Komentari

skrpun.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • tiana

    Sinoć ili preksinoć, ne sjećam se sad točno pročitala sam rečenicu s početka posta, na nekom portalu. Istina je da u posljednih nekoliko i više od toga mjeseci, pa reklo bi se i koja godina jednostavno ne želim čitati ni novine ni vijesti s portala. Gledajuće vijesti s tv, za to postoji rješenje u vidu dalj.upravljača s klikom na neku od (u trendu) sapunica s bližeg istoka. Ali pročitavši, nekom slučajnošću neugašene portal stranice klikom x, zamislila sam se kako je to u stvari u posljednje vrijeme jedna od rijetkih novinskih istina. Otužna ali istinita. Previše je lonaca s vodom, i raznoraznim mesima u njima, kuha se na jakoj vatri, katalizatori su već uronjeni u lonce, a oni smanjivači vatre kao da su ostali bez prstiju.
    Rješenje tvoje, iskreno ne znam. Ali jedno sigurno znam, suza ne bih sigurno imala, a i da budem izabrani istražitelj brzo bih završila s istragom. Slučaj neriješen za zauvijek......

    avatar

    03.09.2014. (14:12)    -   -   -   -  

  • tiana

    P.S. A pitanje protuobavještajnih lidera, ne razumijem prst koji može istome dodijeliti modernistički lajk. Kakva bi on to mogao biti protuteža, kad je i sam sebi uteg.....:)

    avatar

    03.09.2014. (14:13)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    U ruskome stilu, tri mi se misli namah počele vrtiti po glavi.
    Malkoc mi se, za početak, naivnim čini sama pomisao da na takvo mjesto uopće može doći netko tko nije zajebaniji od svih tih zajebanih likova koje mora zajebati e da bi uopće ostao na životu, a kamoli održao se tako dugo na vodećem mjestu.
    Da, naravno, svijet bi zbilja bio ljepšije mjesto kada bi ga vodile misice koje samo žele mir i nasmijanu dječicu, ali eto... nije tomu tako.
    Ili, kao što neki diler u onom nekom filmu reče: ubiješ li mene, na moje će mjesto samo doći netko drugi, mlađi i ambiciozniji, i nije ti neka fajda od toga...

    avatar

    03.09.2014. (14:27)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Putin je čovik-led !
    I nikakve sankcije njegovom narodu neće "istopiti" taj leden oklop.
    Imam utisak, da je njegova lucidna strana granična jednoj od neizlječivih psihijatrijskih bolesti.

    avatar

    03.09.2014. (15:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...