Komentari

vu-majorettes.blog.hr

Dodaj komentar (51)

Marketing


  • ponos!

    Vukovarke, svaka čast! svi mi iz Hrvatske možemo biti ponosni na ovako divne i kulturne djevojke! predivan post. kratko jasno i lijepo. pridružujem se lijepim željama za sve naše timove. Pokažite još jednom kvalitetu i zašto je upravo naša zemlja na tronu :)

    avatar

    27.08.2013. (15:26)    -   -   -   -  

  • predvodnica

    Cure moje, ove ljetne pripreme su bile totalno drugacije od ostalih priprema..zajedno smo provodile 6 sati na dan, naporno trenirale, dale sve od sebe..otplesat cemo najbolje i najjace sto mozemo kako bi svoj grad i svoju drzavu predstavile u najboljem svjetlu..naravno, sretno svim hrvatskim timovima da otplesu najbolje sto mogu i da svima pokazemo kako smo najbolji u europi..pusa svima

    avatar

    27.08.2013. (15:29)    -   -   -   -  

  • :)

    Sretno svima.Pusaaaaaa

    avatar

    27.08.2013. (15:31)    -   -   -   -  

  • seniorka

    nedostajat ce mi ove pripreme i druzenja, i to ona druzenja kad dodjemo ko ludjakinje 2 sata prije svog seniorskog treninga samo da bi pricale, umirale od smijeha i popile kavicu :D znamo da smo spremne i idemo rasturit u cesku.. volim vas :** sretno svima!

    avatar

    27.08.2013. (16:02)    -   -   -   -  

  • Anamari

    Najdraze moje kraljice,odite po ono sto zasluzujete!100% sam sigurna u vas i znam da ste spremne,sve,od prve do zadnje.Znate da cu i ja gubit zivce,makar na drugom kontinentu,i da cu zeljno iscekivat rezultate.Jakopunomnogo vas volim i ja i Luna saljemo puuno pusa.Imate najvatrenije navijace u Kanadi haha :) Aaaaaaajmo kraljice,pokazite im kako se plese!:) :*

    ''My girls are classy, strong, independent, loyal and lovable. They know what they deserve and they go for it!''

    avatar

    27.08.2013. (23:52)    -   -   -   -  

  • kreativna

    Puno sreće na Europskom i naravno budite kao i dosada najbolje.
    Veliki plus za post vidi se da ste odrasle i da ne nasjedate na nečije provokacije. Neki drugi timovi mogli bi se ugledati na vas.

    avatar

    28.08.2013. (10:59)    -   -   -   -  

  • mishika

    Bravo cure! Ništa drugo nemam za reći nego - BRAVO! Tako to radi gospoda. I naravno sretno vam u Češkoj, Navijat ćemo za vas.

    avatar

    28.08.2013. (23:30)    -   -   -   -  

  • :)))

    sad ste gospoda , a prosle godine skoro izbacene zbog gluparija hahah daaaj lose

    avatar

    30.08.2013. (11:36)    -   -   -   -  

  • VUKOVAR

    Cure su gospoda uvijek bile i ostale!!! A to što ih se na svakakav naćin pokušava sputat i omalovažit (poput toga u Francuskoj) je iskljućivo stvar tih koji nanose nepravdu!! Ali ne kaže se za đaba ''sve se vraća sve se plaća''

    Vukovarke drage ne obazirite se na ovakve komentare već u ovih par dana pokažite da ste i dalje vi te koje svojom izvedbom objasne što je koreografija koja je ispunjena kvalitetom i inovativnosti u plesu i tehniciranju!!! Šaljem vam puno pusaa :*

    avatar

    30.08.2013. (13:26)    -   -   -   -  

  • alen

    Znate onu staru nije zlato sve sto sja vi ste I dalje kraljice puseko

    avatar

    30.08.2013. (17:33)    -   -   -   -  

  • Vanja

    ajmeeee nemogu izdržati više čekajući :D

    avatar

    01.09.2013. (19:30)    -   -   -   -  

  • ;)

    Čestitam na osvojenom 2. mjestu! Bravo

    avatar

    01.09.2013. (22:24)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Sve čestitke na osvojenom drugom mjestu i sve što vam želim reći je da ste i sa srebrom oko vrata (kako sam shvatila u sve tri kategorije) ponos naše zemlje Hrvatske-male,ali ipak velike zato jer i na Evropskim prvenstvima odnosimo u nju medalje svih boja i sjaja!!!! BRAVO!!!!

    avatar

    02.09.2013. (10:11)    -   -   -   -  

  • mimi

    Mi koji smo prisustvovali natjecanju svjedoci smo Vaše prekrasne izvedbe defilea i koreografije sva tri tima. Svjedoci smo i prekrasne priče koja se zove zajedništvo i timski rad.
    Svaka čast na uspjehu koji je veći nego sva poklonjena zlata!

    avatar

    02.09.2013. (11:37)    -   -   -   -  

  • Vu

    Cure tako se bori za Vukovar!!! Svaka čast!!! Znamo da nije zlato ali ne brinite svi su na natjecanju vidjeli tko je zapravo zlatan!!!! Svi znamo i uvjerili smo se da je pobjednik natjecanja proglasio sebe pobjednikom prije nego je stigao u Češku!!! Tako da glavu gore Vaše srebro je 100% zasluženo dobijeno, nije unaprijed dogovoreno!! Svaka čast Vukovar na još jednoj izvedbi- onakvoj kakva i prilići pravim pobjednicima!!!!

    avatar

    02.09.2013. (13:21)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Sa sumnjom u nečiju vjerodostojnost,boju,sjaj i slično ne bori se za ništa jer to nije način,a kamo li da se još tim načinom govori da se bori za Vukovar! Mislim da doista nebiste trebali tako govoriti!

    avatar

    02.09.2013. (14:22)    -   -   -   -  

  • ;)

    Zašto se uvijek govori da je natjecanje namjesteno? , Cure prosle godine ste bile 3. , Zagreb 1. ..
    Suci svi kad stanete na start gledaju vas to su cure koje su za 2. i 3. mjesto , a Zagreb kad stane znaju nema nikog osim njih da je 1. bio.. to je postalo normalno cure imaju iza sebe jako puno zlata u seniorima, niko ih nikada nije skinio sa zlatnog trona.. Pomirite se s tim.

    avatar

    02.09.2013. (14:24)    -   -   -   -  

  • pusa

    Tako profici plesu koreografiju, bez ijedne palice na podu!!! Curke svaka vam cast!!! Bilo vas je prekrasno gledati. Komentari okupljenih nakon vasih izvedbi govore sve. Trebate biti ponosne na odlicno obavljenom poslu. Jos jednom CESTITAM!

    avatar

    02.09.2013. (14:25)    -   -   -   -  

  • mimi

    Šta Vama kreativka sada smeta na ovom blogu.
    Nitko tko nije bio u subotu u češkoj i nakon otplesanog defilea gledao prizor bahatosti i utjerivanja straha u kosti djevojkama pred ostalim sudionicima natjecanja ne bi trebao ovdje ništa komentirati.
    Onakvo ponašanje jednog Gospodina ruši njegovu vjerodostojnost, boju i sjaj te iste medalje. Da li je to satisfakcija pokazati nekom nadmoć na jedan takav okrutan način.

    avatar

    02.09.2013. (14:34)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Smeta me to što s borbom za Vukovar povezujete nečije zlato ili srebro i to tko je kome što podijelio,a stalno zaboravljate da smo isti svijet,isti ples,gotovo iste godine djevojaka i ono najbitnije iste boje iste države branimo i za njih u tuđim Zemljama pokazujemo kako se i s koliko srca borimo za našu državu...sjećam se davne Crne gore kada su se na sva tri mjesta naše boje zastave uspinjala na jarbol,a nakon svega uvijek ovakvi komentari...eto samo to me smeta...inače sam i kod Vas kao i kod drugih mažoret sastava uvijek s jednakom namjerom na blogu-da pohvalim...to sam jedne godine učinila Puljankama na licu mjesta jer su mi se beskrajno dopale kako plešu,a nisu bile ni prve ni druge ni treće!!!!

    avatar

    02.09.2013. (14:42)    -   -   -   -  

  • mimi

    Loši komentari su samo posljedica.
    Bolest da bi se izlječila lječi se uzrok a ne posljedica!.

    avatar

    02.09.2013. (14:54)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Nisam se došla svađati nego sam dovoljno lijepo i iskreno izgovorila svaku riječ i mislim da ništa loše nisam rekla...i vašim srebrom,kao i zagrebačkim zlatom i bilo kojom medaljom ili samo sudjelovanjem NAŠIH djevojaka jednako se PONOSIM pa vam samo još jednom zahvaljujem što ste još jednom pokazali da nismo mala zemlja nego da smo veliki onoliko koliko na "tuđem" terenu ustiju "navedemo" da govore o nama i našim podvizima i postizanjima!

    avatar

    02.09.2013. (15:02)    -   -   -   -  

  • cestitke

    Cureee bravoooo bravoooo! cestitam vam od srca na osvojenim medaljama :)) bile ste predobre! uzor ste svima sto se tice osvajanja podija a vi ste to opet napravile sa stilom! Proslavite i ne odustajte jer vas je milina za gledati. Pozdrav

    avatar

    02.09.2013. (18:03)    -   -   -   -  

  • kraljica

    samo za ;)

    bitno da ti znas kako jedan sudac gleda tim..
    jel isto gledat pravkinje jedne koje padnu na pod i stapovi padaju po nekoliko puta tokom defilea i koreografije...
    i jedne Vukovarke kojima niti jedan stap nije pao na pod... pa ajmo malo biti realni..
    i ispravka.. u rumunjskoj je Osijek bio 1.

    kraljice moje... imate srebro zlatnog sjaja!!!!!!
    cestitke svim timovima
    naravno najveca cestitka Zuji koja je dobila zlatnu medalju za najboljem koreografa... svaka cast i glavu gore!!!!!! :********

    avatar

    02.09.2013. (18:17)    -   -   -   -  

  • smeh

    sta se uvijek izvlacite na to da vas je zg pokrao, vec 5 godina vas onda dobrano krade, najlakse je drugog uvijek krivit. prihvati i kreni dalje jos jace. i daj budite zadovoljne vise, pa druge ste u europi!

    avatar

    02.09.2013. (18:27)    -   -   -   -  

učitavam...