Komentari

vu-majorettes.blog.hr

Dodaj komentar (53)

Marketing


  • goca

    Kraljevski tretman kakav nam i prilici :)) jedva cekam druskanje i uzivanje nakon ovih silnih treninga :)) bit ce nam prekrasnoo!!! puuusaaa svimaaa

    avatar

    08.04.2014. (15:48)    -   -   -   -  

  • dorka

    Od svih turneja i putovanja ovom se najvise radujem.Ne mogu docekati koliko sam uzbudjena i sretna :D

    avatar

    08.04.2014. (15:51)    -   -   -   -  

  • roditelj

    Sve ovo što vam se događa je posljedica vašeg truda i odricanja a ujedno i priznanje da i drugi cijene i uvažavaju vaš rad.
    Samo nastavite tako jer svaki rad i trud se isplati vi ste dokaz za to.
    Sve najbolje i u budućem radu.

    avatar

    09.04.2014. (09:22)    -   -   -   -  

  • happy

    https://www.youtube.com/watch?v=0TZF2eFugv8 prekrasne ste!! uniforme vam prekrasno izgledaju, boja je tako ziva i lijepa!! bravo cure

    avatar

    13.04.2014. (09:37)    -   -   -   -  

  • ja

    Na blogu Zagrebačkih piše da idu na Karibe dva tjedna. Navodno zato neće na Europsko. Ne mogu vjerovati!

    avatar

    25.04.2014. (11:54)    -   -   -   -  

  • mala

    idu na europsko, zasto ne bi isle?!

    avatar

    26.04.2014. (21:21)    -   -   -   -  

  • Ana

    Kakve to veze ima sa Vukovarom?

    avatar

    27.04.2014. (11:30)    -   -   -   -  

  • :)

    Sretno sretno sretno na drzavnom, zgrabite to zlato, vjerujem da ste ove godine jos jace, obozavam vas gledati i jedva cekam i ove godine da vas vidim :)

    avatar

    27.04.2014. (11:52)    -   -   -   -  

  • lala

    Hocete stvarno imati tako puno navijaca? Vidila sam na blogu zagrebackih mazoretkinja da spominju vase navijace i da njih mora biti vise.

    avatar

    30.04.2014. (08:18)    -   -   -   -  

  • Miki

    ja: drago nam je zbog njih i želimo im da se što ljepše provedu i uz to promoviraju Hrvatsku i mažoret ples, ali stvarno neznam zašto ste to nama napisali i kakve to veze ima s Mažoretkinjama grada Vukovara.

    :) : hvala na lijepim željama! spremne smo, zapravo spremnije nego ikad!

    lala: reći ću vam samo jedno - vidjet ćete sve u Vinkovcima!!!! Na kraju krajeva bilo bi žalosno da nas ne bude hrpetina! ali svašta nešto spremamo i za cure,i za navijače! uostalom zar je bitno koliko je kojih navijača!? nama je potpuno nebitno koliko će kojih navijača biti, bitno je da navijaju iz srca, a vjerujte da ih nije bilo potrebe pozivati ili dodatno animirati, jer oni su već tjednima u organizaciji svega :)

    avatar

    30.04.2014. (19:49)    -   -   -   -  

  • gost

    Čestitke na osvojenim medaljama i sve najbolje u budućem radu. Mali osvrt na natjecanje koje je iza nas. Godinama čitam po blogovima napade i prepucavanja. Ove godine prilika se ukazala i posjetih natjecanje. Ne mogu se nadiviti vašoj energiji i pozitivnom stavu. Sve pohvale za roditelje navijače koji su sa tribina ne samo bodrili svoj tim već i sve timove, bez obzira na boje koje sam nosio i zatražio pomoć priskočili ste i pomogli.
    Cijeli tim je pokazao veliko dostojanstvo. Ovim ne želim umanjiti ili uvrijediti bilo koji tim ili navijača svi su OK ali jednostavno često se stvara takva slika da u najmanju ruku ispadate divljaci a ustvari kad se približite stvarnosti sve više liči na propagandu i namjerno stvaranje netrpeljivosti.
    Još jednom veliko BRAVO za sve, za cijeli tim, za sve navijače, Ustrajte u svom radu i zalaganju.

    avatar

    05.05.2014. (09:20)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Apsolutno se slažem da je Vukovar ove godine bio izuzetno korektan i u navijanju i u odnosu prema drugim timovima. Eto i ja osobno sam bio u njihovoj fun zoni i izuzetno se dobro osječao. Upoznao sam jedan drugačiji Vukovar, i oduševljen sam time. Imao sam veliku potrebu pohvaliti takvo ponašanje Vukovarskih navijača, ali i cijelog tima. I zahvaliti vam se svima na tome. Iskreno se nadam da ćemo na prvenstvima koja su pred nama i dalje imati tako korektno navijanje i kolegijalne odnose koji samo mogu stvoriti mnogo koristi za sve nas zajedno, a djevojkama priuštiti da im natjecanje bude ugodno iskustvo, bez nepotrebnih grčeva i traumi. Ovo se posebno odnosi na Zuju. Na večeri sa kolegama prije puta sam naglasio da sam se nakon mnogo godina ponovo osječao ugodno u Zujinom društvu i prisjetio se "starih dana" u kojima smo bili više nego kolege i u kojima smo gajili izvrsne, prijateljske odnose.

    avatar

    05.05.2014. (10:17)    -   -   -   -  

  • mama

    Hvala na pohvali gostu drago nam je kad nas ljudi prepoznaju, upoznaju i uvjere se u istinu. Svake godine navijamo za timove i stječemo nove prijatelje, mislim da naša velika mgv obitelj postaje sve veća i jača velikim djelom zbog naše trenerice i cura ali i zbog nas roditelja. Na kraju krajeva " Nikad ne kritiziraj čovjeka dok barem milju nisi hodao u njegovim cipelama". ...

    avatar

    05.05.2014. (11:02)    -   -   -   -  

  • Ena_Jeca

    Drage moje.. ne znam ni kako bih započela ovaj komentar :D Hvala Vam što sam i ove godine bila dio tima, iako sam veteran i dalje su mi adrenalin i emocije radile kod svake izvedbe :D Čestitam Vam svima na uspjehu.. Kadeti i Juniori svaka Vam čast!! P.S: Nema Svijet takve Juniorke kakve ima Vukovar!!!! Ali posebno moram da pohvalim moje Seniorke, bile ste predivne ma šta predivne SAVRŠENE!!! Mjesto koje ste zauzele može da ide samo na njihovu savjest, jer ste ove godine u tehniciranju svima održale lekciju i pokazale što to znači biti prava mažoretkinja tj dobro baratati sa palicom!!! Prošlo je još jedno natjecanje tako kako jeste, ali zapamtite sve se vraća se plaća!!! Vi mi budite sretne i zadovoljne sa rasturačinom koju ste izveli i sa činjenicom da ste konkurenciji dali jakooo teško dostižan domaći zadatak za Europsko!!!! Volim Vas puno

    avatar

    05.05.2014. (12:52)    -   -   -   -  

  • tufnica

    curke svaka čast,bile ste mi divne..dok sam vas gledala naježila sam se,skidam kapu!!!

    avatar

    05.05.2014. (14:38)    -   -   -   -  

  • :-)

    svaka cast cure, i znajte da ce se jaaako duugo o ovom natjecanju pricat, pricat ce se o Vukovarskoj gospodi!!
    opravdali ste u potpunosti natpis sto je pisao na transparentu, od ponasanja do plesa.. skidam Vam kapu :*
    P.S navijaci su vam bili vrh, nitko ih nije mogao nadglasati :DD

    avatar

    05.05.2014. (15:17)    -   -   -   -  

  • mazoretkinjaP

    bravo cure!! svima ste pokazale tko su MGV i kako se pleše i tehnicira ! nemojte nasjest na ove provokacije, jer ste vi ipak VUKOVARSKA GOSPODA!! pokazat ćete svima tko su vukovarke u Rumunjskoj! ;)

    avatar

    05.05.2014. (15:23)    -   -   -   -  

  • Smiješko

    Jako smo zadovoljni,ponosni smo jako za naše cure koje su dale sve od sebe.Svi su trebali osvojiti prva mjesta,juniori i seniori:odlično!Jako su nas oduševili,ali to je ipak Vukovar.Navijači su bili iznad vrha!Najbolji, najviše sa onom velikom,velikom zastavom na mostu.Super su bili,želimo im puno sreće na europskom prvenstvu,i ako im neće trebati uz sav trud i iskustvo.One su uvijek naše velike prvakinje,bile 1,2, ili čak 3.:)

    avatar

    05.05.2014. (15:42)    -   -   -   -  

  • anaKS

    Defile vam je MRAK! A koreografija, boze dragi, od pocetka ulaza do kraja izlaza trnci nisu prolazili, ODLICNO, zanimljivo, plesno, prekrasno smisljeno, stalno se nesto dogadja, bacanja, ma ajmeee, ne mozes prestat gledati.. SVAKA VAM CAST CURE! tako se to radi!

    avatar

    05.05.2014. (16:20)    -   -   -   -  

  • karla

    cure svaka čast!!!

    avatar

    05.05.2014. (18:53)    -   -   -   -  

  • Miki

    Evo i mene napokon...Ja sam danas spavala, spavala i igrala badminton s mojim mužem, da malo pustim mozak na pašu. Uglavnom, po prvi put sam brisala komentare i to ne one komentare koji nas vrijeđaju nego upravo suprotno - one komentare koji su puni komplimenata i tvrde da smo trebali biti prvi itd. Eto, ja mislim da ste odradile vrhunski posao, da ste stvarno zasjale, i da vas je bilo divno za gledati. S tim će se složiti svi koji su vas vidjeli, ali suci su rekli svoje, i njima očito to nije bilo to, pa sada nema smisla raspravljati o tome koje bi trebale biti i zašto nismo itd. Tako je kako je i treba se pomiriti s tim. Neću se prepucavati s nikim ali eto iskoristit ću ovu prigodu da ispravim jedan komentar sa zg bloga - naime vukovarskim juniorima je u koreografiji palo 2 štapa a ne 4. Za Zagreb će vam Alen reći točnu brojku kad provjeri pa se dotad strpite. Moram iskoristiti ovu priliku da zahvalim navijačima...bili ste najbolji!!!! Ona zastava na mostu je vrh vrhova i vjerujem da se na DP mažoretkinja još nikada do sada nije imalo prilike vidjeti tako nešto. Bili ste najžešći i najjači...SVAKA ČAST! Ovim putem čestitam svima koji će predstavljati Hrvatsku u Rumunjskoj

    avatar

    05.05.2014. (23:04)    -   -   -   -  

  • :)

    VUKOVARSKI NAVIJAČI NADMAŠILI SVE! SVAKA ČAST RODITELJI I OSTALA EKIPO, NAJBOLJI STE!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    05.05.2014. (23:37)    -   -   -   -  

  • posmatrač

    Veliko iznenađenje ste na ovom državnom dugo se nije mogla vidjeti tako teška koreografija ( seniorska) Onaj tko je završio školu za koreografa ili sudca zna o čemu pričam. Težina elemenata, tehniciranje štapom, ples...... curke oštre, sigurne imala sam osjećaj da plešu sa lakoćom. Veliko BRAVO za cijeli tim.

    avatar

    06.05.2014. (10:15)    -   -   -   -  

  • mama

    lijepo je pročitati komentare koji dolaze od nadam se stručnih osoba ( posmatrač) veliko je to priznanje za cijeli tim i naravno za najbolju trenericu. Struka prepoznaje kvalitetu. Nastavljamo mi roditelji i dalje putovati dok je nama naše Zuje i cura.

    avatar

    06.05.2014. (11:00)    -   -   -   -  

  • mazoretkinja

    Gledala sam vas i mogu vam reci defile a pogotovo koreografija vam je san snova ove godine! Tako lijepo zamisljeno, promjene su bomba, elementi, tehniciranje stapom, vrhunski ste to odradile. Ulaz i izlaz za najezit se, ostala sam bez daha. Pozelim plesati s vama tu koreografiju. Ne znam gdje nalazite svu tu predobru glazbu koja jos nikada nije koristena, svaka cast! Bravo! Bravo!

    avatar

    06.05.2014. (11:21)    -   -   -   -  

učitavam...