Komentari

hrvitez.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Fico

    Pozdrav,čuli smo se već jednom preko youtuba (ne znam dali se sjećaš,zvao si me u A-HSP pa sam ti odgovorio da pročitaš ono što ja predlažem tj. Hrvatski nacionalsocijalizam-jedino rješenje,),nakon što sam opširno odgovorio na tvoje poruke meni nisam dobio povratnu informaciju . Bez obzira što mi ne paše A-HSP (kojeg sam nekad simpatizirao još dok su bili HP-HPP),pozivam te na ovaj forum
    http://vnnforum.com/. Tamo sam samo ja aktivan od hrvatskih članova a znam prepoznati onoga tko mi je blizak po ideološkom opredjeljenju pa bi bilo dobro da tamo malo popričamo oko situacije danas u Hrvatskoj. Zman (ne bi vjerovao) da si bio član jednog sličnog foruma (kao i ja) gdje su ti pojedinci predbacivali nešto zbog Hrvata druge vjere,međutim ista stvar se desila i meni a ovo je slobodniji forum. Javljam se s uvjerenjem da ćemo naći najbolju opciju po hrvatski narod koja će isti i zaštititi samo trebamo biti organizirani makar i virtualno.

    Nadam se da ćeš se registrirati tamo,ili ako nećeš,možeš mi se javiti na mail fico4@net.hr ako te je zainteresirala moja poruka.

    Fico

    avatar

    29.03.2014. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...