Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • lion queen

    Odlična usporedba. Naši izgleda dobivaju, samo kad druge ekipe upucavaju autogolove same sebi. I to se naziva velikim uspjehom. A to što drugi sportaši mukotrpnim radom postižu puno bolje rezultate od nogometaša, ostaje skriveno javnosti. Potpuno neopravdano.
    A pogledaj samo te izraze, koje koristi za rezultat 0 ...odigrano karakterno :))

    avatar

    12.10.2014. (09:38)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Bravo, ova ti zlata vrijedi!:)

    avatar

    12.10.2014. (09:54)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Slike govore više nego će um prihvatiti. Zabrinjava taj kolektivni imputirani osjećaj o vrijednostima koje su bučne. Nije čudno kako pojedinci entuzijasti iako vrijedniji bivaju potisnuti na marginu zdravorazumskog opažaja, dok mašinerija opsjene duboko penetrira u prosudbu i stvara zlatnu telad za svoje uske interese. Nešto je trulo u.... I metastaziralo je.

    avatar

    12.10.2014. (10:03)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    A znate zašto je to tako? Hrvati vole čopor a ne snažne pojedince i zato se pišu panegirici o čoporativnim sportovima (pa makar do pobjede dolaze zaslugom protivnika) a kod individualnih sportova u najboljem slučaju pojave se poput bljeska munje pa onda opet upadnu u mrak.

    avatar

    12.10.2014. (12:08)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Više volim pojedince nego čopore, a ovaj je zaslužio pažnju:))

    avatar

    12.10.2014. (13:49)    -   -   -   -  

  • alkion

    Drugi i to ne prvi puta. "Omaklo" se to njemu i prije. Tko bi rekao, izgleda da i on ima "karakterni" način osvajanja svjetskih medalja...)))

    avatar

    12.10.2014. (15:17)    -   -   -   -  

  • plavi zen

    Ništa u Hrvata ne može biti na prvom mjestu kao "najvažnija sporedna stvar na svijetu", jer novac se vrti oko nogometa...Usporedba je izvrsna, Filip je osvojio nekoliko srebrnih medalja ( olimpijsku, svjetsku, europsku), ali to nije ništa u usporedbi s prešetavanjem vatrenih po terenu :-(

    avatar

    12.10.2014. (15:31)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    "Hrvatski gimnastičar Marijo Možnik u nedjelju je osvojio brončanu medalju na preči na Svjetskom prvenstvu u gimnastici u kineskom Nanningu. ...dok je Robert Seligman bio peti na konju s hvataljkama."

    također čestitke i Mariju i Robertu.

    avatar

    12.10.2014. (22:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...