Komentari

diogenovabacva.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • lion queen

    bolje rečeno, nije se htjela namjestiti pred kameru, kao onaj polupismeni... no to ne znači da se nije aktivirala poput mnogih drugih samozatajnih ljudi kao što si ti, npr.

    avatar

    28.05.2014. (19:29)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    LQ - Pa to i ja rekoh. Da je sigurno dala sve od sebe da u ovoj tragediji pomogne ovoj zemlji onako kako bi joj ona najbolje mogla pomoći. Nažalost, nažalost, nije dospjela naći se u pravo vrijeme na pravom mjestu.

    avatar

    28.05.2014. (19:38)    -   -   -   -  

  • Emi Gablo

    ja bi joj dala još jednu priliku. mislim, da se namjesti. :)

    avatar

    28.05.2014. (19:46)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Čuj, ja ne znam jesi li ti toga svjestan, ali upravo si izvršio uslugu promidžbe javnosti rada gradske uprave Grada Zagreba i objave tema od gradskog značenja. Baš me zanima hoće li se i ova marginalna cifra objaviti na narodu.hr. Barem na marginama. Jesi li i ti aplicirao za tu vrstu usluge? Mislim, pa ne bumo valjda provodili diskriminaciju po osnovi neistomišljenstva. Što je 120.000 kuna naspram šteta od poplava koje se mjere u milijunima? Tek jedna potpuno opremljena mobilna kuća za četiri osobe (sobe odvojene)... Zrno po zrno pogača. (usput, kaže dolje konačno promijenjen naslov, citiram: "OVDJE provjerite radite li s psihopatom"!). Viš, mogla bih si nekam spremiti sve te čudnovate objave koje se javljaju paralelno s komentarima i temama, navodno da je ona neka zgodna mlada ženska koja je izvana došla predavati za protiv abortusa okolo snimala operacije abortusa mobitelskom kamerom, navodno, pssssst... Ma, tko će više vjerovati tim portalima i novinama... Sve je to politika...
    Ma bezveze pričam, ne bumo se valjda zamarali s marginalnih četvero zbrinutih, iako, ne znam jel' to iz neke knjige, ono, ako pomogneš i jednom čovjeku, kao da si pomogao cijelom svijetu, tako nešto, jel' to iz Ljubavi u doba kolere, pardon, krize, ma kak' se zove ona knjiga... kriza, kolera... ma ne znam, idem delat...

    avatar

    28.05.2014. (19:50)    -   -   -   -  

  • lion queen

    @emi gablo...takvi vidovi crnog humora u ovo vrijeme malo kome mogu dobro sjesti. to je isto kao kad je likac na humanitarnom koncertu za stradale od poplava pjevao o vodi koja se razlijeva po njemu...ccccccc....ono što tebi i njemu nedostaje naziva se takt...čovjek ipak treba imati malo takta u komunikaciji...mućnuti glavom!

    avatar

    28.05.2014. (19:53)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    bolje reci jasno da je ovo naručena studija i da si na platnoj listi hdssb-a i da se poigravaš probnim balončićima ne bi li utvrdio ima li markićka ikakve šanse da u imageu popravi sve ono što je zasrala jer računa da joj za pobjedu protiv kitarovićke u drugom krugu trebaju i glasači sa ljevice.
    naši prekomorski susjedi talijani bi rekli, pero sette bandiere.

    avatar

    28.05.2014. (20:57)    -   -   -   -  

  • sarahB.

    Markićka tek provjerava ko je od nesretnih poplavljenih u zakonitom braku. Samo oni zaslužuju spasenje. Vječno štaviše.
    Hoće to potrajati, stoga imaj razumijevanja.

    avatar

    28.05.2014. (21:05)    -   -   -   -  

  • Ama Gi

    Ja sve promišljam kojem bi žanru tvoj tekst pripadao (ne mogu od toga, valjda profesionalna deformacija :) - te je i ironija, i satira, a pogotovo je crni humor... no najljepše mi nekako sjelo to što u njemu vidim pjesničku crtu (oćutjevši bol, dati svoj obol )... Svaka čast, Pero, to stvarno treba znati - biti pjesnik na ovakvu temu ;)))

    avatar

    28.05.2014. (21:58)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    DOGG - Fak, prozro si me! Pa kako si samo uspio, ti pronicljivče jedan... pod postom u kojem branim Željkicu i držim joj štangu razotkriti da ja to zapravo držim Željkici štangu (ravno iz njenog ratnog štaba)?

    avatar

    28.05.2014. (22:58)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    EG - trebalo bi biti ne samo prekrut nego i preglup, pa ne dati nekome drugu šansu da učini plemenitu gestu :)
    SM - a, znam, ona... Reismanica 2.0 u obličju mlade & sexy antisexy krastače
    LQ - ako ti tako kažeš, kao otjelovljenje takta i mućnute glave...
    SB - ne da imam razumijevanja, nego - vidi, skužio me Dogg - imam čak i probne balončiće :)
    AG- a što kad bih ti rekao da sam na sekundu ili šest kontemplirao dati post čitav u stihovima - i čak ga probno raščlanio već tako? ;)

    avatar

    28.05.2014. (23:01)    -   -   -   -  

  • Emi Gablo

    lion, meni nedostaje jedino djed mraz. :D
    vidiš kako sam taktična? :Đ

    puš, sviđa mi se ŠTETA. :c)
    baš po mom guštu.

    avatar

    28.05.2014. (23:45)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    da al s ovom tvojom spikom se tako može opravdati i uzoriti kardinal i svjetovna svita koja je skrahirala u reakciji di je i najveći taliban shvatio da molitva neće ovaj puta biti dostatnom. nju se sada proziva zato jer 50 milijuna za onu šaradu sad bi itekako dobro došlo. eto-ako zbog ničeg drugog-crimen markićke jest taj!

    avatar

    29.05.2014. (00:01)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Pero nadam se da ovo nije tvoj autoportret?

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=587423367946976&set=a. 587423317946981.1073741834.557223887633591&type=3&theater
    (kome smeta nek briše blenkove u copy+paste)

    Ajde konačno nazovi 060 90 11 i ne kevči sam sa sobom. "Talibani" su do sada donirali preko 3 miliona kuna no "crvene kurve" uzele su više. I to još od početka njihovog mandata.;)

    avatar

    29.05.2014. (00:12)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    EMI G. - aj' lajkaj ak' si frajerica :D
    DOGG - šta ti pada na pamet, Željkica ne može imati krimena

    avatar

    29.05.2014. (00:43)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    B...ZG - Ovo si olučio izazvati svog parnjaka B...GG-a na odmjeravanje snaga u otkrivanju tople vode?
    Da, to sam ja, dobro jutro - u pitanju je samo jedan od autoportreta iz posta Balon, u kojem se deklariram kao balon.
    ''Nisam to govorio zato što bih sasvim vjerovao u to, nego samo da im napakostim; čisto zato što su podrazumijevali da ću se složiti s njima kako je Telč jako lijep.
    'Kakav balon!' - mislio sam.
    'Kakav balon!' - mislili su.''
    Ima tome već ohoho, kasno Bokaćo na Kosovo stiže.

    avatar

    29.05.2014. (00:51)    -   -   -   -  

  • neprilagođen

    @pero, nećemo nakon ovoga o velikoj nuždi, tako je to - jedno krivo slovce i problemi, ali kad si već pomeo pred nekim drugim vratima - daj molim te vrati se na onu diskusiju oko tog pometanja pod prošlim postom, mislim da si sposoban dati odgovor... o još i kako; i ako smijem pametovati: drži taj nivo pod svaku cijenu, triput udahni... vjerujem da se razumijemo... pozdrav!

    avatar

    29.05.2014. (07:52)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    boćko dablogda se tebi andrija jarak ispred kuće javljao.

    avatar

    29.05.2014. (08:44)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Autoportret ti neobično sličan. Zato ne budi skroman. Nisi balon, nego (posljednji) cepelin, A sad brzo okreni broj.

    avatar

    29.05.2014. (09:26)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    NEPRILAGOĐENKO - Je, je. Ne samo tebi, naravno, imam tamo još dugova. A i pod onim još prethodnijim postom nekima - i to ću. Drama mog života je u tome što ne mogu biti na više mjesta u isto vrijeme. Vječito sam u zaostacima na mjestima na kojima se na mene čeka - kad sam na jednome nazočan, na ostalih 99 su eno već razdraženi da di sam. Tema posta ispod kojega se ovaj čas nalazimo izrazito je vezana uz jučerašnji dan - a eto, jučerašnji dan naišao prije nego meni vremena naišlo. Samo zato nisam odgovorio, ne što bi mi ne odgovoriti bilo program. Elem, računaj na to.

    avatar

    29.05.2014. (10:55)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    a vas dva B...Geliptera iz magareće klupe - vidim da sve više i više zaglibljujete u živoj blamaži od pokušaja duhovitosti... neće pa neće da upali, ha dečki?

    avatar

    29.05.2014. (10:57)    -   -   -   -  

  • Emi Gablo

    bacaš rukavicu, a? :)

    avatar

    29.05.2014. (12:03)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    pero čini mi se da smo ne tako davno upravo ovdje konstatirali da si cijepljen od duhovitosti i to su ti spočitali čak i tvoji obožavatelji (huc anonimno i još poneko s nickom...podsjeti me, ne da mi se tražit taj post? čini mi se da je i svele kenjao na tom postu-prepoznao sam ga po onom intimnom tonu između vas dvojice ;))

    boćko, aj dajem ti priliku da nam svima elaboriraš kako ti je uspjelo zgadit nam renesansu? Pa Boccaccio se još u srednjem vijeku sprdao upravo s likovima kakav si ti-s malom razlikom da ste tada neistomišljenike spaljivali po trgovima, prema tome aj reci kako crni boćko nađe baš jadnoga Boccaccia za svoj nick? pa to je kao kad bi pero sebe nazvao pjesnikom (iako znamo da je i to pokušavao po raznim natječajima...)

    avatar

    29.05.2014. (12:04)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    RIKI - Nisi valjda mislio da će me marati sud takvog autoriteta za humor koji misli kako je rekao nešto duhovito kada, ne znam, ''boćku'' poželi, he he, andriju jarka pred kućom (?), ili Alkiona pita, van svake veze, a šta, Bleiburg mu, he he, ne smeta (?), ili ispali bezveze, znajući i sam da bezveze, o nekakvoj ''perinoj firmi'' koja da je, he he, ''trgovala sa šljunkom iz nasipa u Rajevu Selu'' (?) ili nekakav, he he, ronaldinho (?) ili post koji, he he, udara u stijenu (?) ili neke, he he, pjesme po natječajima (?) itd.itd.?
    To je tvoj smisao za humor? Oduševljen sam čuti da ti se ne uklapam.
    Što ono još?
    Posta o kojem govoriš se ne sjećam, kao ni komentara, a tvom sjećanju i suvislosti ne vjerujem. Ali ovako i onako, pa ne misliš valjda da bi me i to iole maralo - što tko misli o mom humoru? Ići dokazivati, što kaže Štulić, da su mi uši simetrične? Taman posla. Kome je po volji, po volji je. Premda jesam dozlaboga tašt, precjenjuješ moju taštinu u nekim sektorima. Vrijedi i za pjesnički zanat. Glupa ti spika skroz - poetske taštine već nemam ni u tragovima, niti sam išta ikad ''pokušavao po raznim natječajima''.
    Ali to je valjda taj tvoj juvenilno-minhauzenovski humor - ne kapiram ja tu notu, moja greška, znam!

    avatar

    29.05.2014. (18:39)    -   -   -   -  

  • Lou Salome

    Haaaa, uze mi riječ iz usta, pardon, tipkovnice! Mišljenja sam da bi pravilno namještanje kolosalne, katoličke stražnjice Željke markić pred vodenu stihiju saniralo i puknuti nasip, štoviše, uz takvu branu ne bi bilo ugroze ni da se Niagarini slapovi kojim slučajem izliju.

    avatar

    29.05.2014. (21:08)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Ljudima pomažu ljudi, nikakvi" predstavnici". A zašto se
    ona nije "servirala" na mjestu nesretnih događanja...,
    možda jednostavno ne zna plivat. Ne volim baš da se
    svim sredstvima udara po nekom "isturenom", premda
    me jako živcira kad me netko pokušava "spašavat" svejedno
    mene ili moju obitelj. "Hljeba, hljeba gospodaru, ne vidjesmo
    davno hljeba...", ili posla, ili manje "papa mukte":))

    avatar

    30.05.2014. (10:17)    -   -   -   -  

učitavam...