Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Demetra

    Svaku pravdu izgleda moramo tražiti od onih koji packe dijele našoj samostalnoj. Nadam se da nećeš to pustiti samo tako, jer sigurno postoji način kako možeš dobiti bar ostatak.

    avatar

    08.10.2014. (08:29)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    o da. nema pravde...

    avatar

    08.10.2014. (09:58)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Ma dragi moj ne daj se odi tamo napasti ih..to je jedini način jer da vidiš kad se tamo boriš za svoje kako promjene priču jer su navikli da se ljudi svi boje i ne suprotstavljaju se, poklope se ušima i šute i plate u strahu da će im natarifati usput još koju kaznu koja izroni iz nekakvih zakonskih rupa.. Tražila sam povrat poreza za stanove koji smo platili..odmah su poslali porezni nadzor a kako sam ja to pretpostavila naganjala sam knjigovođu da budu knjige besprekorne što su i bile ali oni uvijek nađu rupu a ja sam onda popizdila izvikala se tamo i rekla da ću ih do vrhovnog suda ganjati ima da vrate povrat poreza.. odmah je uslijedila druga prića ipak su priznali samo jedan dio povrata a drugi nisu na što sam uložila žalbu. Neću odustati dok ne vrate i drugi dio poreza. Idem često tamo zovem ih i dosađujem, jedino što im nikakvu kaznu ne mogu naplatiti. Ma sve je to banda. Da sam šutila ne bih dobila ništa, ovako sam dobila barem polovinu...zasad ali neću odustati dok ne dobijem i drugu polovinu.

    Ravno u poreznu u glavu.

    avatar

    08.10.2014. (10:11)    -   -   -   -  

  • križar

    ako ste dobili privremeno porezno rješenje žalite se na njega (al čisto sumnjam da jeste) i onda će vam to rješavati cca dvije godine, a takvih "logičnosti" - đizus mogla bih napisati knjigu, ne samo o PU nego o svim institucijama koje ne rade svoj posao ili ga rade u birokratskom spokoju.Držte se, svi smo perfidno oštećeni!

    avatar

    08.10.2014. (10:12)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    I još sam nešto zaboravila, ne zna se da u poreznoj upravi službenici na šalterima i oni ostali imaju i proviziju ili stimulans ne znam postotak, plate im za svaki porez koji "uganjaju".

    avatar

    08.10.2014. (10:18)    -   -   -   -  

  • Neverin

    i ja očekujem povrst od 6000 i kusur i za isti broj poslodavaca... znači dovoljno je samo da netko od njih ne plati porez i moš se slikat... . Kako sam radio nešto za riječku nadbiskupiju bilo bi komično da me oni zeznu.Dobro da si ovo napisao jer sam smetnuo s uma. Mislio sam si doći će rješenje kad-tad.

    avatar

    08.10.2014. (10:36)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Dobrodošli u Hrvatsku.

    avatar

    08.10.2014. (14:26)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Hrvatska neOzbilja...

    avatar

    08.10.2014. (20:00)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    1.Država je u uvijek u pravu!
    2. Ako nije, pročitaj točku 1.

    avatar

    08.10.2014. (23:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...