Komentari

vjesnik-istine.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • bartimej croata

    Bravo za post,
    upravo sam napisao jedan osvrt na bezobrazan istup Branimira Pofuka protiv Željke Markić.

    avatar

    19.11.2013. (19:30)    -   -   -   -  

  • Lipa moja Hrvatska

    Odličan post ali probaj ovo reći Donoj na Ima jedan svijet u najnovijem postu.Ja sam joj komentar ispod slao šest puta i stalno briše jer ona jedno govori a drugo misli.sama sebi proturiči.Daj pročitaj ovo moje ispod pa joj pokušaj komentirati.Pozdrav!

    Ja ovdje kod dosadašnjih komentara opravdavam sve ono što je izjavio bloger bocacciozg bez obzira što mu se protive i Dona i taj neverin a što je bilo i za očekivati.Od crvene bande nije se ni moglo niti ikad može nešto pozitivno očekivati.Prerušeni iz crvendaća,komunista,titoista u neke antifašiste razaraju i dušu i tilo nedužnom hrvatskom puku.Ruše zemlju Hrvatsku koja je velikom prolivenom krvlju stvorena.Crvena se banda za dobro Hrvatske nije nikad borila pa se nije ni čuditi što su i danas takvi a ti bi se Dona morala sama začuditi nad postom kojeg si napisala.Imam dojam da si iznenađena ponašanjem te koalicije,ponašanjem Josipovića i Milanovića i glumiš kao da za njih nisi prije znala ili podmuklo želiš reći da su navedeni nekad bili bolji,humaniji,pozitivniji... Zli ostaju samo zli i nitko ih ne može izminiti.Možda neka viša sila,snažna revolucija,ustanak naroda uz onu u boj za narod svoj i to je to.Pođimo unatrag do pok.Ivice Račana a taj je ostavio u naslijeđe sve svoje zločinačke naume ovima koji danas vladaju,bolje reći haraju,razaraju Lipu Našu.Tko zna,tko dovlači pune vriće šoldi od Džordža Soroša i Davida Rockefellera ovoj crvenoj bagri u koju se,normalno,ubraja i Pusićka.Znadeš li da je Džordž Soroš rekao jednom a to ne bi davno,stvorio sam Angelu Merkel i ja ću je srušiti.Dok je Soroša i Rockefellera,postojat će i žuti mediji,uz njihovu pomoć lažno je suđeno i nedužnim hrvatskim generalima u Den Haagu,no pravda Boga bi jača i od takvih što me raduje.Josipović,Milanović,Pusićka nemaju stida za zlo koje čine.Ti Dona svojim ovakvim postovima prizivaš crvendaće a time prizivaš zlo u Hrvatskoj,kukaš za onim što je bilo isto zlo kao i danas pa se ne čudi što ti se ovako odgovara.Glumiš da si kontra tog ali se tvoja gluma brzo razotkrije.Ponavljam,u pravu je bocacciozg .

    avatar

    20.11.2013. (10:46)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Svakako podržavam referendum i zaokružit ću DA!

    avatar

    20.11.2013. (18:48)    -   -   -   -  

  • Angie

    Ja sam drukčijeg gledališta i glasat ću PROTIV upravo zbog istih razloga zbog kojih ti smatraš da bi trebali glasat ZA ;)
    ali oke... nije važno, nego ovako gledajući stanje u državi... mislim da je najpametnije raspisivanje nekog referenduma da se zabrane referendumi ovo postaje neko opće ludilo, svaki dan slušam nove ideje za referendume, a još nismo ni ovaj jedan odradili :/

    avatar

    20.11.2013. (20:53)    -   -   -   -  

  • Tragovima Istine

    Bez braka nema obitelji, bez obitelji nema života. Ovo nam je zadnja šansa, da čvrsto rečemo u oči političarima dosta ste nas vukli u propast!

    avatar

    23.11.2013. (10:44)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Reče papa: Tko sam ja da drugima sudim! A vi se i iznad pape postaviste. Zar vas nije sram pred Bogom i pred sobom samima?

    avatar

    25.11.2013. (00:55)    -   -   -   -  

  • MiB

    Z@ More ljubavi: Procitajte u cijelosti papine misli i poslanice, nemojte kao i vas ministar Jovanovic vaditi iz konteksta papine rijeci. I od kada, molim Vas lijepo, vi radite ono sto papa kaze? Citirate papu samo kada je to vama zgodno! A druga stvar: ne sudim druge, nego samo njihov grijeh!

    avatar

    25.11.2013. (18:58)    -   -   -   -  

  • MiB

    Z@ More ljubavi: ocito niste procitali papino pismo u postu koji sam napisao nedavno. Procitajte drugi post ispod pa cete znati papino misljenje,a na jos mnogo drugih mjesta (knjiga, propovjesi, poslanica, intervjua) mozete naci sto papa misli O BRAKU i o homoseksualcima!

    avatar

    25.11.2013. (22:18)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Grijeh kao i kovanica ima dvije strane. Ovisi samo sa koje ćeš strane gledati, sa prave ili krive. Jedino što ne pada kao kovanica već ti očito biraš stranu koju gledaš.
    Ja sam zbog esdepea i jovanoviča i rušio bivšu državu.
    Imam običaj čuti obje strane kada o nečemu razmišljam

    avatar

    26.11.2013. (00:01)    -   -   -   -  

  • Tragovima Istine

    Jednostavnije od ovoga ne može: Tko zaokruži ZA brak, taj ne sudi nikome, već štiti ono što je davno ustanovljeno. Tko zaokruži PROTIV braka, taj osuđuje brak. Dakle, tko kome sudi?

    avatar

    26.11.2013. (09:21)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Pozdrav brate u Kristu u ovim teškim danima kad se vrši nesmiljena kampanja Protiv Dobra kada se vrijeđa pljuje i i gazi ono najsvetije brak koji je temelj obitelji, koje su osnovne stanice zdravog društva. Brak je otkako je počela seksualna revolucija 60 tih godina sistematski napdan i uništavam vrhunac je bio kad se proizvela situacija u društvu da je razvod nešto najnormalnije čak i poželjno, najnoviji korak u procesu uništavanja jew stvaranje protuprirodnog bluda nazivanjem braka homo zasje3dnica, to je počelo ozakonjavati se 2001 U Nizozemskoj, danas imamo 14 država u svijetu u kojima je ozakonjen taj brak, ovim referendumopm Hrvati pokušavaju spriječiti to kod nas i zato ranjena zvijer ovako bijesno trza, ranjena je nije očekivala zato su upregnuli najače što imaju, ali mi imamo Issa i zato nam je potrebna jaka vjera da znamo da izađemo i da zaokružimo ZA. Predlažem svakodnevnu molitvu za spas obitelji u hrvatskom narodu, pogotovo ovih zadnjih dana do nedjelje, a slušajmo papu koji nam daje najače oružje lijek krunice Blažene Djevice Marije

    LP i BB

    avatar

    26.11.2013. (20:23)    -   -   -   -  

  • MiB

    Z@ More Ljubavi: GRIJEH NEMA dvije strane! A ya vas koji volite se poyivati na papu i vec ste ucinili u prethodnom komentaru i vezano za ovaj post pozivam vas da odete na link http://www.bitno.net/vijesti/papa-franjo-sedam-razloga-zbog-kojih-se-ne-sm iju-legalizirati-gay-brakovi/ i saznate sto papa misli! Tako cete ga ubuduce moci tocnije citirati i necete OSUDJIVATI druge!

    avatar

    27.11.2013. (10:25)    -   -   -   -  

  • Neverin

    oprosti, jedno jednostavno pitanje. Ako se političari boje referenduma zašto su izglasali njegovo raspisivanje umjesto da upitaju ustavni sud da li je pitanje protuustavno?

    Moj intuitivni odgovor je da ljudi ZA i PROTIV smo najboičnije budale za manipulaciju, a da su si političari kupili vremena kako bi potiho provukli zakon o radu, zakon o kapitalnim investicijama te naravno razne monetizacije.

    Tako da kada završi ovaj referendum makar tvoja opcija pobijedila, spušio si kao i svi ostali građani republike Hrvatske.

    avatar

    27.11.2013. (17:56)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Zato neverin jer su se dovoljno osramotili, nakon što su shvatili da ne mogu svoju samovolju provoditi kad su perfidno pokušali izigrati volju naroda, znajući da se ovim nijedno ljudsko pravo nikome ne ukida, odlučili su svu svoju energiju usmjeriti u propagandu PROTIV. Angažirali su masmedije EPH su zažmirili za milijunski porezni dug ( dug oko 300 milijuna kuna, a bacili priču o trošku referenduma od 48 milijuna kn, usput uvode porez na dnevne novine od 5 % a povećavaju međustopu poreza na dječju hranu i lijekove sa 10 na 13 % ).

    avatar

    27.11.2013. (19:54)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Bravo @Voyager, ti si uvijek temeljit i staložen!

    avatar

    28.11.2013. (13:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...