Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Zungul

    Svaka čast Ante !
    Sa velikom pozornošću sam pročitao najnoviji blog i apsolutno se slažem.Ne bih želio pljucati (tih pljucača i negativaca mi je preko glave),ali,definitivno nije dobro i očito ponovno lutamo.
    Suradnja sa Flumineseom...???...vidjet ćemo,još se ništa nije dogodilo.No moram priznati,iako u životu ne mora biti sve logično,ova suradnja je sve samo ne to.Ni povijesno,ni zemljipisno,ni ekonomski...
    Zar prvak Brazila nije mogao naći neki bliskiji ili bogatiji klub?...jači klub?
    Zar to nisu recimo mogli učiniti sa njima bliskim Portugalskim klubovima,jačim,bogatijim,isti jezik,kultura,bolja prodornost na tržište.Šta će ti Brazilci iz one Brazilske ludnice doći uživati u hladnim i sniježnim terenima Zaprešića,pred 300 gledatelja,po oranicama ????
    Naša,po kodeksu izabrana uprava (Pralija...kodeks? Jarni kodeks?...to su ljudi odani Hajduku ???) pokazuje nevidjenu,vrhunsku, nesposobnost i neznanje! Da , nitko im ne može zamjeriti da se ne trude,da nisu pošteni i moralni,da nisu obrazovani,da nisu uspjkešni u svojim biznisima i firmama....ali...oni vode Hajduk !!!!!...kako ga vode ??????
    Glavinjaju...skaču sami sebi u usta....čas bi gurali dicu...pa bi strance...pa bi štedjeli..pa razbacivali...NI PREBIJENU LIPU JOŠ ZARADILI NISU !!!!!...NEVIDJENO !!!!
    Samo im je riječ, RASPRODAJA u ustima....samo daj...samo pokloni,prodaj,rasprodaj,rasparčaj,raskomadaj.....
    Pa dobro,ajde...da su barem i za to sposobni...ok !....ali ne.....
    Tomasova od 2 i pol milijuna...dali su mukte!!!!!
    Vukušića od 5 milijuna dali su za 3,8...i to u rate...na silu,makar se malome nije išlo.
    Anasa od 3 i pol...za 2 !!!!!!...ali....ni te 2 nismo dobili...a kada ćemo...ne znamo!!!!...evo Arapi ga već i prodaju...preprodaju..a mi još ni lipe nismo vidjeli.
    Sada rasprodajemo sve...može i Radošević,Andrijašević,Maloča,Vuković,Caktaš...bilo tko,samo daj...samo rasprodaj...uvali...utrapi...za koliko bilo..samo neka idu !!!
    ...ali ponuda nema...niti jedne...
    I... šta ? Fluminese nama šalje Brazilce da ih preko nas prodaju ???
    Mi smo inače poznati kao jako dobri trgovci....sve u pola cijene...pa na rate...vidiš prvu ili ni to...i to ti je šta ti je !!!!!! Našli su preko koga će ih prodati. Trebat će im godina da se prilagode...pa će u toj godini zatvoriti i ugasiti Kiša ili Caktaša,možda i nekog novog mladog...i ako kojim slučajem i proigraju...na prvu ponudu...BJEŽANIJA...odi...spasavaj se...u rate....na obraz...ne trebaju bankovne garancije !!!!!....
    Uz sve to...močvara i dalje smrdi....ništa se ne mijenja...jedino...Slaven,Split i Rijeka se pojačavaju...njima nije kriza..ni recesija.Dinamo će obezbijediti Lokomotivu, a mislit će i na Pamićevu , Istru.
    ...psi laju..karavane prolaze.
    Ante , uživaj u Engleskom nogometu,njihovim stadionima,sudjenu i fer pleju....i moli se zajedno sa mnom da jednog dana i naš Hajduk igra u takvoj ligim i takvom okruženju...a usput,ako imaš mogućnosti,
    raspitaj se da li bi Mančester,Arsenal ili Čelzi,htjeli suradnju sa nama...da preko nas prodaju nekog igrača?

    avatar

    11.01.2013. (09:16)    -   -   -   -  

  • HŽV

    Ante samo jedna mala sugestija za ubuduće, stisni koji put enter da tekst bude lakše čitati. Inače svako dobro.

    avatar

    11.01.2013. (21:10)    -   -   -   -  

  • Sky

    Pozdrav.

    Mislim da su podaci da su naše pripreme najskuplje netočni ali ništa čudno kad su izvor Sportske novosti. Naime ove godine idemo u hotel koji je niže kategorije od onoga u kojem smo bili prošle godine, a uz to ove godine djelimo charter let s Rijekom, Osijekom i Splitom tako da će i ta stavka biti manja u odnosu na prošlu godinu.

    avatar

    11.01.2013. (21:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...