Komentari

bilice2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Sibamoreplovac

    “Eppur si muove”

    avatar

    18.06.2014. (20:08)    -   -   -   -  

  • Ante

    Pohvale da se konacno krene u uredenje Biica,svaki pomak je bitan u bilo kojem segmentu vezanom za turizam.Zanima me da se stogod pokrene u Vruljama,koji su isto turisticki biser Bilica,krenuvsi od uredenja plaza,asfaltiranje ceste uz vodu i sl.Jako malo ili nista je napravljeno posredstvom Opcine od vremena od kad je samostalna. Sve sto je napravljeno je posredstvom samodoprinosa samih mjestana od vode,struje,djelomicnog uredenja plaze i sl,

    avatar

    19.06.2014. (21:27)    -   -   -   -  

  • bodavica

    mislim da je ipak centar rivijere u Bilicama uvala Stubalj koja ima prioriitet ne umanjujući važnost Vrulja

    avatar

    19.06.2014. (22:08)    -   -   -   -  

  • bilican

    Mada me bodavice ne volis ali pravedno zboris.Od necega se mora poceti a Stublju ne treba jos puno a onda kad krene pisma STUBLJANI RADE I VRULJE GRADE.Kad bi nas krenulo bilo bi svim Bilickim naseljima od koristi.Ali osnovno je da se opcina SKINE sa najma i sama se skuci.10g. najma je dosta i Bogu i narodu,a kostalo je brat bratu miljun.Poz.

    avatar

    19.06.2014. (23:38)    -   -   -   -  

  • Ante

    Stubalj jest prioritet, ali ako se ista ulagalo (a je,za vrijeme prosle vlasti nesto malo te trenutno sadasnje),sve je odlazilo u Stubalj.Nije mi namjera da nabrajam sto se ulagalo u Stubalj,znamo da je to minorno i zanemarivo,ali Vrulje zasluzuju veca ulaganja od trenutnog stanja.Nacelnik je obecao neka ulaganja dogodine,tipa asfaltiranja ceste uz obalu i betoniranje rive,zivi bili pa vidjeli.

    avatar

    20.06.2014. (17:58)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Pa vidim da je puno toga izgrađeno (u blogu) , ali Sibamoreplovac ništa ne primjećuje . Sve je isto kao i prije 30 godina . Možda novi caffe St. Tropez i par kamenja na plitkoj plaži , brčkalištu u Mikulandrama . Ako nisam u pravu dajte ,napišite što je to napravljeno . Obećanje je ludom radovanje ... Pozz..

    avatar

    20.06.2014. (22:01)    -   -   -   -  

  • ribar

    Sibo,sibo neko rece da si filozof i nije omanija.Da bi manje pisali ljudi izmisli pametne telefone uslikaju,bace na fejs ili sibenik in i gledaj ko ti brani.Ante svaka ti zlata vridi.Vrulje zasluzuju vise i ubijedjen sam da to Nacelnik ima u vidu ali! Stubalj je perjanica Bilica pa triba mudro raditi. svi se raspricali samo opcina cuti i radi ali to je grijeska.Moraju se Bilice spominjati svaki dan pa bilo to lose ili dobro.A sto se tice sjedista opcine nek se sele ,nesto kupe ili pocnu gradit dosta je Gospoja kasirala vrime je da uziva u tom milijunu dok se jos krece a zelimo joj jos dugo lita da pozivi.Za dobro Bilica ona bi ih tribala potirat.Poz

    avatar

    20.06.2014. (23:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...