Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • Annaboni

    .....portas !

    Jest

    avatar

    16.11.2014. (12:46)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    zapravo pred riječ koja slično zvuči. slovo-dva, a razlika.

    avatar

    16.11.2014. (13:51)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Kakav sad opet ante? margaritas ratimiribus...

    avatar

    16.11.2014. (16:01)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Najčešće su najnetolerantniji upravo oni koji drugima drže lekcije o toleranciji... Počevši od toga da ne toleriraju drugačija mišljenja od svojega, iznošenje bilo kakvih stavova koji se razlikuju od njihovih, i da dalje ne nabrajam....

    avatar

    16.11.2014. (16:30)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    "Najčešće su najnetolerantniji upravo oni koji drugima drže lekcije o toleranciji..." reče Fotografi držeći drugima lekciju o toleranciji.
    komičan moment.

    avatar

    16.11.2014. (17:13)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @mamo, locovojislavus? ;0)

    avatar

    16.11.2014. (17:30)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    ahaaa margaritas analogiae in bonam partem! Malum, malum... Eto, prije nego što zbog tolerancije ispustim dušu, tj. odem bogu na račun (morti i pod račun ;-) morebit me očekuje čistilište jerbo mi sin kuva neki umak od mandarine, grejpa i limuna za neke šnicle koje će prepeći na luku. Javim se iz čistilišta! Ite, missa est...

    avatar

    16.11.2014. (17:56)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    modesti, znam samo to da ste me ti i missilusion bez pardona proglasili fašistom na njenom blogu jer eto ne djelim vaše mišljenje o abortusu... toliko o tvojoj, njenoj i vama sličnoj "liberalnoj" toleranciji....

    avatar

    16.11.2014. (18:42)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Gledajući sliku mace i miševa napasnika, pitam se u
    koju kategoriju spadamo, strpljivu macu ili napasne
    miševe, mišove, mišiće, a i pantagane?

    avatar

    16.11.2014. (18:59)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Fotografi, ne gnoji. nitko ti ne brani mišljenje, koliko god drugačije i/ili primitivno bilo. imenovati ono što jest nije isto što i braniti nekomu da to bude. imenovati tvoje "mišljenje", ne znači braniti ti ga. a nitko ti nije branio, niti ti brani, da budeš što god u svojoj komentatorski ispisanoj zaostalosti želiš biti. nauči razlučivati toco. i ne glumataj žrtvu, jer to nisi, upravo suprotno, ti si taj koji napada. prema tomu, nemaš ti što ikomu ovdje podvaljivati netoleranciju, pometi svoj prag.

    a evo s tvoje strane još jedne potvrde da je tomu tako (da si besramni napadač):
    tvrdnju "da si fašist", za koju dakle optužuješ missillusion i mene, pazi sad toco i dobro naćuli uši - nije izrekla niti jedna od nas dvije. štoviše, niti miss niti ja ni u jednom trenutku rasprave nismo uopće upotrijebile riječ fašizam. odi pa provjeri ako mi ne vjeruješ. i prestani se sramotiti.
    iako, toco, svidjelo se to tebi ili ne, da i jesmo tvoje nazadne stavove o toj temi takvima imenovale (a nismo), uopće ne bi pogriješile. sve je tamo, svaka tvoja izjava, prljava prijetnja i podvala, svaka tvoja sramna provala, crno na bijelo. tvoje izjave govore o tebi, ne mi.
    ubuduće toco, prije nego po svom običaju poletiš neutemeljeno ispaliti kakvu mudroserinu i neutemeljenu tvrdnju / optužbu na tuđi račun, prvo dobro iščitaj što se govorilo i tko je što točno govorio. ne budi zaslijepljen i zatupljen vlastitom netolerancijom prema tuđem (našem) mišljenju.
    ali bih ti općenito preporučila da se suzdržavaš od tebi omiljenih mudroserina i optužbi. nemaš uvjerljivo zaleđe za ijedno od toga. osim ako žarko ne želiš baš u svakoj prilici potvrđivati reputaciju nepismenog primitivca koji u prvom redu ne zna čitati s razumijevanjem (kao i onu najobičnijeg klevetnika koji se ne može pomiriti s činjenicom da su njegovi zaostali stavovi takvima argumentirano prepoznati i imenovani, pa sad naokolo lažno optužuje, imputira, kmeči i cmizdri da ga navodno bez ikakvog povoda ugnjetavaju neki tamo "netolerantni drugi" i "liberali". čik pogodi čiji je to tipični modus operandi kojim se služiš?).
    dakle toco, predvidjela sam ti da ćeš pobjeći do prve sljedeće prilike u kojoj ćeš bez imalo srama (i argumenata) brže-bolje još jednom sam sebi uskočiti u usta. i evo te. i to baš kod mene. opet biserno uskačeš sebi u usta. hah, netko mudriji na tvom mjestu do sada bi se bar malo opametio.

    avatar

    16.11.2014. (20:57)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @malo ti, nekad Tom nekad Jerry, tako to obično u životu ide :0)

    avatar

    16.11.2014. (21:03)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    pa Fotografi, već je iscrtana sva bijeda i ispraznost i tog komentara kojeg tupasto ponavljaš. no meni nije problem iscrtati još jednom svu njegovu promašenost. što ta tvoja poslovična mudroserina zapravo predstavlja? pa, simbolički, posljednji podli pokušaj ugriza od strane poraženog pseta koje je podvilo rep. bijedni deranski kukavičluk u najčišćem obliku.
    na koncu ama baš svake rasprave u kojoj je crno na bijelo raskrinkana sva tvoja neargumentiranost i intelektualna nemoć (sve tvoje lažne tvrdnje i imputacije) uvijek podviješ rep pod ovu jednu te istu ofucanu pasivno-agresivnu mudroserinu "pametniji popušta", jer ne znaš drugo, i pobjegneš do prve sljedeće prilike u kojoj bez imalo srama (i argumenata) brže-bolje opet sam sebi uskačeš u usta. velim, netko pametniji na tvom mjestu do sada bi nešto i naučio.

    avatar

    16.11.2014. (22:53)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Prvo se moram ispričati, uočio sam grešku... sad kada sam ponovo pogledao komentare na spornom postu, uočih da me na tom blogu u komentarima fašistom nazvao bloger pero u šaci, te još dodatno izvrijeđao, čime je samo zorno pokazao razinu svoje kulturne komunikacije... No to naravno ne mjenja činjenicu da me se ovdje nazvalo "nepismenim primitivcem", te tamo etiketiralo na različite načine...

    avatar

    16.11.2014. (22:56)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    a jel`, uočio si grešku Fotografi? naravno da si uočio jer ti je na nju ukazano i ništa ti drugo nije preostalo, uhvaćen si u besramnoj laži i još besramnijem napadu. ali se nisi i opametio. i dalje bi napadao glumatajući žrtvu. o da, diogen je zorno pokazao razinu svoje, kako si se izrazio, "kulturne komunikacije", koja je doista zavidno kulturna (lijep uoč, iako s tvoje strane nepismeno lapsusan; još jedan dokaz tvoje nepismenosti) spram iskonske nekulture kojekakvih diskursno uglancanih fašo-pojava. imenovati zloćudne pojave onima što jesu - zloćudnima (neciviliziranima, nekulturnim i primitivnim), doista jest izraz (u ovom slučaju diogenove) vrhunske svijesti, kulture i razuma. dok ti, recimo, iz komentara u komentar zorno pokazuješ samo to kako te ni prividna kultura komunikacije ne spašava niti kamuflira od tvoje korijenske nekulture pasivne i agresivne neargumentiranosti. kultura i lijepoglagoljenje nisu sinonimi toco. ne zavaravaj se.

    "No to naravno ne mjenja činjenicu da me se ovdje nazvalo "nepismenim primitivcem", te tamo etiketiralo na različite načine..."
    lol. a tko uopće pokušava promijeniti činjenicu da te se imenovalo onim što si svojim komentarima pokazao da jesi? hoćeš reći da bi se, po tebi, imenovanje nepismenog primitivca koji ne zna čitati s razumijevanjem - nepismenim primitivcem (jer bi u ovoj komentatorskoj prigodi taj dokazano nepismeni primitivac koji ne zna čitati s razumijevanjem bio upravo ti), trebalo smatrati lošim? haha, zaista toco, ovo tvoje autistično glumatanje nedužne žrtve zaista je urnebesno, kad bubneš baš bubneš :0)

    avatar

    16.11.2014. (23:25)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Na početku rečenice ide veliko slovo. Toliko o nepismenosti....

    avatar

    16.11.2014. (23:40)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @modesti
    Ako slika nije fotomontaža onda je zaista zavrijedila naziv Tolerancija.

    avatar

    16.11.2014. (23:57)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    buahaha, Fotografi, ma ti to ozbiljno? to ti je "argument"? :D sad pokušavaš bijedno ugristi opaskom o stilu pisanja komentara, lol. pa dakako da se piše velikim slovom toco, i dakako da je pisati mala slova na početku rečenica gramatički pogrešno, taman posla da sam to ikada negirala. ali poanta je da ja svjesno biram tako pisati komentare. i isključivo komentare. to je moj stil. za razliku od postova u kojima se pravila gramatike držim.

    ali tvoja nepismenost toco, na tvoju žalost, nije stvar izbora niti svjesnog stila, ti naprosto nepismen jesi.

    avatar

    17.11.2014. (00:04)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Ma samo ti sebe tješi....

    avatar

    17.11.2014. (00:30)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    još jedna pasivno-agresivna mudroserina s tvoje strane (koju u nedostatku argumenata konstantno ponavljaš). nemam se ja što tješiti Fotografi, ja znam što je na stvari. ti si taj koji sebe poslovično tješi ovim klasičnim trolanjem. nije ti prvi put, a po autističnom načinu kojim se biraš prosipati, vrlo vjerojatno niti zadnji.

    avatar

    17.11.2014. (00:46)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @semper, zaista je zaslužila :0)

    avatar

    17.11.2014. (00:48)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ček, što ja to vidim? jel me to oči varaju ili je Fotografi zaista pobrisao vlastiti komentar u kojemu mudruje da odlazi jer "pametniji popušta" (nakon što sam komentarom od 22:53 rastavila tu njegovu mudroliju na proste faktore)? ahaha, ta koje nevjerojatno "čojstvo"! koja "istinoljubivost"! koja "dosljednost"! :D

    avatar

    17.11.2014. (01:14)    -   -   -   -  

  • alkion

    annaboni : da samo ne ostane nerazjašnjeno do kraja -

    - Margaritas ante porcos = (ne) bacajte biserje pred svinje Ovo je izvorna verzija latinske izreke a potječe iz Evanđelja po Mateju,

    -Margaritas ante portas = biserje je pred vratima Izvorna verzija potječe iz vremena kada je Hanibal prešao Alpe i došao pred sam Rim, a glasi: Hanibal ante portas....Ova izreka (o Hanibalu) se u današnje vrijeme obično prevodi: "poginuo pred vratima"... odnosno, malo mu je falilo da bi ostvario svoj cilj...

    Vjerujem da je Mod aludirala na onu gornju verziju. Barem ja tako mislim poznavajući dosadašnji njen način razmišljanja i njenu vrlo realističnu, a ponekad i "ciničnu prizemljenost".
    Ali i ova verzija koju ti predlažeš ima smisao, osobito jer se radi o toleranciji pa bi, barem meni, tumačenje moglo biti da nam tvoja verzija uljeva nadu u neko bolje sutra: stavimo toleranciju (biserje) prvo pred svoja vrata... zar ne?

    avatar

    17.11.2014. (12:48)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Qui nimium probat, nihil probat.

    avatar

    17.11.2014. (15:46)    -   -   -   -  

  • alkion

    Fotko: ali važi i:

    Qui nescit tacere, nescit et loqui...

    Prijevod br 1
    Qui nimium probat, nihil probat. = Tko preveć dokazuje, niš' ne dokazuje.

    Prijevod br. 2
    Qui nescit tacere, nescit et loqui... = Tko ne zna šutjeti, ne zna niti govoriti...

    avatar

    17.11.2014. (16:10)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @alkion, ima i u hrvatskoj tradiciji onaj ekvivalent latinskoj: da je bar šutio, mislili bi da je pametan. e da ju je toco bar poslušao, a ne da se ovako sramoti.

    *dakle komičan moment broj dva: "Tko previše dokazuje, ništa ne dokazuje" reče Fotografi previše dokazujući (trolajući) ništa ne dokazujući.

    autistični toco, zašto misliš da tvoje mudroserenje na latinskom imalo pametnije ili manje bijedno zvuči od tvog mudroserenja na (nepismenom) hrvatskom?
    e toco, toco, tebi nešto reći je zaista margaritas ante porcos. savršeno si primjerovao ono o čemu govorim. em lupetaš, em lažno optužuješ, em brišeš (skrivaš) vlastite komentare, em trolaš, em se iz komentara u komentar prsiš dokazati da si kapitalna budala.
    čuj toco, vrlo jednostavno, ako i dalje kaniš ovdje ovako oponašati mircheta i neargumentirano gnojiti (trolati) iz čistog bijesa i ostavljati svoje pasivno-agresivne kakice (na bilo kojem jeziku), lijepo ću te svitovati da svoje frustracije ipak odeš liječiti kod profesionalca. nauči si kontrolirati te primitivne nagone i bjesnoću. ako se već ne možeš urazumiti sam, neka ti netko pomogne.
    kao što mudro reče Vukajlijina maca, i tolerancija ima granice, a ja nisam dužna trpjeti frustracije kojekakvih pacijenata i njihovo trolanje. nitko to nije dužan. smisleno komentiranje kod mene je uvijek dobrodošlo, drugačije mišljenje također, trolovi i njihovi iracionalni ispadi nisu.

    avatar

    17.11.2014. (20:48)    -   -   -   -  

učitavam...