Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Does the soul exist in modern society?

    Ova pjesma je tako tužna, ali i tako pozitivna i inspirirajuća. Mislim da će u svakom izazvati da se zapita kako provodi svoje dane.

    avatar

    15.09.2014. (15:35)    -   -   -   -  

  • kosturnica lepog cane

    Knjigoljube, pjesma je lijepa, ali je riječ o klasičnoj forvarduši, odnosno internetskoj prevari. Pjesma je stvarna i čovjek bi se trebao zapitati i odgovoriti sam sebi na pitanja postavljena u pjesmi - bog zna da sam i sam zapustio nekoliko prijateljstava zbog posla, a članove šire familije nisam već mjesecima nazvao - ali ovo je klasična navlakuša. Evo, pročitaj: http://www.truthorfiction.com/rumors/s/slowdance.htm#.VBcN80qSyPU

    Pjesmu pošalješ na adresu šestoro svojih poznanika, a oni dalje drugima, i na kraju će taj mail sa stotinama tisuća e-mail adresa kad-tad završiti u inboxu originalnog pošiljatelja koji će potom toj istoj stotini tisuća ljudi poslati reklame za tablete protiv erektilne disfunkcije. Dakle, nikakva umiruća djevojka ne postoji, nikakva 3 centa u ovoj priči nitko neće dobiti niti će se ikome pomoći slanjem chain mailova, osim debelom ulceroznom tipu koji podriguje u fotelji i zarađuje na magičnim tabletama za povećanje piše.

    avatar

    15.09.2014. (18:20)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    nek zaradi tko god hoće, al će bar netko i pročitati pjesmu

    avatar

    15.09.2014. (20:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...