Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • deco10'

    Stlano se spominje NO, ali kad u njemu sjedi Ante Majić, sve je jasno, ...,

    avatar

    11.04.2013. (12:50)    -   -   -   -  

  • Mateo

    Post je na mjestu, sadržajan, točan ali što napraviti? Dovoljno je vidit komentare u Slobodnoj Dalmaciji, svi sve znaju. Izmjenjuje se 20-ak portalista među kojima manje-više nitko ne daje konstruktivnu kritilku. Dvadeset ljudi i deset mišljenja. Evo kada bi sad postavio pitanje jesmo li za prodaju Hajduka i pod kojim uvjetima, odgovori bi bili u stilu...tko će to prodat Hajduka, Hajduk je naš, Hajduk je simbol Splita, Hajduk je simbol Dalmacije i ostale fraze i floskule ali PRIJEDLOG, konkretan prijedlog malo njih bi dalo, a ako bi ga i dali bili bi prozvani kao agenti uprave, kitofrlulaši, orjunaši, titoisti, tuđmanovci, ustaše, partizani...Ponovno pitanje, što napraviti? Po meni Naš Hajduk je bio najbolja zamisao kao jedno prijelazno razdoblje ka privatizaciji. Nitko nikome nije branio dati prijedlog, nitko nikomu nije branio natjecati se za člana NO, ali sam tajming je pogrešan. Učlanjenje u Naš Hajduk se vršilo na kraju kolovoza ili u rujnu kada je već bilo jasno da da nam je propala još jedna sezona, da smo ispali iz Europe i da je dinamo već prvak. Učlanjenje se vrši u doba euforije, pred Stoke, Intera ili neku drugu veliku utakmicu kada bi se nošeni pozitivnim splitskim ludilom učlanilo barem 20-ak tisuća navijača, a to bi tada bila respektabilna brojka i niko nebi imao pravo govoriti kontra onih koje bi sami birali. Naravno, budući članovi Uprave bi u svom predstavljanju rekli za kakav su Hajduk, onaj tipa Borussije, Atletic Bilbaa ili klub Abramovića, Lukšića ili Todorića, Kutle...Ali to su već druge teme, zato je moj Ante u Hajduku sve improvizacija i sve dosadašnje Uprave, a bojim se i buduće biti će takve i uvijek ćemo sumnjati da li su uopće hajdukovci ili ubačeni elementi najvećeg živučeg ratnog profitera Zdravka Mamića. Posložiti, ljude koji će raditi isključivo ono što znaju u Hajduku mogu samo oni koji zaista znaju nešto i raditi...netko zna donijeti novac, netko zna fizički pripremiti momčad, netko zna psihološki djelovat na pionira ili kadeta, a netko zna prekriti travnjak ceradom protiv kiše, a oni sposobniji bi pronašli i donatora novog travnjaka, netko bi znao raditi u Officeu i napraviti tablice tuširanja kad već rade samo 3 tuša, a neki bi otišli u Kragića nabavit nove tuševe. To su samo moje fantazije o uređenom klubu, uređenom sistemu, uređenoj državi naravno to je UTOPIJA, ali treba se nadati.

    avatar

    11.04.2013. (20:58)    -   -   -   -  

  • Zungul

    Pozdrav Ante !
    Tako je samo improvizacija....nerad...neznanje...nekompetentnost..kukavicluk...neprinci pijelnost....i 'Mateo' je to takodjer dobro primjetio....ali...
    Ovo sta se pise na portalu Slobodne....sta pise na grafitima po gradu...sta pise na transparentima na stadionu....to sve upravlja klubom....mozda ne 100 posto...ali ogromnim dijelom...DA.
    I naravno da se onda i improvizira....ne mozes poslusati u isto vrijeme...Duju,Poljuda,Jeza,Sandinistu,Sandzaka,Lakija,Nulu,Lorda....Antu, Franu,Stipu...itd.itd. Ne mozes imati,plan,viziju,kontinuitet,ako Dida ne govori sa Misom...a Miso sa Brbicem,a Brbic sa Pralijom,a Pralija sa Katom,busi Misu,a pola bivsih te tuzi,a novinari te 'buzaju''...pola ih navija kontra Hajduka...a mladi ti 'zatrovani' neodgojenoscu,kladionicama,bolesnim ambicijama roditelja...
    ...sve je na prodaju...a obraz najvise....svi ce za Hajduka poginit...ali 100 kuna nece dati...svi bi krvi dali za Hajduk,ali sutra bi na prvi mig hohstaplera Mamica pobjegli gore....
    I NARAVNO...SVE JE TO IMPROVIZACIJA !!!....i mora i biti improvizacija...ne mozes pravilno odlucivati,planirati,sprovoditi planove....kad klub vodi 10 tisuca glava ...a svi razlicito razmisljaju i svi imaju svoje vidjenje..i svi se pitaju...i slusaju...a pola ne govori jedno s drugim...a morala nigdje.
    Svi su protiv nas...pa i oni iz nasih redova...peta kolona je na svakom dijelu nase kuce....i normalno je da se luta i improvizira.
    Mi pravi navijaci, i Hajduk...mi smo jedini na gubitku....te floskule...''sto ga vise lome,sve smo jaci,''...''zivimo vjecno'' itd'itd' vaze sve dok nekome Kerumu ili Baldazaru ne padne napamet dici ruku...i onda mi necemo vise zivjeti vjecno....
    Svi se izivljavaju na nama....a mi kakogod...''uvijek smo donji''...i nama ''uvik liso,bez punta''....ali.....
    P.S. Skoro sam cuo jos jednu gubitnicku...najnovije...''E ali zato kad mi budemo prvaci za jedno 75 godina(ko ziv-ko mrtav,bice nam sladje''.)
    Strasno!....a do tada...improvizacija.....

    avatar

    11.04.2013. (21:37)    -   -   -   -  

  • Kontra

    BASIC JE LANI IGRA U KADETMA. MUJAN TAKODJER.
    ONI SA IGRADU U JUNIORIMA I TU UOPCE NE IGRADU TOLIKO DOBRO DA BI SE REKLO DA BI MOGLI OMAR U PRVU MOMCAD.
    ZNAN,KAZAT CE TE KAKO HALILOVIC? A BUGATI , NJIMA MORE IGRAT I ''MARE LUKSINA'',SVAKAKO SU PRVI...A MISU...MISU JE GUICA NA PRVOJ BORBENOJ,3-4 PORAZA....ADIO MARE!
    A OLI CE TE GA VI BRANIT? OCETE KA I ANTA MISU. DOK SE TUKLO NAJBOLJI,KAD JE PRVU IZGUBIJA,NAJGORI!
    NAJLAKSE JE TUDJIN KURCEN GLOGINJE MLATIT!
    MISU JEDINO ZAMIRAM ZA KISA,ALI PONAVLJAM,ON ODGOVARA I ON I TRIBA ODLUCIVAT.
    NAKON SVEGA STA GA JE SNASLO U CITAVOJ GODINI,BANKROTA,SUDACA,PETOKOLONASA,OZLJEDA,BUZANJA NADREDJENIH,PRITISAKA,BOLESTI,DOBRO JE UOPCE NA ZIVOTU.
    I MISO JEDINI MORE I JEDNOSTAVNO MORA IMPROVIZIRAT.NE BI ME ZACUDILO I DA SEPAREVIC ISTRCI U SUBOTU.

    avatar

    11.04.2013. (22:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...