Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (41)

Marketing


  • Valcer

    Ne mogu glasati. Sve su totalno lude.

    avatar

    05.07.2014. (16:16)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ja sam ipak našao za koju ću glasati, ali ne smijem reći kako ne bi navodio čitatelje na odgovor :)

    avatar

    05.07.2014. (16:18)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Ja sam glasala, a ovo je najbolja " luda" stvar o još ludjem svijetu

    avatar

    05.07.2014. (18:59)    -   -   -   -  

  • pixsi

    Ista je stvar i sa muskarcima oni biraju opet zene koji su samo lijepe a to dali je ubojica,lazov,lopov bitno da je dobra seksi ista je stvar i sa zenama.. igniss to ti se zove primitivizam nije nam pecina tako daleko jako puno stoljeca ce morati proci da se rijesimo zivotinjjskog instikta ako ga se ikad rjesimo a i onda ce biti upitno hocemo li vise biti ljudi.. Da uspijes u danasnje svijetu moras biti primitivan i gaziti sve pred sobom bez milosti jer ako ti ne gazis netko ce tebe drugi.. sto je zena atraktivnija "seksi" obicno biva osvojena primitivni nacinom a ne inteligencijom mirnim putem.. svaki iskusan muskarac zna da nad zenom treba vrsiti pritisak i osvajati agresivno (bez fizickog nasilja) zene vole dominaciju i strah, neku napetost.. isto tako i zena ne igra šah sa muskarcem i osvaja sa svojom inteligencijom nego svojim tijelom.. svi smo mi svjedoci koliko u nama ima zivotinjskog instikta... samo eto uceni smo da smo bogom dani pa nam ovakva ponasanja zvuce bolesno i nelogicno..

    avatar

    05.07.2014. (21:26)    -   -   -   -  

  • Igniss

    S ovim o životinjskom instinktu se definitivno slažem; I sam redovito ističem da se seksualno tržište u ovoj umjetnoj okolini bez posljedica degradira natrag u svoj originalni bestijalni oblik.

    Ipak, s ovim na početku moram reći da nisi u pravu. Muškarci će izabrati ženu zato što je lijepa iako je nekvalitetna/ubojica/lažov/lopov, da. Ali to će biti
    A) to će se dogoditi unatoč tome, ne zbog toga (možda postoji par iznimaka koji su baš privučeni takvima, što se engleski kaže "glutton for punishment", ali to je samo par), i
    B) lakše razumjeti i oprostiti nego kod žena, zbog toga što muškarci imaju i manje izbora i manje prilika za učenje razlika u ženskom karakteru

    Za usporedbu, za velik dio žena (iako ne premoćan) vrijedi treća točka koju sam naveo:

    - Ljudi koji razumiju seksualno tržište reći će da je to što je gangster veliki plus per se, i samo se zbraja s tim što je zgodan. Ne smije biti zaboravljeno postojanje mnogih tipova koji su jednako zgodni ali koji žive u celibatu ili sličnom nesretnom stanju, žeđajući za ženskom pozornošću.

    avatar

    05.07.2014. (21:51)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Žene su u stanju odbaciti muškarca zbog jedne nevažne mane, bez obzira na njegovih 100 značajnih vrlina, a isto tako su spremne prihvatiti muškarca na račun jedne nevažne vrline, bez obzira na 100 značajnih mana... Npr. prihvate monstruma opasnog za okolinu (i njih same) "jer je zgodan", a odbace pažljivog, nježnog, radišnog muškarca zbog toga što ne zatvara zubnu pastu...

    avatar

    05.07.2014. (23:08)    -   -   -   -  

  • Ronin

    Stvarno žestoka konkurencija... ne mogu se odlučiti

    avatar

    06.07.2014. (01:03)    -   -   -   -  

  • Daifa

    Mislima da je 3. priča skroz neprimjerena jer dok se u ostalim slučajevima radi o ženama koje su same svojom voljom odabrale kretene pa čak i opasne zločince u slučaje navedene novinarke se to ne može reći. Jadna žena je samo pronašla način da se nosi sa traumom koju je proživjela kako najbolje zna i umije.

    avatar

    06.07.2014. (12:00)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Vidim što želiš reći, ali u mojim očima ih je odabrala retroaktivno.

    Zamisli recimo ženu koja se udala za nekoga tko se nakon nekog vremena propio i počeo je tući. Bi li trebala racionalizirati da on to radi zato što ima problema i opraštati mu sve dok je ne ubije, ili bi trebala zbrisati, prijaviti ga policiji i nikada više ne stupati u kontakt s njim?

    avatar

    06.07.2014. (13:09)    -   -   -   -  

  • JaneEyre

    Glasala za ovu kanadsku novinarku što su je silovali - mada sam se dugo razmišljala izmeđi nje i one žene što je ostavila troje djece...a od svih slučejava nekako jedino što nekako mogu razumjeti su ove curice tinejdžerke iz austrije jer iskreno ne znam koliko je nama svima mozak u tim godinama bio normalan pa eto dok se neko od nas npr. na nagovor raje napušio trave na derneku i završio u hitnoj - one su na nagovor nekih tamo ektremista zapucale u tursku, irak ili ko zna gdje...

    avatar

    06.07.2014. (16:37)    -   -   -   -  

  • o cemu se radi

    Naravno da niste. Riješiti se nekog normalnog i pristojnog ženama dolazi puno lakše nego riješiti se duha pokojnog muža masovnog ubojice i terorista.
    ************************************************

    - Ne shvacam zasto je to tako, to mi je totalno nerazumno, ludo, bolesno. Mislim da muskarci nisu takvi. Zele normalnu zenu, razumnu, dobru i emocionalno uravnotezenu. Zasto im normalan, ok muskarac nije ono sto trebaju? Ima li tu razuma? Ne mislim na tetke od muskaraca, dakle na papke, da kuvaju zenama, da peglaju, da imaju viska zenskih hormona. Nego na prosjecne muskarce koji nisu pickice ali su ok, dobri su, normalni itd.

    Zenama je dosadno u zivotu pa zele i zabavljace i jebace u jednom?

    avatar

    06.07.2014. (17:37)    -   -   -   -  

  • Daifa

    Ne kužim usporedbu. Riječ je o ženi koja je doživjela strašnu traumu i koja je nakon oslobođenja sebi izmislila neku priču kako bi to sve opravdala, dala tome smisao i kako bi mogla nastavit život, a da joj se zbog tog događaja ostatak života ne pretvori u pakao u kojem će stalno iznova proživljavat traumu.
    Je li ona sada živi s tim otmičarima? Da li je s nekim od njih u vezi? Planira li udaju za jednog od njih? Ukoliko to nije slučaj ostajem pri svome da ta priča ne spada u istu kategoriju jer otmica i zločin nije ODABIR kretena. A kako će se neko nosti s traumom nije za osudu.

    avatar

    06.07.2014. (19:32)    -   -   -   -  

  • mr no

    Novinarka je izjavila što je izjavila jer da si je dozvolila da je obuzme mržnja, mržnja bi bila toliko ogromna da bi joj uništila psihu i život.
    Tako da je ovo uvjeravanje same sebe da im oprašta, njen način da pokuša živjeti normalno.

    avatar

    07.07.2014. (13:45)    -   -   -   -  

  • Aštajaznam

    @Daifa = da
    Onaj kriminalac/maneken nije dobio ugovor zato što je kriminalac, nego zbog izgleda.

    Pitanje za njega (ako se ne varam) je bilo: bi li prasnule ? I slika.
    Zašto ne? Ako je taj profil žene u pitanju. Ali vjerojatno ne bi bio isti odgovor na pitanje biste li živjele s njim ( veza/brak...).

    Kao kad staviš Nives C npr :) bi li prasnuu = zašto ne/ohh,da ( ili neki drugi primjer....), ali bi li ženio/hodao/živio sa ženom polugolom i "raspjevanom" e, to je nešto drugo.

    avatar

    07.07.2014. (16:11)    -   -   -   -  

  • Zoni

    @Aštajaznam Iznenadio bi se koliko bi žena hodalo/živjelo s njim ili se udalo za njega, a ne isključivo spavalo s njim. Kad je Alfa mužjak u pitanju ženski hrčak je svemoguć, posebice u današnjem Zapadnom društvu.
    Također treba uzeti u obzir i solidan (te rastući) broj nižih Beti i Omega koji su spremni pristati na sve kako bi dobili bilo kakvu priliku vidjeti žensko spolovilo ili su im mediji i društvo isprali mozak neprekidnim opravdavanjem ponašanja žena poput Nives. Na žalost, umjesto da zasluženo budu odbačene za bilo što osim neobaveznog seksa, takve se žene danas uzdižu u nebesa i služe kao uzori mlađim generacijama.

    Što se tiče silovane novinarke, smatram da se u njezinom slučaju ipak prvenstveno radi o obrambenom mehanizmu, iako tu možda ima i nešto hrčka.

    avatar

    07.07.2014. (17:28)    -   -   -   -  

  • Aštajaznam

    @Zoni, možemo se složiti donekle.

    Možda je moj IQ prenizak da shvatim, ali:
    ne vidim razliku između kriminalca/manekena kojega mediji dižu u nebesa ( popraćenih ženskim uzdasima - ohhh...kako je zgodan- , velikog broja glup* koje bi bile u vezi/braku s njim ) i "sisaiguzica" s imenima Kardashian, Nives...bla to sve (popraćenih muškim uzdasima - kako je zgodna, kako bi ja to..." i velikog broja glp* koje bi bile u vezi/braku s njom) ??

    Osim ako nemaš tezu da svaka žena koja bi bila s likom na početku je jadna/nekvalitetna/bitch/flundra, a svi muški koji bi bili s lik-icom [ :) ] su kvalitetni/dobrice/bete koje one (bičaste, je li ) iskorištavaju.

    Meni se čini da se radi o samosvjesnom sustavnom dopuštanju samozaglupljivanja.

    Bez obzira na spol.

    Moja "carica" je ova koka koka je ostavila 3 djece i otišla zatvoreniku.
    Jeza.

    avatar

    08.07.2014. (15:38)    -   -   -   -  

  • Zoni

    @Aštajaznam Razlika je u tome što se u slučaju žena koje sline za kriminalcem radi o hrčku koji traži opravdanja za nedjela neodoljivog alfa-kriminalca, dok se u slučaju muškaraca koji žene Nives i njoj slične radi primarno o očaju uzrokovanom neimanjem opcija (čiji je pak izvor nepoznavanje ili nepriznavanje osnovnih činjenica o ženama i vezama).
    Po mom mišljenju takvi muškarci (oni koji žene, a ne samo spavaju s Nives) su definitivno Bete (ili Omege), a žene koje sline za kretenima nisu materijal za nešto ozbiljno (ne smatram da su zbog toga nužno glupe, kučke ili flundre).
    Naravno, u cijeloj toj priči mediji imaju veliku ulogu (propagiranjem određenih ideologija).

    avatar

    08.07.2014. (19:26)    -   -   -   -  

  • Vuk

    Samo cu ovo staviti ovdje:
    Odican hrcak

    avatar

    08.07.2014. (20:52)    -   -   -   -  

  • Aštajaznam

    @Zoni Aaaaaaa, ok, hvala na pojašnjenju.

    avatar

    09.07.2014. (08:20)    -   -   -   -  

  • kurbla

    @Aštajaznam Ni nema nikakve razlike, apsolutno je isto, u obje priče izgled je primaran faktor, samo što određeni posjedinci to ne mogu priznati jer im onda sve teorije padaju u vodu, pa bacaju hrpu ispraznih floskula o tome kako se žene pale na kretene i slične deluzivne infantilnosti.
    Ne, žene se ne pale na kretene nego takvo ponašanje toleriraju zbog izgleda i/ili novca.
    Paliti se na nešto i tolerirati to su dvije vrlo različite stvari.

    avatar

    09.07.2014. (11:16)    -   -   -   -  

  • Zoni

    @kurbla lol
    A kako onda objašnjavaš (lijepe) žene koje su u vezama ili fuck buddy odnosima sa siromašnim i ružnim klošarima, kriminalcima, nasilnicima, dilerima, štemerima?
    I (fizički privlačne) muškarce koji su u vezama ili braku s neprivlačnim i siromašnim ženama?
    Ovog prvog sam se naviđao, ovog drugog dosta manje ali i toga ima.
    Na žalost, stvarnost je malo kompliciranija od tvog objašnjenja. Izgled i novac jesu plus, ali nisu najvažniji faktori. Čak će i sponzoruša pasti na kretena. Neće će udati za njega ako dotični nema para, ali će rado raširiti noge za njega.

    avatar

    09.07.2014. (14:27)    -   -   -   -  

  • kurbla

    @zoni
    Nemam to šta objašnjavati jer toga u praksi ima u promilima(tu mislim na odnose sa siromašnim i ružnim klošarima) i to uglavnom sa ženskama koje imaju ozbiljnijih psihičkih problema, a što se tiče ovih drugih(kriminalci,nasilnici, dileri, štemeri) tu je stvar u novcu i/ili izgledu.
    Da pasti će na kretena ali ne zbog njegovog ponašanja nego izgleda.

    avatar

    09.07.2014. (14:50)    -   -   -   -  

  • Aštajaznam

    @Kurbla, hvala i tebi, ali ne moraš više. Ne ide ti baš.

    avatar

    09.07.2014. (15:25)    -   -   -   -  

  • Zoni

    @kurbla Pa da, u pravu si, radi se o promilima, tipa 500 ili 600 promila kod nas, a što ideš zapadnije od nas tako ti promili rastu. I to potvrđuje praksa.
    Žene danas nisu financijski ovisne o muškarcima, bez obzira na to što neki tvrde drugačije. Dakle na novac, opet kažem, padaju samo sponzoruše. Ali i one u pravilu imaju sklonost kretenima. Također, kako to da će žena između dva jednako zgodna muškarca u pravilu odabrati onog koji je veći kreten? Zato što su im kreteni jednostavno zanimljiviji.
    Ponašanje muškarca je najbitnije. Što više govori Alfa mužjak od pucanja k za društvene norme? Ništa. Novac i izgled su danas prvenstveno šlag na vrhu torte.
    Ok, neke žene vole veće kretene, a druge manje, no to nema veze sa psihičkim problemima.
    Znam da ćeš se ti i dalje držati svog mišljenja i to je ok. Ja samo pričam iz svog iskustva i iskustava svojih prijatelja, poznanika...

    avatar

    09.07.2014. (15:41)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Da pomognemo Kurbli...

    Što žene žele? Jednom riječju: žele moć.

    Što je moć?

    Moć dolazi iz raznih izvora:

    - novac: moć za osiguranje materijalnih uvjeta za potomstvo i utjecaj nad drugima
    - izgled: moć za dobro zdravlje, snagu i mogućnost obrane sebe i potomstva od drugih
    - dominantnost: moć za utjecaj nad drugima, društveni status i snalažljivost

    U doba kada je ženama materijalna egzistencija osigurana (bilo kroz opći prosperitet, bilo kroz socijalnu državu, bilo kroz beta tipove i/ili bijele vitezove koji će bez obzira na cijenu spasiti žene od svojih loših odluka), novac može imati samo kozmetičku ulogu. Privlačan je, ali samo kao začin. Ne može se novcem izgraditi seksualna privlačnost kao nekada.

    Izgled je važan, te recimo viđamo sve veću važnost mišića i visine, ali pati od opadajućih prinosa. Izgled je čest. Žena se može spojiti na bilo koju društvenu mrežu i u roku od jednog dana imati nekoliko ponuda od muškaraca koje bi (čak i sa svojim apsurdno visokim kriterijima) smatrala zgodnima. Izgled stvara seksualnu privlačnost, ali ne može je održati.

    Dominantnost je jedino što ostaje. Dominantnost je rijetka i ne samo da je ne može imati svatko, već je ima i sve manje ljudi (hvala feminističkom društvu koje zatire normalnu razinu dominantnosti i ženama koje pričaju kako "samo žele da netko bude dobar prema njima"). Dominantnost se ne može oduzeti i ne može je nagristi zub vremena. Dominantnost je danas jedini kriterij koji razdvaja Alfa muškarca od Beta muškarca.

    A što je na svijetu dominantnije od klanja ili silovanja? Naravno, neće se sve žene povesti za tim. Većina ih ima još dovoljno osjećaja samo-održanja da se suzdrži od takvog samoubilačkog pothvata. Ali za svaku (relativno) rijetku ženu koja se pali na silovatelja, kanibala ili ubojicu, postoji ih još deset koje se pale na sitne gangstere i travare, stotinu koje se pale na bikere, te tisuću koje se pale na tipa koji ima "ono nešto". To je razlika stupnja, ne razlika vrste.

    Istina je ružna i nije civilizirana, ali to je istina. Suoči se s njom ili propadni.

    avatar

    09.07.2014. (22:23)    -   -   -   -  

učitavam...