlje čokolade i Mozart kugli, Učiti nas o Hrvatskoj. Ovo na tekmi je "divno" ne za zatvor nego popiši pa neka plate, a ne u onom stilu: neka narod plati. Ipak, pitam se, kakvo je to osiguranje domaćina da se dogodi ovako nešto. I ne psuj, to neće poboljšati situaciju!

    avatar

    17.11.2014. (00:46)    -   -   -   -  

  • Glad i seks

    Uz Dan tolerancije izvrsno pašu sljedeće riječi:

    "Pa pička vam materina nije Hrvatski Barjak privatna prćija da se može poklanjati kako se kome kurac digne, stoko drska neobrazovana."

    Čija bi to mogla biti kulturna baština, ako se smije znati?

    avatar

    17.11.2014. (01:02)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    samo jedno pojašnjenje, zastava se predaje, ako je netko umro za domovini iz toga proizlazi da je Hrvatska mrtva, - lijepa gesta gradonačelnice, a čija je ideja? i to opravdava psovanje, premda ga ne odobravam :)

    avatar

    17.11.2014. (07:48)    -   -   -   -  

  • Neverin

    znači opet moramo vaditi ček knjižicu da nadmirimo tuđa sranja pod zajedničkim nazivnikom...

    avatar

    17.11.2014. (08:23)    -   -   -   -  

  • Wall

    po čemu je ikakav, ičiji barjak - Sveti Barjak? što se mene tiče, radije vidim spaljene zastave, nego spaljene ljude, moral i poštenje; radije barjak u rukama dvije blesave hdzeovke, nego moguću buduću predaju cijele države, fino složene, na pladnju ovoj hdz-manekenki bez pameti i vizije. i još naslov kaže ' samo Nju imamo'???? ovo je uvredljivo na više razina.

    avatar

    17.11.2014. (08:51)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Oduvijek sam znala da mi u tom nogometu nešto ne vonja lijepo. A nema veze s nogometom. Eh, dan tolerancije, na koji si prisiljen gledati kako se državnim znakovljem manipulira. Psovka je skroz na mjestu. Iako, čini se da neki to prosto s državom vole raditi na finjaka. Umrla je korektnost, tzv. fair-play a ostao je laissez faire.

    avatar

    17.11.2014. (09:16)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    rijetko su kad psovke tako imale smisla. potpisujem

    avatar

    17.11.2014. (09:28)    -   -   -   -  

  • edo

    I ja se slažem s psovkom, teško da bi išta drugo bolje odgovaralo situaciji s tim barjakom/zastavom/stijegom, ali što se tiče bengalki mogu samo prepisati ono što sam napisao i na fb; naš se jadni komentator jučer rasplakao i doslovno rida nad hrvatskom svetinjom - nogometom. Ne kuži da jedino na stadionima nezaposlena i mladost bez budućnosti može nekažnjeno iskaliti sav onaj jad beznađa koji se godinama skuplja u njima. Nogometaši-milijunaši, Šuker, Kovač, Mamić? Pa oni pojma nemaju ni gdje žive. Predstava na San Siru ne bi trebala imati nikakve veze s kulturom i hrvatskom "tolerantnošću", ono jučer je bio izraz nezadovoljstva za koji se nadam da će se napokon preseliti i na naše ulice. Druge nam, izgleda, nema.

    avatar

    17.11.2014. (10:10)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    E.P.
    Ti i ja imamo vrlo često slične da ne kažem iste stavove. Da je tome tako potvrđuju i komentari jednog 'poznatog' blogera. No ovaj put se ne bi složio s tobom u potpunosti. Pišeš "nezaposlena i mladost bez budućnosti može nekažnjeno iskaliti sav svoj jad beznađa koji su godinama skuplja u njima".
    Nisam sasvim siguran da se radi samo o "nezaposlonoj" mladosti. Otkuda im novac za put u Milano, ispijanja piva, nabavke bengalki, novac za ulaznice, novac za zastave/barjake/stijegove. I to posebnog dizajna koji baš i nema puno veze s službenom državnom zastavom.
    Zar se bijes zbog teške situacije iskaljuje na taj način da se viče "Za dom spremni" i "Ajdmo, ajdmo ustaše". Takvim demonstriranjem svog nezadovoljstva neće postići ništa dobro, samo će učiniti štetu za dom za koji su spremni (što uraditi?).
    I na kraju, ne i najmanje važno: zašto se u svakoj takvoj manifestaciji "nezadovoljstva" uvijek vidi isti scenarij. Koji ćemo, možebitno ne na tako ekstreman način, najvjerojatnije vidjeti sutra u Vukovaru.

    avatar

    17.11.2014. (11:20)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Što se pak tiče samog nogometa kao takvog i jadnog komentatora koji se jučer rasplakao i doslovno ridao nad hrvatskom svetinjom - nogometom, tu se u potpunosti slažem s tobom. Za mene je nogomet samo igra i ništa više, nikakva svetinja i nikakav ponos hrvatskog naroda. A tko je od igre napravio svetinju? Upravo oni koji sada nariču nad ponašanjem huligana - mas mediji i njihovi nalogodavci.

    avatar

    17.11.2014. (11:31)    -   -   -   -  

  • edo

    Semper, ne krivim ja te klince (jer oni to jesu) za ono što im njihovi vlastiti roditelji nisu bili u stanju usaditi u odgoj i osobnost karaktera. (Okej, ima mađu njima i starijih kretena koji točno znaju što rade) Stojim iza toga da su za bengalke i "neviđenu sramotu", pa i za ustaško pozdravljanje krivi prije svega roditelji, pa onda i svi mi kao nesposobno i primitivno društvo koje je prepustilo šaci političkog jada da brine o našoj djeci. Svi krivimo sustav, a sustav smo zapravo mi sami. Ovo što stalno gledamo na stadionima samo su manifestacije, ja mislim da se moramo pozabaviti uzrocima. I to debelo.

    avatar

    17.11.2014. (11:34)    -   -   -   -  

  • tiana

    Divljaci, horde neodgojenih i razularenih mulaca ili nekih malo odraslijih (ili možda bolje da ipak napišem nešto starijih po godinama, jer odrastao biti znači imati u sebi razrađenu odgovornost i svjesnost za vlastite postupke koji se ne dotiču isključivo samo mene), i velikom većinom onih kojima je navedena nogometna utakmica tek izgovor za putovanje i za iživljavanje nad svim i svačim, nad svima i svakome. Jednom davno naučila sam od pametnije i iskusnije osobe (o tome sam već i pisala na nekom drugom mjestu) da generalizacija nije dobra, da ukazuje na moju osobnu (ili nekog drugog ukoliko to isto radi - generalizira) neukost ili nesposobnost da uvidim problem nečega, i stoga generaliziram. Ukoliko je jednostavnije ići "linijom manjeg otpora" onda je utoliko i jednostavnije generalizirati, a to nikako nije poželjno. I naravno da se ne slažem da se u ovom slučaju treba gledati kao da je to izgred cijele države, lijepe nam naše domovine, da su oni tamo preslik svih hrvata, i onda nekakvim pitagorinim poučkom doći do zaključka da sam i ja i svi vi ostali krivci za to i da smo isti takvi kao ti, divljaci, huligani i što sve ne od ostalih neizrečenih u tom stilu epiteta. Ne priznajem i ne slažem s generalizacijom, jer onda odavno je apsolvirano da niti su svi talijani - fašistoidni musolinijevci, niti su svi nijemci - fašistoidni hitlerovci, niti su svi hrvati - fašistoidne ustaše i da ne nabrajam dalje. Nikad u istu grupu samo zbog jedne zajedničke osobine (iste pripadnosti naciji). A to što ovoj "Lijepoj našoj", za koju su mnogi i mnogi i znani i neznani dali najvrjednije svoje živote, da bi netko '91. uzviknuo imamo je, a mi svi zajedno s njim joj radimo upravo ovo s kraja posta.
    Sve ono najljepše, sve ono najvrjednije i ljudsko upravo svi obezvrjeđujemo, jer za najveća sramota nije ovo raditi ljudima poginulima u Vukovaru, na dan spomena na njih i sve one druge.
    Dozvoliti nekolicini IDIOTA zbog njihove vlastite profitabilnosti, raditi ruglo od Dana spomena na tragediju, zar to ne pokazuje opet i opet kolike ovce jesmo........
    Za sve ono što se dogodilo na nogometnoj utakmici i izvan nje u Italiji, neka sramota bude od onih koji su bili tamo, i neka oni otvaraju takuine za to......

    avatar

    17.11.2014. (14:09)    -   -   -   -  

  • pravednik

    Pa jasno.

    avatar

    17.11.2014. (14:50)    -   -   -   -  

  • Mela

    Samo nju imamo pa je sramotimo, pa je blatimo, pa je svađamo, pa je krademo, pa je psujemo...
    Mislim da je došlo vrijeme da se Hrvatska odrekne Hrvata. I to za svagda.
    Nek se za promjenu ta divna zemlja zove Balkan, a u nju nek se nastane primitivna plemena koja su daleko civiliziranija od nas.

    avatar

    17.11.2014. (15:41)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Trenutačno mogu ponoviti samo ono što sam i kod @Pravednika napisala...previše sam zapjenila, a psovala ipak ne bih.
    Neka nam se obje gorenavedene bahato beskrupulozne blasfemičarke željne publiciteta izvole javno ispričati
    i vratiti zastavu gdje joj je mjesto.
    http://relay.blog.hr/2014/08/1631786444/5-kolovoz-1995-knin-oci-u-o ci-uocimoj-vremeplov-po-drugi-put.html
    (nažalost, Photobucket mi je zatvorio račun, no na fotografijama iz netom oslobođenog Knina i taj je, sada sporni, simbol)
    Za početak.
    Neka vrate bar tih par kvadrata šarene tkanine.

    avatar

    17.11.2014. (15:51)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Meni se sve češće pričinja TAXI, ne daj Bože ono
    o čemu babe dumaju:)))

    avatar

    17.11.2014. (16:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...