Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • onionstripes

    To je Hajduk u ovom trenutku. Sve si točno napisa.
    Ja jedino ne bi resprodava naglo ekipu da se ipak zadrži koliko toliko gro momčadi i ne ugrozi i onako nesiguran plasman na kraju prvenstva. jednostavno nam trebaju dvije utakmice u EL. Sve ovo šta nije perspektiva treba prodat po mogućnosti ili dat slobodne papire. Ako je ikako moguće tj. ne dođe prava ponuda za Blaževića, Radoševića, Caktaša, Andrijaševića, Milića u prvom redu te Avdiju, Milovića, Maloču, Limu u drugom ne bi ih prodavao tek tako i više njih odjednom.
    Po meni bi na zimu trebali prodat Oremuša i Vukovića i Maloču a pustit za malu lovu ili ništa Ozobića, Kukoča, Lušticu, Stojanovića.
    Ona prva tri imaju nekakvu vridnost pošto su igrali a ove smo nažalost vidili i tu nema baš neke sriće.

    pozdrav

    avatar

    26.10.2012. (08:45)    -   -   -   -  

  • Zungul

    Pozdrav Ante !
    Moje mišljenje je sledeće.
    Prije svega gradjani Splita treba da se zapitaju kako to Split propada i kako u Splitu nema novca nizašta,a u Zagrebu ne znaju gdje će sa njime.
    Dakle,čini se da se isključivo misli na štednju kada je Splitski sport,kultura ili bilo koji projekat u pitanju,a za neke tamo Amerikance u Zagrebu,razne Tonele i Samire,Andersone ,Wrighte,Medveščake i ine,nitko ne pita odakle.
    Turistička sezona,po običaju nikad bolja,sve radilo,sve cvjetalo,a Split i sve u Splitu,na aparatima.
    To se nitko ne zapita,samo zašto da damo Hajduku? Pa dobro,ako nećemo Hajduku,dajmo Dinamu,pomozimo Dinama,Cibonu,Karamankov Zagreb,Možemo i Mladost,a zašto ne i Medvjede sa Šalate,dajmo.
    Grad Split je većinski vlasnik. I Hajduk je njegova imovina.
    Ako Hajduk propadne,osim gubitka simbola grada,i regije,najvećeg i najpoznatijeg brenda,grad ostaje i bez stotine milijuna kuna kojih je dobio kroz dionice.I naravno,to se ne smije dopustit.
    Hajduk mora opsat,Hajduk se mora spasiti,a ako se gradu ne isplati ovako pomagati klubu i ako mu je on teret,pa dobro,prodajte taj "teret" nekom drugom većinskom vlasnik,pa neka taj teret on preuzme na sebe.
    A ne ugasiti klub i sve propada!
    Šta se tiče same situacije u klubu. Hajduk je postao sve samo ne nogometni klub,a mi navijači,sve samo ne navijači.Kako?
    Ja više ne pratim prelazni rok jeli mi došao koji nogometš,koje pojačanje.Sada su mi "pojačanja",šef logistike,blagajnik,sekretar ili šef za odnose sa javnošću.
    Ne kalkuliram više koliko bodova treba da osvojimo makar i za drugo mjesto(prvo je tradicionalno rezervirano za vlasnika lige!) nego kalkuliram kojiko ću manje potrošiti a više zaraditi u ovom mjesecu.Kolika mi je kamata,gdje ću se ponovno zadužiti,Hajduk mi je odjedanput postao knjigovodstveni ured kojeg da bi ispratio,moram završiti, ekonomiju!
    Trenutno nam klub vode "pošteni". U redu,ali oni ne znaju uprihoditi ni lipe.Igrače od 5 milijuna prodaju za 3,a ove od 3 za milijun i pol...a na koncu ni to ne dobijemo,jer su nas ovi,izigrali.Pa se ponovno sudimo.Sudimo se sa svima.
    Uhljebi su i dalje u klubu,pritajili se i čekaju,njima odgovara,taksimetar kuca,oni su i dalje na plaćama,a nitko se ne pita kako i zašto.
    Ljudi,mi smo upalu u totalni kaos i anarhiju,a sami smo za to krivi i sami smo to inicirali....
    A još uvijek se pitamo , kako i zašto?
    I sada ovisimo o Podrugu,Kerumu,Nevenki i Baldazaru.

    avatar

    26.10.2012. (08:54)    -   -   -   -  

  • kaj bum kaj

    sve ok
    zadnji pasus o sucima
    pa kad če doč iz guzice uglavu da je sve to kriminal
    mafija, a sport
    zabava za slipce
    robove, masu
    koja drži glavu u pržini, dok ih se guzi
    drugi put o našemu hajduku i fantomima
    je li se moglo i boje

    avatar

    26.10.2012. (11:07)    -   -   -   -  

  • Zungul

    ...vezano za predzadnji pasos Antina bloga....
    Još 1 dokaz o lošem i prije svega naivnom i diletantskom pristupu našeg novog vodstva kluba.
    Pomirili su se sa Rusanovom,unatoč tomu šta i tamo i dalje sjede potpuno isti ljudi koji nam rade o glavi desetljećima,a sa naše strane ,umjesto Vidjaka ulazi višegodišnji Dinamov sudac i poltron,Šupraha.
    ...sad očekujem one poznate..."počelo je nabolje"..."počeli su duvat neki novi vjetrovi"....i tralalala priče o ruci pomirenja i slično.
    MOŽE...KAD NAM VRATE 10 TITULA 5 KUPOVA I 450 BODOVA....
    (psihičke patnje ne računam).

    avatar

    27.10.2012. (08:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...