Komentari

skbrda.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Svi smo mi Plenki

    a gdje je senzacionalna vijest da je Plenki dobio Gracheva i to crnima(!!) na rapid prvenstvu Hrvatske???

    avatar

    21.05.2014. (02:03)    -   -   -   -  

  • LEDENO DOBA

    Jutro samo što ne svane, a kapetan Bonaca nikako da skine težak kamen sa svoje savjesti nakon neprospavane noći. Ne znajući da li bi se opravdao ili preusmjerio krivnju na predsjednika Virozu za loš rezultat ostvaren na Kupu kako momčadi tako i svoj osobno – on smišlja odgovore koji ga čekaju na sazivu Središnjeg odbora kluba od razjarene svjetine.
    -Obećati da ćemo osvojiti minimalno treće mjesto nije bilo lako , ali kako da se sada izvučem kada smo peti ?-zavapi Bonaca. Razmišlja ovako – sigurno će me pitati:
    -Zašto si nosio crnu kapu , sigurno nam je to donijelo nesreću ? (turbodizaličar)
    -Zašto ste iz ekipe protjerali Mutanta – s njima bi sigurno bili najmanje treći ako ne i prvi ? (Vidoviti Milan)
    - Zašto ste niste bolje stimulirali, s većim bonusima – pogotovo ti, tvoja igra nije adekvatna tvojim primanjima ? (Pitomi)
    - Kako to da odjednom nije mogao ići na Kup Jebač spaljene zemlje – da li je problem pad energije uzrokovan prekomjerenim radom ? (Profesor)
    - Tko će vam suditi na Split Openu kada se ne držite rječi ? (počasni gost Cvele)
    -Ljudi, hoćemo li ponovno izabrati Zdravu za kapetana ? (Mlađo Matas)
    .......................................
    Tisuće pitanja, malo dobrih odgovora. Kapetan uzme pergamen i malo tinte i pokuša zapisati misli dok mu se ruke tresu ..
    (to be continued)

    avatar

    21.05.2014. (18:53)    -   -   -   -  

  • špiro špula

    Pa kad će više ta rekapitulacija .
    Dan-dva je postalo osam dana !!!
    Molim izvršite predizborna obećanja !

    avatar

    26.05.2014. (12:55)    -   -   -   -  

  • REKAPITULACIJA

    Došla je nedjelja i sastanak Središnjeg odbora. Kapetan nije ništa razumo smislio kako bi opravdao neuspjeh, hrpa zgužvanog papira završila je u smeću nakon probdjevene noći i cijelog nedjeljnog jutra i popodneva. Odluči krenuti prema klubu pa što bude. Osjećao se je gore nego onog dana za 1.maj kada je pojeo pristajali fažol i ižvakao komunjarsku kobasicu na Marjanu. Jedino što mu je palo na pamet da se ne smije zamjeriti podivljaloj masi već da će se usuglasiti sa svime što kažu, a na kraju će im ponuditi činjenicu kada je veliki Gigaplenk bio član prve momčadi – a ta ista masa ga je htjela i inzistirala na dovođenju – međutim Gigaplenk se nije u ničem iskazao i čak se Bonaca morao nauštrb njega odreći dijela svog honorara (osim što je GP u međuvremenu otvorio ljetnu kužinu i Vidovitom otima goste) . Možda me to izvuče, a ako ne – ponuditi ću im ostavku – pomisli Bonaca. Pogleda predsjednika Virozu, pogledi im se susretnu. Ovaj je isto gutao knedle.
    Svjetina odluči izabrati Superhika za predsjedavajućeg na SO. Superhik krene mirno i šokira Bonacu i Virozu – u ime svih čestita im na izuzetnom rezultatu na kupu, daje im mandat na još 2+2 godine i iznese slijedeće prijedloge kako bi se došlo do veće sinergije među članstvom i bili ostvareni još bolji rezultati. Prijedlozi koji bivaju potvrđeni:
    1.Bonacu vratiti u drugu ekipu (što i sam želi), a vratiti Mutanta na probni rok u treću ekipu
    2.Treća ekipa bila bi u sastavu: Mutant, Braća Matasi, Superhik i dva trezvena igrača – Čike i Sven
    3.Zadužuje se sveukupno članstvo da se za postignute rezultate sakupe sredstva i izrade skulpture za Kapetana Bonacu i Virozu koje će se postaviti na košarkaškim terenima na Brdima kao poticaj mlađim naraštajima.
    4.za Virozu se predlaže izrade kipa u prirodnoj veličini u mjedi ili bronci, a za Bonacu bi da se izradi kip od afričke ebanovine čija cijena na pretovarilištu u sjevernoj luci dozeže vrtoglave razmjere.Naime potrebno je da se kupi veća količina zbog poveće glave i samog nosa – onog istog u kojem su smještene dva posebna receptora, a koja su mu nebrojeno puta pomogla u donošenju krucijalnih odluka.
    5.pod temom razno – Vidoviti je spreman donirati pola svoje zarade za tako skupo drvo
    Zadovoljna atmosfera opet je zavladala klubom na Blatinama,pivo i vino se točilo, grlo se močilo - kao u ona dobra stara vremena. Ponoć je dobrano prošla, dobar dio svjetine je pozaspao, na radiju je svirala pjesma Leonarda Cohena – Dance me to the and of Love..

    avatar

    27.05.2014. (20:32)    -   -   -   -  

  • GLOBALNO ZATOPLJENJE

    Split - u svom uredu Viroza zadovoljno pije kavu jer već par dana zaredom taraca Bonacu na tenis. Napokon je dokazao starkelji što znači bekend slajz. Čuveni novinar se dosađiva kad zazvoni telefon. Poziv je iz Sitno gornjeg gdje su mještani u teškoj panici zbog novoizgrađenog kompleksa čiju svrhu ne znaju. Viroza se odmah uputi u Sitno gdje ga dočekaju prestravljeni mještani. Odvedu ga do komleksa dužine i širine dva kilometra , opasanog bodljikavom žicom pod lakim naponom. Usred kompleksa je upravna zgrada i vjetrenjača koja kompleks opskrbljuje električnom energijom. Nakon obilaska vračaju se u selo gdje Viroza uz odojak i crno vino preslušava mještane.Sve što znaju je to da su vlasnici kompleksa dva poduzetnika iz Splita navodno PITOMI i VIDOVITI a čemu kompleks služi pojma nemaju. Misteriozna priča je jako zainteresirala Virozu , tko su ta dvojica tajanstvenih poduzetnika i koja je svrha misterioznog kompleksa su pitanja na koja Viroza mora dati odgovore
    to be continued

    avatar

    29.05.2014. (10:43)    -   -   -   -  

  • protestis

    je, dobar vam je taj dan-dva. serem se i na blog kad ne mozete dvi recenice napisat

    avatar

    16.06.2014. (10:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...