Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Zungul

    Pozdrav Ante!
    Ajde kad sivec u Londonu dogovori po koju igracku pozajmicu nasem Hajduku.....(mada vjerujem da bi mi i Lampard i Runija ''isprdili''...a od Volkote, Oremusa nacinili!
    Analiza...kao da smo je zajednicki pisali.
    Ja bih jedino vise iskritizirao Jonjica.Taj momak je zbilja katastrofalan i ja ne mogu vjerovati da je on toliko limitiran.
    Najvise su me odusevili,Blazevic,Vrsajevic,Radosevic,Andrijasevic(bez nevjerojatnog izostanka radi zenidbe) i Vukusic.
    Solidni (na moje iznenadjenje) Jozinovic i Milovic.Giga takodjer.Maloca,ajde tu i tamo.
    Razocaranja,najveca ,Oremus,Ozobic,Lustica,Jonjic,Caktas (izuzev protiv Skonta doma i Zagreba) i Susic.
    Krsticevic...pustiti ga...barem 3-4 godine.
    U klubu je i dalje ludnica,definitivno.Krediti,pozajmice,stecaji,smjene...kosturi iz ormara,prodaja graca u bezcijenj,mukte...dovedu Inohu kao desnog bocnog,a on to nije...dovedu Vrsajevica,a nije ni on...Jovanovic dodje kao pojacanje...mukte....a Nizetic kaze da nije prosao ljekarski tet....eno ga sad,standarda u Zvezdi.
    Nevidjena nesposobnost i nevidjena anarhija!
    Imam dojam,da unatoc tome sta nikad nisam pilotirao avionom,da bih ja to bolje radio nego sta pojedini rade posao u nasem Hajduku.
    Na sta ce ovo izac'......

    avatar

    28.09.2012. (21:35)    -   -   -   -  

  • onionstripes

    Pozdrav Ante,

    uvik mi te je drago pročitat jer jako lipo znaš situaciju sa terena prenit na papir, gledamo istim očima Hajduka i u 99% slučajeva isto mislimo...
    čak sam nekidan prosljedio link tvog bloga jednom ood nadzornika da vidi malo di kaskaju ;)
    Da si jedan od zaposlenika u klubu, ne bi me ni jedne sekunde bilo strah za Hajduka, iako me nije ni sada, Virujen da ćemo isplutat iz ove situacije i za dvi godine bit u većini segmenata ozbiljan klub. Je li Brbić "taj"-pokazat će vrime, što se tiće financijskog polja, on je tu naš reprezentativac, ima sve ono što Maleš nije ima, ekonomiju u malom prstu. Konačno je nakon dva desetljeća promjenio smjer za 180...a ovaj mi itervju daje za pravo, Ima puno stvari s kojima se prvi put susreće i vidi se da je u pojedinim situacijama, neću napisat potpuni amater, ali laik, da. Za sada je važno da onaj financijski segment drži suvereno a kasnije ili u hodu može popravit one druge stvari.
    U jednom se ipak ne slažem s njim a to je da će čak i u perspektivi Hajduk morat prodavat jednog do dva igrača godišnje da bi preživio!
    Zamislim odma situaciju da nemamo nikakvih dugova, igraju isključivo naši juniori uz 3-4 igrača dovedena ka pojačanja, pristiže lova od publike, sponzora, marketinga i jednostavno mislim da prihod kojeg klub sada ostvaruje uz par sponzora može bit dovoljan za financiranje takvog pogona.
    Uz fiksni trošak administrativnog i marketinškog kadra, igrački kadar je taj koji je uvik odnosio najveći dio. Upravo jedan mali kadar od nekih 22-25 igrača može iznit hajdukovoj veličini adekvatne sportske rezultate. Evo i sada smo u vrhu HNL-a sa jako jeftinom momčadi. Odstranimo li nepotrebne, suvišne, Ozobića, Oremuša, Stojanovića, Lušticu, Kukoča, Barišića, možda Obšivača....dobijamo još jeftiniju ekipu koja može podnit i 1-2 pojačanja....
    18-20 igrača koji više-manje ravnopravno konkuriraju za prvih 11 i 5-7 onih kojima je završi juniorski staž. Jako perspektivnom junioru, kao što je upravo Radošević možeš , u tom slučaju ponudit i pravi profesionalni ugovor da se u budućnosti izbjegnu slučajevi poput Tomasovljeva ili Perišićevog. 3 milijona eura plus 3 ostalih troškova, To Hajduk bez dugova, s jeftinom i manjom ekipom a uz povećane marketinške i sponzorske prihode može ostvarit. Pridodamo li tome i potencijalnu UEFA zaradu, može se nadat i pojačanju...

    Projekt Primorac mi se nije sviđa od početka jer smo i onako bili slabi sa lovom i bilo bi mi puno draže da je uspostavljena tisna suradnja s Dugopoljem koje ima uvjete i financijsku podršku općine. Hajduk nema nikakve koristi da jedan Asanović kendaje balune u Stobreču, nadam se da će Krešić bit dovoljno hrabar i samostalan da mu reće već za dva miseca-ti nisi igrač za Hajduka i pomoć ću ti da nađeš klub

    Skužaj na opširnosti ali bilo mi je dosadno...

    Pozdrav

    onionstripes@gmail.com

    avatar

    28.09.2012. (23:28)    -   -   -   -  

  • maradona šou

    moran ovako počet
    kad je caktaš da gol, odman san reka - petarda. jer san tako i priželjkiva, mada objektivno nije tako, ali kakav bi ja navijač bia kad ne bi tija pobjedu. i onda san reka da ga je mali triba kurcon zabit iz brume jer je osta solo na po metra od branke. zbilja san se ponada.
    e sad kako je igra odmicala vidilo se da ide u krivome smjeru i blažević je sve postaja zaslužniji čovik na terenu. da bi prid poluvrime sve palo u ti pi č ke materine. više neču spominjat utakmicu.....
    ovako
    imamo mladih igrači (ja to zoven ostaci) jer oni najboji su svugdi samo ne di bi tribali bit -u Hajduku-
    prodačese sve šta imalo vridi da bi se pokrili minusi i poslovanja i privatni žepi.
    trener (neču se mišat u posal) je postavija napadačku igru, koju smo svi tražili (muški, junački) sa onin šta ima i kombinira po svome uvjerenju. sve je to ok, ali primjetija san dva lica - domače i gostujuče (doma pali- u gostima se raspada). možda je to cjena maldosti? moje je uvjerenja da kad več igramo sa golobradin momcima - neka nastavu igrat ovako - u vatru odman, pa če možda i bit nešto od njih (ka šta san gori napisa - dok ih se ne proda).
    e tu sad dolazimo do glavnoga problema, a to je rad s dicon. je, je svi če reč omladinska škola, haraju. pravi su. ne gopodo. danas moderni igrač mora imat gvozdena pluča i feratu u nogama. + najvažnija stvar psiha. vidš, mi smo poznati po tome, i za našega čovika bi najboje ka mladiču poč u njemačku na školovanje i trening. tu bi bili najboji, jer bi po njiovin zahtjevima davali naše extra i bilibi groo igrača. nama trima jedan kusdiamato koji če od problema stvorit uspjeh jer če ponudit sebe klubu, a ne sebe za lovu iz kluba. koji če stvorit perfekcinizam od maldića sa 18 godišt da bi ga na vrj stavija sa 20.
    i tada nebi bilo straha za budučnost.
    još jedna stvar. svi zanmo kako se biraju pricidnici u nas i ta sranaja
    triba bi jedan neovisni stručnjak napravit studiju mogučnosti zarade hajduka sa plusminus konstanton. i izabranici bi se tribali ravnat po tome sa svojin planovima. ako plan sljedeče godine u isto vrime odstupa više nego dozvoljeno od pretpostavljenoga, zbogon i ajmo naprid.

    Naprid Bili

    ps
    mogla bi se košarka pribacit u veču dvoranu.
    eno jedna je zaključana, a u drugoj se igra mali balun nedijon.....

    avatar

    30.09.2012. (00:33)    -   -   -   -  

  • maradona šou

    koji če stvorit perfekcionizam od maldića sa 18 godišt da bi ga na vrj odveja sa 20.

    avatar

    30.09.2012. (00:37)    -   -   -   -  

  • maradona šou

    http://www.youtube.com/watch?v=FCi-Xp2TVoQ
    ovo je za večeras

    avatar

    30.09.2012. (00:41)    -   -   -   -  

  • Zungul

    Igraci i trener Hajduka,izjavljuju da je Dinamo,jednostavno bolji!
    Neka bude....ali,zar ih radi toga nebi trebalo biti malo i sram?
    Sta to znaci,godinama ponavljati,Dinamo je bolji!!!!!!!
    Neka se svatko od njih zapita o svojoj kvaliteti...ili nije vrag da oni pojedinacno svi zasluzuju nositi dres Hajduka,ali su im suigraci losi!
    Ovo je katastrofa sta su nam ucinili i sta nam rade od kluba.
    Znate li tko je najbolji igrac Hajduka i najpozrtvovaniji nakon vratara Blazevica?....
    VRSAJEVIC !!!!!!.....momak nema pojma o nogometu.Kriv nam je barem za 5-6 golova ove sezone...ali...sta?...da mu se ne moze sta zamjeriti...gine...zna koliko zna...a kakogod za ostale je doktor-profesor!!!
    Sta reci za Oremusa,Jonjica,Caktasa,Bencuna,Ozobica,Lusticu,Susica i ostale diletante...i sutra ce kazat,''nismo dobili prigodu''?!?
    Ovo je sramota...pitam se...zbog cega svatko od nas nebi mogao igrati u Hajduka...a sto...da nebi mozda bili losiji od ovih...
    OVO SU SRAMOTE PONOSA DALMACIJE !
    ...je li nam se Franko ozeno ?....a neka ga,sigurno mu je bilo fino na piru...a bogme i nama sinoc....

    avatar

    30.09.2012. (14:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...