Komentari

bilice2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • bilican

    Oce mo li oziviti ovaj blog zavisi samo od tebe sefe.Tvoj djir po Bilicama nije nista ako nisi nista vidio i cuo.Ako je -ekipa za ocevid- gluva i slijepa onda nema potrebe za komentarima posebno nas koji smo se naselili u zadnjih 20 g.
    Prijedlog;procesljaj ako imas muda pod kojim uslovima opcina ustupa najvrijedniji dio zemljista oznacenog kao K1 u prosrornom planu a tice se marketa i kafica pod slamom.Taj dio treba ustupiti nekome ko ce htjeti to ruglo ukloniti i investirati u nesto ljepse i modernije.Koliko opcina kasira za tu koncesiju sa zavidnim brojem parkinga.
    TOP,RISTA i OLDI placaju mjesecnu kiriju i to bez parkirnih mjesta dok kafic pod slamom i market imaju godinama to zemljiste a da niko ne zna koliko placaju.Vlasnici tih dvaju obrta trebaju ici u korak sa vremenom a ne samo izvlaciti novac.Kiosk je posebno ruglo a milijuni su prosli kroz promet.SEFE na tebi i tvojoj ekipi je red!!

    avatar

    01.02.2014. (16:13)    -   -   -   -  

  • bilican

    Jasno ko dan.Sefe ti i tvoja ekipa komentirate samo kada je jedenje i pijenje i to mukte.J.......e vas girice! Zato placi,moli i cekaj ali komentara vise nema. Hoce te zabavu za one koji ne vide i ne cuju?

    avatar

    06.02.2014. (13:16)    -   -   -   -  

  • maher

    Ako ti šta se kriješ iza imena "biličan" ne znaš o čemu pisati bolje ti je da ne pišeš ništa jer tvoji komentari su obično Baljezganje i ništa više.Nemaš blage veze o čemu pišeš jer ti je bitno da nešto napišeš,uostalom ne možeš biti biličan jer si dotepenac i takv ćeš i ostati bez ljutnje i nervoze!!!!

    avatar

    07.02.2014. (19:14)    -   -   -   -  

  • majstor

    Idemo putevima Sisačko - moslovačke županice. Nimije baš najdraži, al plakat cemo za Davorom!

    avatar

    09.02.2014. (12:27)    -   -   -   -  

  • Sibamoreplovac

    Svima koji daju komentare neka poimenično odgovore :
    Gdje je BABA ?
    Ko da ispravan odgovor taj je stari Biličanac.
    Sibamoreplovac

    avatar

    11.02.2014. (17:44)    -   -   -   -  

  • dotepenac

    Znaci dotepenci nemaju sta da pisu jer ni poslije 20g.u Bilicama ne mogu biti Bilicani.Lipo maheru i hvala ti na iskrenosti.
    Ti majstore placi i dalje za Davorom kroz zupapaniju lipe zupanice a u Bilicama si zacepio usi i sklopio oci pa ne vidis sta se desava.
    Davorov dug je vracen a investicije i radovi otpoceli.
    Ovo sa BABOM ne razumim.Ako je ric o onoj sa fritulama bice onda da je u pitanju DIDA a umisto fritula miliun kuna ali ne donia nego odnija.
    Molim Sibu da pojasni sta je tija ric ako oce.
    Usput i sam i sam kako maher rece dotepenac i znam da nas neki ne dozivljavaju kao ravnopravne ali mi se osicamo Bilicanima takima u inat .

    avatar

    05.03.2014. (13:58)    -   -   -   -  

  • rocky

    moj otepena vidi se da NE ZNAŠ NIŠTA jer ne možeš ni razumiti ovo sa babom jer definitivno nisi odavde i nikad to nećeš znati!!!!!!!!

    avatar

    13.03.2014. (22:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...