Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Zanimljivo...ali uvijek ima novca za plaće zastupnika i ministara...
    ...i to je nama naša borba dala.

    avatar

    13.10.2014. (20:18)    -   -   -   -  

  • križar

    Vlasta i Vlado donose zakone, pa ih se ne pridržava i oni za nih ne vrijede jer sve je po zakonu ako "Car Dušan drugačije" ne naredi. Duguju i "bogu i vragu" (odvjetnicima po dužnosti, nisu vratili PDV stranim ambasadama,poreznim obveznicima porez na dohodak ak neko nije upatio 50,00 kn o pravosuđu ni neću jer vodim spor već 15 godina....itd) , al zato stokicu sitnog zuba blokiraju za 1000 kunića akontacije. I s obzirom na brojke ( blokiranih, nezaposlenih,pizadrarije od predstečanjih nagodbi, stečajeva koji traju 100 godina- a samo se naplate stečajni upravitelji) ja se pitam TKO još puni proračun (krediti i zaduženja), dok nam djeca MR rade za 1600 kuna....ma jebo ih njihov "red iz nereda" i ti sad postavljaš pitanje "matematike".....sit gladnom ne vjeruje i to je to.I da Hrvatska se zacrvenila..od nerada javnih kuća,od silnih uhljeba, uguza i utura, od demagogije,...aaaaaaaa i nek više to pukne ko gnojni čir

    avatar

    13.10.2014. (21:51)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Neverovatno...svugde isto sranje??? I u Belgiji su upravo proglasili da ce sparati na prosveti - za iste pare 10% vise casova (znaci jos teze se zaposliti za stalno - a iovako radim u dve skole), razne pomocne i koordinirajuce sluzbe ukidaju, pominju cak i smanjenje penzija prosvetara!? :)))
    Neka, neka...nek se deca igraju kompjuterskih igrica. To je resenje...

    avatar

    14.10.2014. (00:03)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Kolko para toliko muzike! Uostalom matematika (vrlo važna grana nauke u donošenju proračuna) je oduvijek bila bauk za učenike pa se ne treba čuditi da naši ministri neznaju ni najosnovnije računske operacije: zbrajanje i oduzimanje. Što je po mom mišnjenju savim dovoljno da se zbroje prihodi i rashodi, međusobno oduzmu i vidi koliko preteče ili nedostaje.

    avatar

    14.10.2014. (15:14)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Ma šta sjedi? Marš!

    avatar

    15.10.2014. (22:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...