Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • The Artist Formerly Known

    Je li ovo attention whoring (pogledaj sliku i pozu), deluzija, ono što @Dalrock opisuje kao "she neeeds more men", pobuna jer ju "dobri muškarci" ignoriraju, faza u tridesetim koju Rollo Tomassi spominje...?

    "Tek" su joj 33, smeta joj što muškarci kažu kako bi izabrali mlađu

    Apex fallacy s njene strane, samo super-likovi su u igri, a oni manje uspješni su nevidljivi?

    Komentari krenu onako blago, upozoravaju, a onda spominje ili trbonje ili coolere koji lako pokupe komade :)

    avatar

    26.08.2014. (14:44)    -   -   -   -  

  • Igniss

    kemija očita, glasna i jasna i onak padne mi u očima jer s tom nekom kvazi macho izjavom ispadne bedast, plitak, površan

    Iznimna moć hrčka na djelu: do prije pet minuta je bila spremna obožavati ga, nakon što ju je odbio je on iznenada "pao u očima" i nema šanse da bi ga ona ikada htjela. LMAO.

    Kada muškarci naprave nešto slično, to se (najčešće) naziva "kompleks Madonna-Kurva". Kada žena to napravi, ona je heroina koja se obračunava s primitivnim i zatucanim muškarcima koji ne znaju što je dobro za njih i zaslužuje ogromnu kolumnu i novac za to.

    Živjela sloboda izražavanja!

    "Žena u tridesetima doživljava svoj vrhunac"

    U svojim mislima

    "Žene treba poštovati. Točka. Ne definirati je brojkom."

    Muškarce treba poštovati. Ako ti ne bi spavala sa smežuranim umirovljenikom od 80 godina, očito ga ne poštuješ.

    "Zašto pišem o tome - zato što pada kiša, ne mogu do dućana po meso za punjenu papriku i imam PMS. Da i ne, pišem to zato što moram priznati da mi je presmiješno kada čujem neke priče od kojih mi zapravo bude neugodno iz prostog razloga jer ta osoba ispada glupa u mojim očima i ušima."

    Zato da attention whoringom skupim malo lijeka koji ću staviti na svoje ranjeno srce.

    "ponosim se na neki način onime što sam proživjela i doživjela i što sam naučila"

    Ako zbog toga više nemaš i/ili nisi sposobna pružiti nekome stvari koje želi, zašto ga napadaš zbog toga? Živimo u slobodnom svijetu. U 99.99% slučajeva žene iskustvom bivaju degradirane, a ne unaprijeđene. Sorry.

    Nebitno je sve kad klikneš s nekim, može biti mlađi, stariji, potpuno ne tvoj tip, a ti potpuno ne njegov tip, nebitno, bitno je kad osjetiš ono dobro, iskreno i pravo. Kemija. Eksplozija. Spontano i neplanirano.

    Ovo je žena koja se vlaži na "komplicirano je" i "jednostavno se dogodilo". Bila bi katastrofalna ideja reći joj da ti se sviđa ili dati bilo kakav iskreni kompliment.

    "Netko je ionako star s 37, a netko je mlad sa 73. A mi smo ti koji biramo kako ćemo se osjećati. Mladi smo koliko se osjećamo mladima!"

    Biologija kaže drugačije

    Uočite da je ovaj biser racionalizacije objavljen na portalu Večernjeg lista. Smijem se u lice svim ljudima koji mi kažu da su to nekakve "normalne" novine koje su značajno bolje od sestrinskih hrčkolikih novina, Jutarnjeg.

    avatar

    26.08.2014. (15:00)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    Vidio sam da si na twiter stavio link na ovu staru Roissyevu pricu koja je, zapravo, stereotip danasnjeg trzista.

    Imam jednu takvu pricu iz zivota:

    Jedne lijepe, tople jesenje veceri, prije dosta godina, u jednom baru na Manhattanu nasao sam se u zenskom drustvu: sedam-osam zena u rasponu od srednjih 20-ih do srednjih 40-ih godina zivota.

    Ja sam tada “izlazio” s jednom od njih (i tada naucio pravilo zasto se muskarac nikada ne treba petljati s nikim tko je ljudi od njega), a ostale zene su joj bile prijateljice i poznanice – neke sam vec bio prije upoznao, a ostale te veceri.

    Pice, zezancija, smijeh, muzika… klasika.

    U jednom trenutku prica dodje i do muzike i filmova, te jedna spomene Trenta Reznora (pjevac grupe Nine Inch Nails). On je tih dana bio u vijestima jer su NIN imali novi album koji je dobro kotirao na top listama ili je on sam napravio soundtrack za neki poznati film (ne sjecam se tocno detalja).
    Na sam spomen njegovog imena, jedna druga tada pocne o njemu pricati hvalospjeve: kako je zgodan, karizmatican, talentiran, “a tortured soul” (drogirao se) itd. Ispostavi se da mu je ona bila bivsa djevojka.

    Prica kao prica – nista posebno.
    Ali, ono sto je bilo posebno i korisno je promatranje slijedeceg:

    1) ta zena, tada vec par godina udana za svog muza koji nije glamurozni rock pjevac niti tako neki Alpha vec je obicni muskarac, se i dalje veselo sjecala (i sa kolikim zarom pricala!) tog perioda zivota kad je bila Reznorova cura,

    2) nikada ju nisam cuo da je o svom muzu pricala sa tolikim zanosom i ljubavi/pozudi kao o Reznoru,

    3) klasicna “alpha udovica” (jadan njezin muz)

    avatar

    26.08.2014. (16:27)    -   -   -   -  

  • Tzar

    njegov najpoznatiji ambient soundtrack je za nedavnu američku adaptaciju filma The Girl with the Dragon Tattoo - ali to je bilo relativno nedavno - tek prije koju godinu pa vjerovatno to nije to...

    on je klasični narko-debil ali mora mu se odati počast za onu stvar 'Hurt' i kolaboraciju sa Peter Murphy-em :)

    u svakom slučaju poučna priča!

    avatar

    26.08.2014. (17:56)    -   -   -   -  

  • Črnorizac Hrabar mlađi

    sve je dobro ukoliko frajer nije pedobear...

    avatar

    27.08.2014. (01:05)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Tzar

    - Ne nije bio taj film koji si naveo jer se prica desila prije 10+ godina. Mozda uopce nije bio soundtrack za film, vec je mozda on ili NIN imao hit pjesmu ili tako nesto.
    Kako god bilo, bio je tih dana prisutan u medijima zbog nekog pozitivnog razloga.

    - Ne znam Reznorovu muziku, ali znam za "Hurt" - odlicna pjesma koja je jos bolja u izvedbi Johnnya Casha.

    avatar

    27.08.2014. (01:36)    -   -   -   -  

  • Tzar

    @Vuk btw živo me zanima ta priča đe si naučio zašto muškarac ne treba imat posla sa ženom koja je luđa od njega...

    ako nije nešto previše osobno, naravno :)

    avatar

    27.08.2014. (15:02)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Vuk: zanimljiv i naravno otužan doživljaj. Pitam se je li muž ikada osjećao da nešto nije u redu, ili je sve racionalizirao kroz "žene boli glava svaki dan u mjesecu, osim kad imaju menstruaciju naravno" i "ne smijem tražiti puno za sebe jer bih onda bio sebičan partner". Ili ga je možda uspijevala tretirati donekle u redu?

    Ovo se vezuje na skorašnji post o tome kako prepoznati da te žena/cura vara (ili će vrlo brzo to učiniti).

    p.s. siguran sam da je to već svima jasno, ali vrijedi ponoviti: žene počinju izrazito tolerirati drogu, kriminal, nasilje i razvrat kako raste muškarčeva privlačnost. Jedina razlika je u stupnju.

    @Kapetan Urko: LOL

    @Tzar: ne mogu komentirati njenu kvalitetu, ali NIN je dio univerzalno prihvaćenih "seks playlista", tj. muzike koju je dobro pustiti kada se dovede curu u stan i treba još zaključiti stvar.

    Inače nisam uspio pronaći intervjue koji bi pokazali prodaje li maglu hrčcima diljem svijeta kao što to rade mnogi celebrityi.

    avatar

    27.08.2014. (15:50)    -   -   -   -  

  • Tzar

    @Igniss ma imaju oni dobrih stvari naravno, al meni su uglavnom nekako malo previše monotoni ono ka baš neka depro-trans-drogeraška muzika - moraš bit u posebnon filmu da bi ti to leglo...

    ali 2006. ti je Trent Reznor ima broadcast radio sessions (ATL-DC-BST-CHI) sa Peter Murphy-em iz Bauhausa, a Peter Murphy je isto bolestan ka i Reznor ali ono baš genijalno bolestan da mu se diviš i da bi mu da zadnjih 100€ kad ga vidiš kako je predivno bolestan... :D

    i toj kolaboraciji njih dvoje tu su nastale najbolje obrade njihovih stvari... osim verzije 'Hurt-a' koja je tu još bolja nego ona od Johnny Cash-a, tu su još i hitovi poput 'Bela Lugosi's Dead', 'Warm Leatherette', i 'Strange Kind of Love'...

    al to je tako genijalno poremećeno da prosječan žitelj ove planete to nemože uopće shvatit... mislin da čak ima na youtube ako želiš povirit

    avatar

    27.08.2014. (16:45)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Pročitao sam ovo kao "Bela Lugosi's DAd". E to je pjesma koju bih nabavio... :D

    avatar

    28.08.2014. (08:30)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    Muza te zene nisam nikada upoznao, a i nju sam bio vidio tek 3-4 puta u zivotu. Ne znam da li je svom muzu prodavala ovakve izgovore kakve si ti naveo, ali poznavajuci danasnje zene to me uopce ne bi niti najmanje cudilo. Stovise, to je prilicito vjerojatno jer koliko god da sam tada bio “blue pill” odmah mi je upalo u oci s kojim zarom i zanosom je govorila o Reznoru. Klasicna alfa udovica.

    Posve se slazem s onim sto si napisao u P.S.-u.

    avatar

    28.08.2014. (11:32)    -   -   -   -  

  • The Artist Formerly Known

    Nevjerojatno je koliko se gura kampanja kako su mladje zene bezveze, a starije bas super...

    avatar

    28.08.2014. (12:15)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Tzar

    Izreku “nemoj ici u krevet s nikim tko je ludji od tebe” ili “never stick your dick into crazy” sam prvi put bio cuo u Americi, te je iskustveno potvrdio pricom s tom zenom s kojom sam tada “izlazio.”

    Kratak odgovor na tvoje pitanje:

    Zato jer tolika kolicina drame i popratnih negativnih pojava nije vrijedno muskarcevih resursa (vremena, energije, osjecaja, pa i materijalnih resursa).

    Neki ce na ovo reci “the only good thing about crazy girls is that they have sex like crazy” tj. seks je genijalan, vatren, strastven itd.
    Moje anegdotalno iskustvo kaze da je to jedna zestoka zabluda.

    A cak i da nije zabluda vec da je seks sa “crazy girl” fenomenalan, opet se ne isplati jer muskarac nikada ne smije biti rob bilo cije vagine. Ako muskarac dozvoli bilo kojoj zeni da ga vaginalno manipulira, automatski znaci da je zestoko pao na ogromnom “shit test”-u.

    (Pokusat cu danas napisati i duzi odgovor. Ali, prica ima specificne detalje i ta zena nije anonimna, pa ne znam da li cu uspjeti.)

    avatar

    28.08.2014. (13:53)    -   -   -   -  

  • Tzar

    ja se slažen s tobon 120% ali onda po tome ispada da netreba imat nikad ništa s nikojon ženskon jer su sve takve jbg... :D

    možda u životu imaš jedan promil šanse da nađeš neku koja nije...

    ili druga alternativa da ti uvijek budeš luđi od njih?

    ako uspiješ napisat nešto više bit će mi drago...

    avatar

    28.08.2014. (14:05)    -   -   -   -  

  • Dundo

    Zanima me tvoje mišljenje http://www.index.hr/black/clanak/brazilsko-selo-prepuno-djevojaka-trazi-sl obodne-muskarce-ali-postoji-kvaka/767920.aspx

    avatar

    28.08.2014. (14:38)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Tzar

    (Pricu sam dosta ublazio i neke detalje preskocio jer ta zena nije anonimna: postoji hrpa linkova na njezine intervjue, tekstove, forografije itd.)

    Jednog ljeta sam dosao u jedno posve novo drustvo gdje je i ona bila. To ljeto i te jeseni smo se svi zajedno druzili, i kroz ta druzenja ona i ja smo se bili zblizili.

    Imala je puno dobrih atributa: fizicki moj idealni tip zene (think Raquel Welch in her prime ili Monica Bellucci), vrlo topla osoba, zabavno drustvo, vrlo inteligentna, odlicno je titrala muskarcev ego (tada jos nisam bio rijesio problem svog ega), i imali smo strahovito zapaljivu kemiju.

    Nedugo prije nego sam ju upoznao je bila izasla iz veze u kojoj ju je decko bio zlostavljao (vecinom psihicki i verbalno, a jednom-dvaput i fizicki), a vukla je i traume iz proslosti. Tokom naseg druzanje sam saznao da je imala jedan propali brak iza sebe.

    Tih par mjeseci koliko smo “izlazili” o svim tim problemima (traume iz proslosti, bivsi decko itd.) sam bio puno slusao, tjesio, ohrabrivao, ponasao se zastitnicki, vodio duge razgovore telefonom i uzivo, podsticao, pomagao i u svakodnevnom i u poslovnom zivotu (tada se pocimala probijati u jednoj grani umjetnosti), davao emocionalnu podrsku itd. Vidi sirokih ramena i pleća – samo ti, zlato, dobro natovari… mogu ja nositi i tebe i svu tvoju prtljagu i sebe sa svojim problemima i jos pola grada

    Naravno, sve to je bilo vrlo iscrpljujuce, najvise u emocionalnom smislu, ali i u svemu drugome, takodjer. Uvijek su bile neke drame na repertoaru: mala svadja sa prijateljicom ispadne ogromna tragedija i roni se rijeka suza. Ili ekstremi u pozitivnom smjeru: ovaj restoran u kojem veceramo nije samo “zgodan” vec je “vjerojatno najzgodniji restoran u ovom kvartu”. Cesto je nastojala biti u centru paznje: ako netko kaze da je npr. ronio na Havajima, onda ona mora reci da je ronila na Bahamima sa morskim psima i da je cak isplivala izvan zastitnog kaveza.
    Ali, nema veze: “imam ja siroka ramena, pa samo ti natovari.”

    Prica je zavrsila na klasicni nacin: dok sam bio na putu van grada ona se vratila bivsem decku (da, onom koji ju je zlostavljao). Nakon sto je na meni napunila svoje baterije, bila je spremna na jos jednu rundu s njim.

    Kad sam se vratio s puta i dok mi je govorila da se vraca bivsem, usput je otkrila stvari o kojima nisam imao pojma: u proslosti je bila radila kao striptizeta, prijateljica koju je cesto s radoscu spominjala nije bila bivsa cimerica vec je zapravo bila njezina bivsa partnerica s kojom je zajedno zivila nekoliko godina, imala je ne jedan nego dva propala braka itd.
    Ona prica, a meni se u mozgu slazu kockice i sve sada ima puno vise smisla, a u isto vrijeme mi se dize kosa na glavi od uzasa.
    Na svu srecu, imao sam toliko pameti da samo kzem “OK. Sretno s bivsim deckom. Zbogom,” i onda na miru odbolujem svoje.

    Ove detalje koje mi je na kraju bila otkrila nije znao nitko iz tog drustva gdje sam ju upoznao, tako da ni ja nisam bio nista cuo.
    Ali, s druge strane, dio krivice lezi i na meni jer sam bio prepoznao neke stvari koje Roissy navodi kao “red flags” (theatrics, attention whoring i jos neke druge stvari) i svjesno ih zanemario.

    Da budem posve iskren, ja joj tada nisam bio dorastao (to je bio i jedini put da sam ikada izlazio sa zenom starijom od mene). Ona kao da je bila inspiracija za ovaj dijagram. Biti s njom je bilo kao da sam usao u ring Mikeu Tysonu. Sada, sa ovim iskustvom i znanjem, bio bih i vise nego dorastao, ali, upravo zbog ovog znanja i iskustva sada ne bih dozvolio da se medju nama ikada bilo sta desi.

    Epilog price se desio par godina kasnije: ja sam bio izasao iz jedne duze veze, a i ona je bila slobodna (decko zlostavljac je bio daleka proslost, a nakon njega je imala jos neke veze).
    Pokusavala mi se opet pribliziti:
    - red ispricavanja se za svoje ranije ponasanje i sto me je povrijedila,
    - red komplimenata: ti si super muskarac itd.
    - red pokusaja vaginalne manipulacije: pita iz cistog mira “kad ces konacno provesti noc sa mnom?” (sto je bilo posve suprotno ponasanje u uporedbi sa onim kakva je bila kad smo bili “zajedno”) ili nudi da dovede jos jednu svoju prijateljicu u krevet, a na meni je samo da izaberem koju zelim itd.

    Nece moci. Too little, too late. A i ne volim kombinacije sa dvije djevojke odjednom.

    avatar

    28.08.2014. (19:57)    -   -   -   -  

  • Vuk

    Imam jos takvih primjera:

    - Jedna djevojka me pozvala da idem s njom na date. Ja sam pristojno odbio, pa od nje dobio mejl slijedeci dan: “Sta ti mislis tko si ti da mene odbijas? Nemoj slucajno ovo bilo kome od nasih prijatelja reci jer ja imam veze u policiji pa cu ti unisiti zivot” itd.

    - Prica od prije desetak dana: izlazim iz podzemne zeljeznice i primjetim da me jedna djevojka prati. Pokusavam zametnuti trag tako sto udjem u jednu drogeriju, pa naglo izadjem, pa pretrcim preko avenije, pa u drugu trgovinu itd. A ona zagrizla k’o pitbul: ne pusta.
    Meni prekipilo, pa se naglo okrenem i idem pravo na nju:
    -Je li ti mene pratis?
    - DA!.
    - Zasto?
    - Mislim da trebam! (i gleda u mene netremice)
    Nisam ju pitao zasto je to mislila. A bila je zapravo zgodna cura (25-26, crnkinja, 175, skladno gradjena itd.) – da smo se upozali u nekim drugim okolnostima, mozda bih joj pristupio. Ali, “never stick your dick into crazy.”
    - Pogrijesila si. Jako.
    Na svu srecu, iako je bila vidno razocarana, okrenula se o i otisla na drugu stranu.

    - Ekstremna ljubomora: jedna bivsa djevojka mi je znala prekopati radni stol u mom stanu u potrazi za nepostojecim tragovima varanja.
    (OK, ovo nije “ludo,” ali svejedno jest ponasanje koje muskarac ne smije tolerirati)

    Sada, s ove distance, mogu gledati na ovu pricu (a i ove kratke na kraju) sa smjeskom. Kao sto Sinatra pjeva: “And now, as tears subside, I find it all so amusing.”

    Price kao price, nisu nista do sada nevidjeno, vec su price kakvih ima na milione u svijetu (vjerojatno si i ti dozivio ili barem cuo nesto slicno).
    No, svejedno, one odlicno ilustriraju slijedece misli:

    - Kao sto Rollo pise: “you can not negotiate desire.”
    Ona zena iz prve price se iskljucivo iz svoje zelja vratila bivsem decku. To sto sam se ja prema njoj ponasao jako dobro i fer, a on ju je zlostavljao – nista od toga nije utjecalo na njezinu zelju. Isto to vrijedi i za onu udanu zenu koja je bila Reznorova bivsa cura.

    - Ne mozemo kontrolirati ponasanje drugih osoba, ali mozemo kontrolirati koliko losih stvari smo spremni trpiti u svakom odnosu.

    - Svatko od nas mora imati “boundaries” tj. granice dozvoljenog ponasanje koje druga osoba u nekom odnosu (obiteljski, prijateljski, romanticni, poslovni itd.) mora postovati.
    Ovo je osobito vazno kod muskarca koji je sa zenom o ljubavnoj vezi ili braku. U tom slucaju postojanje cvrstih muskarcevih granica je vitalno vazno za opstanak trajne, sretne veze sa tom zenom.
    Muskarac jednostavno mora biti u stanju jasno artikulirati sta je dozvoljeno, a sto nije, mora imati dovoljno muda da zeni kaze: “Ne!” i, nadasve od svega, mora biti spreman otici iz te veze ako zena ne postuje te granice (a time i samog muskarca koji je te granice zacrtao).
    Kako bi to veliki, pokojni Patrice O’Neal rekao: “When a woman knows you’ll righteously leave, she’ll righteously stay.

    Nisu se sve zene bas takve, i vjerojatno postoji vise od jednog promila koje bi nam pasale. Osim toga, vjerojatno imamo razlicite kriterije u pogledu zenskog ponasanja koje mozemo tolerirati.

    Na svu srecu, nama ne samo da nije otezavajuca okolnost ako smo ludji od zena, nego, upravo suprotno: to im je vrlo privlacno. Stoga, ne treba zenama davati razloge zasto ne bi trebale biti s nama, vec im prepustiti da ih same pronadju.

    avatar

    28.08.2014. (20:03)    -   -   -   -  

  • Tzar

    hvala što si podijelio svoje iskustvo...

    ja se sa svim slažem i sam sam doša do sličnih zaključaka...

    samo meni je to došlo na način da sam ni neznajući za nju preformulira tu frazu u "nikad ne dopusti da žena bude luđa od tebe" :)

    avatar

    28.08.2014. (21:18)    -   -   -   -  

  • Ronin

    Igniss moram priznati da si bio u pravu što se tiče Vecernjeg, hamsterific kao i ostale novine

    avatar

    29.08.2014. (00:21)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @TAFKA: Da, nažalost ot je danas pravilo. A s debljinom smo isto blizu - hrčkoliki članci tipa "debeljuca se hrabro svukla u bikini i POKAZALA SVIMA" su gotovo jednako česti kao i oni o dijetama ili uspješnom mršavljenju.

    Ispiranje mozga je na vrhuncu. Žalim sve muškarce za koje je već prekasno.

    @Dundo: Ovaj članak/serijal točno opisuje što se događa u ovom slučaju.

    "Idealna" matrijarhalna društva su iluzija i nisu nikada u povijesti postojala na bilo kojoj značajnoj skali. Pod "matrijarhalna" ne mislim na sitnice tipa da se nasljedstvo prenosi po majčinoj lozi (dijelovi Afrike) ili na prezime (Španjolska/Portugal), već na drastično modificiranje prirodnih uloga žena i muškaraca i činjenicu da žene donose sve uloge u tom društvu.

    U ovom slučaju, A) ovo nije selo koje će ikada igdje napredovati, i B) sve bi se istog trena međusobno pobile da se među njima pojavi poželjan muškarac, a ne neki Beta jadničak.

    @Ronin: hvala.... volio bih da nisam :P

    @Vuk: Fantastična priča! Oni koji su pročitali moju knjigu će uočiti da tamo postoji vrlo sličan primjer. Izgleda da dobar dio igrača ("priučenih", ne "prirodnih") iza sebe ima avanturu tog tipa. Fraza "samo ti, zlato, dobro natovari" je ne samo prekomična, nego i potpuno istinita.

    Hvala na podjeli ovog iskustva. I prvi i drugi post su nešto na što ću često linkati ljude.

    avatar

    29.08.2014. (08:31)    -   -   -   -  

  • Igniss

    p.s. "Neki ce na ovo reci “the only good thing about crazy girls is that they have sex like crazy” tj. seks je genijalan, vatren, strastven itd.
    Moje anegdotalno iskustvo kaze da je to jedna zestoka zabluda.

    A cak i da nije zabluda vec da je seks sa “crazy girl” fenomenalan, opet se ne isplati jer muskarac nikada ne smije biti rob bilo cije vagine. Ako muskarac dozvoli bilo kojoj zeni da ga vaginalno manipulira, automatski znaci da je zestoko pao na ogromnom “shit test”-u."


    Potpuno se slažem s ovim.

    Ne želim napadati ničije preferencije, ali većina muškaraca kojoj je puno značio "porn star experience" tip seksa koji se događa s takvim curama je patila od Madonna/Whore kompleksa i s vremenom je potonula jer se vezala za pogrešnu ženu. Naravno, moguće je i obrnuto - da je muškarac previše puritanac i također autodestruktivan, samo na drugi način.

    Onim muškarcima koji su s takvim ženama održali samo fuck-buddy odnos i nisu nikada pretrpjeli nikakvu emocionalnu štetu od njih svaka čast. Ali čak i tada, po mom mišljenju seks nije toliko dobar.

    avatar

    29.08.2014. (09:08)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Tzar i @Igniss

    Pricu sam napisao prvenstveno zbog toga da netko od citatelja koji ju procita nesto iz nje nauci i da ne mora to znanje placati istom valutom kojom sam ga ja platio (vrijeme, trud, angazman, osjecaji, resursi itd.).
    Prema tome: link away!

    @Igniss

    Jos ovo:

    - Dok sam bio mlad, neiskusan i “neiskvaren” onda sam vjerovao u sve one mantre koje nam mainstream drustvo prodaje.
    Zivot (ova i jos neke druge price) me je naucio da je prava stvarnost “red pill.”

    - Na blogovima iz manosphere (Roissy, Rollo, Dalrock, RoK itd.) se mogu naci liste “Kako naci pravu djevojku”, znakovi za uzbunu na koje treba obratiti paznju (tzv. “slut tells”) itd. Nisam u to vjerovao, ali me je zivot demantirao.
    Ono sto je zapisano na tim listama vrijedi suhog zlata, osobito ono o znakovima prisustva raznih oblika impulsivnog ponasanja (ovo je vrlo los znak), promiskuitet (veliki N), te neophodnost dobrog odnosa djevojke sa ocem.
    (Kod zene iz ove prve price su se pojavile sve ove “red flags” i jos neke druge, a ja sam sve to zanemario jer sam tada jos bio “blue pill.”)
    Naravno, ovo su sve samo vjerojatnosti i moguce je da neka zena, uprkos prisustvu “red flags,” bude dobra supruga i majka. Da, moguce je ali, je li vjerojatno? Zasto bi muskarac sebi otezavao zivot, osobito u danasnje vrijeme kad je zakonska klima neprijateljski nastrojena prema njemu?

    - Sto vise iskustva muskarac ima sa zenama to ce bolje znati prepoznati zene koje imaju puno iskustva sa muskarcima. Prepoznati, te ih onda zaobici.

    - Da, vjerojatno vecina ne samo igraca, vec red pill muskaraca ima ovakvu nekakvu pricu u proslosti. Jer da nema i da im je sve islo super, zar bi ikada potrazili ovo znanje?

    avatar

    29.08.2014. (10:26)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Nema zemlje za kukavice

    avatar

    29.08.2014. (15:55)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Rođeni za zgražanje 3: 9/11 attention whoringa

    avatar

    01.09.2014. (10:19)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: O Ignissu

    avatar

    04.09.2014. (15:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...