Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (48)

Marketing


  • Kojotica

    dodji, mala,da ti nacrtam graf! :)))) koji upad! :))))))
    mene bi zanimao grafikon na kojem bi bila na apscisi dužina njegovog orudja, a na ordinati broj puta koliko bi ona sa njim poželjela nešto imati. i onda još različitim bojama označen graf za svaki fi od nula do nekoliko centimetara :P pretpostavljam da u nula na abscisi ordinata ide u beskonačni minus. no to je samo zato jer su žene postale zahtjevne sa godinama :)))
    u svakom slučaju, po matematičkim zakonima i jedna i druga krivulja (i moja i tvoja) rastuće su funkcije :)

    avatar

    27.08.2012. (12:40)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    zaboravih napomenuti da je zaboravljen jedan bitan dodatni faktor kod crtanja funkcije. faktor brige (problema koji partnere muče, a nisu seksualne prirode), naime. što bi reko naš narod : kurac i brige ne idu skupa. iskreno, kad me muči kakav teži problem, mogla bi armija alfi šetati ispred mene spuštenih gaća, ne bih se ni osvrnula :)

    avatar

    27.08.2012. (12:45)    -   -   -   -  

  • Igniss

    U pravu si, dobar upad. Samo treba reći to samopouzdano, znaš ono da se počne pitati što je sad! :D

    Hah, koliko znaš žena koje su otišle / razvele se jer im je partnerov penis bio premalen, u odnosu na one kojima je bilo dosadno? Iako da, 0 bi uistinu imala takav efekt na donjem i gornjem kraju...

    Zapravo možda ne na gornjem - vidi ovo što je o varijacijama u obliku i duljini penisa pisala jedna prostitutka s preko 4000 klijenata: All Shapes and Sizes

    p.s. re tvoj drugi komentar: istina... nemoj predoslovno shvaćati ovu tablicu, i sam navodim da je to osnova za koju postoje i mnogi drugi faktori

    avatar

    27.08.2012. (12:45)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    ne znam te podatke, no osobno znam da s partnerom, koji nije obdaren kako bog spada, ne bih ni počela ozbiljniju vezu a kamoli brak. no to je moje mišljenje, možda ima žena koje su zadovoljne "tehničarima", no poznavajući žensku lažljivu prirodu i koristoljubivost, prije vjerujem u to da su obdareni na nekom drugom mjestu. u novčaniku. onda se štošta može potrpjeti. kad zgodna žena može godinama spavati uz malog gnoma poput ecclestona, onda priznajem da je mali organ najmanji razlog za razvod :P

    avatar

    27.08.2012. (12:58)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Kad već to spominješ, koliko mali? Gdje je granica prihvatljivosti?

    Ako je prosječna duljina 15 cm, a ova u ovom članku navodi 10 cm kao "maleno ali funkcionalno" i 5 cm kao "previše sitno da bi ikako funkcioniralo"... gdje bi bila povukla crtu?

    p.s. i bi li on to mogao kompenzirati drugim (oralnim) vještinama?

    avatar

    27.08.2012. (13:01)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    oralne vještine jesu prihvatljive kao sredstvo kompenzacije. za jednom, dvaput, možda za kraću afericu. nikako za cijeli život. u tom slučaju bih radije prešla na svoj spol, pa tko će ženu bolje oralno zadovoljiti od žene? zna se čemu služi ona stvar :)
    a sad, veličina. ispod 15 nije kurac, nego pimpek. sve preko je više nego dobrodošlo, no nažalost rijetko vidljivo. osim toga, ocjena dužine je vrlo upitna. mnogi za 10 cm misle da je 15 :P zato ja imam uvijek pri ruci papir A4 veličine, kojim se može (u slučaju da nešto naleti :P) izmjeriti stvar da ne bude zabune. dakle : duža strana popola je točno 14,85 cm, a kraća 10,5. mislim da je pretenciozno pričati o nesavijenim dužinama :)))

    avatar

    27.08.2012. (13:13)    -   -   -   -  

  • Cakana

    krivo zaokruživanje :D

    zezan, znan da si napravio 'rastezanje' vrijednosti u rasponu -3 - 10 :).

    nego, šta znači -3? da će odbit ženu triput prije nego je 'obradi'? :D

    e, i odakle ti ta formula? :)

    i da, 'dođi mala da ti nacrtam graf' bi bio totalno zakon upad :D

    avatar

    27.08.2012. (13:21)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @kojotica: to mi se čine malo oštri kriteriji... ako je prosjek 15, zašto je već 14 pimpek? To je kao one žene koje znaju da je prosječna muška visina u RH 177 cm pa zbog toga svakoga ispod toga smatraju "patuljkom".

    U svakom slučaju, to potvrđuje sve što pišem o važnosti samopouzdanog nastupa za muškarce... to je mentalno dodavanje centimetara, tako da kažemo :D

    @Cakana: Pa, zapravo sam htio formulu učiniti paraboličnijom, tipa od -10 do +20, ali to bi bilo karikiranje i ne bi nimalo služilo svrsi, a i matematički bi postalo vrlo čudno.

    Recimo da broj "1" znači da će muškarac ženu (ako to ovisi samo o njemu) htjeti jednom na dan. Ona koja je na 0 (zaokruženo iz 0,3) bi prikupljala po 0,3 svaki dan, i na treći dan (kada bi došla do 1) bi je prasnuo. Onu koja je na 2 (zaokruženo iz 1,6) bi jedan dan jednom, a drugi dan dva puta... etc etc.

    Ove s negativnim brojevima ne bi nikada bile prasnute jer s negativnim brojem ne mogu nikada skupiti +1. Naravno, neki muškarci bi rado to učinili jer bi one za njih bile nove ili jer bi oni bili natprosječno napaljeni, ili jer se ona učinila natprosječno dostupnom (zdravo disko!).

    "Dubina" tog minusa stoga označava koliko se drugih kompenzirajućih faktora mora posložiti da ona privremeno i u nekim okolnostima dođe u vrijednost drugog stupca iznad nule.

    Ispalio tek tako... inspiracija :D

    avatar

    27.08.2012. (13:44)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    negdje treba postaviti letvicu. 15 je taman najdonja granica. jebiga. pa valjda se da navuć tih par milimetara, ako je tek 14,85? :)))9

    avatar

    27.08.2012. (14:27)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Meni se čini da je uzeti prosjek kao minimum malkicu ekstremno... zašto ne prosjek minus jedna standardna devijacija (koja je za duljinu penisa 2.1 cm?). No dobro, svakome svoji kriteriji :P

    avatar

    27.08.2012. (14:45)    -   -   -   -  

  • Nina

    čini se da je Igniss patuljčić od 176 cm s pimpekićem od 14 cm... a i ne trebalo mu crtati grafove

    avatar

    27.08.2012. (14:57)    -   -   -   -  

  • NF

    hm, u neku ruku kojoticina priča zvuči logično, mislim da erfahrene, ona razumije njemački i značenja koja nećete naći na netu, žene trebaju veće pimpilimpiće, ne predbilježavam se jer mi ne bi dala fotografirati svoju pišu XD

    avatar

    27.08.2012. (15:06)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Nina: ali svejedno si od njega svršila tri puta, što se žališ?

    @NF: šteta je što je ovaj post otela brigada za veličinu penisa, ali ionako je bilo zamišljeno kao zezancija, tako da...

    avatar

    27.08.2012. (15:11)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    hm, @igniss, najprije žene razvrstiš po poželjnosti od minus tri do deset, a onda se buniš kad brigada postavlja letvicu :)))
    i kao što reče NF, erfahrene se stvarno ne daju impresionirati ispodprosječnim veličinama :))) sad, vjerojatno postoji i faktor straha pri susretu sa erfahrenom, pa se veseljko stisne u svoju ljušturu i izgleda još manji :D
    btw, veseli me malo neobavezne zezancije na blohaeru. a di ćeš bolje teme od bilo koje povezane sa seksom.

    avatar

    27.08.2012. (15:31)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Iskusne? Nisam siguran razumijem li dobro tu riječ....

    Nah, ja podržavam okrutne i nepopustljive standarde kao reakciju na to što su ih žene prve izmislile, ali volio bih da se nismo uopće našli u tom svijetu. Nikada se nećemo ni vratiti u onaj prijašnji osim ako žene to prve ne promijene, a to naravno ne očekujem. No to je malo šira tema.

    avatar

    27.08.2012. (15:44)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    iskusne, ali ne brojem seksualnih kontakata (jer tako može biti iskusna i neka balavica s velikom kilometražom), već je više riječ o odredjenom životnom iskustvu, koje dodje s godinama.

    avatar

    27.08.2012. (15:51)    -   -   -   -  

  • teuta

    Znaš što se kaže za statistiku, jelda, hahaha...U biti, uvijek nekako ispadne da su najjednostavnija riješenja (objašnjenja) najbolja.

    avatar

    27.08.2012. (16:04)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    O Bože, a mene su učili da je važna tehnika, ili barem "ono nešto"! Valjda sam zato završila s ispodprosječnim, po Kojotičinim kriterijima ;-)... Recite, kad je vrijeme da počnem razmišljati o prekidu?

    avatar

    27.08.2012. (16:23)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    @ Nina: Otkad su dečki od 176 cm patuljci??? Koliko novih spoznaja danas samo na jednom postu! Bolje da popijem neš za smirenje, u šoku sam.

    avatar

    27.08.2012. (16:25)    -   -   -   -  

  • -

    Korisna infografika.
    Evo vijesti o prosvjedu za "slobodu toplesa" u NYC, spomenuo si to u nekom komentaru u kontekstu Slut Walka, Pussy Riota i ostalih besmislenih "borbi" za "prava" koja nemaju veze s vezom:

    Golih grudi traže jednaka prava na topless za žene i muškarce

    Ono što je komično - u NYC je DOZVOLJENO ulicom šetati u toplesu. Zašto onda "prosvjeduju" u NYC? Pa, kao u vicu kad Mujo traži ključeve ispod lampe a ne tamop gdje ih je izgubio - zato jer je tamo lakše.

    avatar

    27.08.2012. (20:11)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Uviđavan tehničar koji ima što i pokazati u svakom slučaju prolazi.
    Što reče kojotica "problemi i MIRKO" ne idu skupa. Svakako bih kao
    žena s više od 4 desetljeća braka i bez izleta (nije mi trebalo), moram
    reći da nikada po kući nisam hodala čupava i neuredna, a posebno
    ne s mirisom dinstane kapule. Ako bi došlo do blagog pada interesa
    mijenjala sam frizuru ili boju kose. Ispostavilo se da je to drukčije dobro.
    Nisam za grafikone, mi smo svi svijet za sebe i svi različiti, što znači
    da svi imamo drukčiji pristup i želimo drukčiji pristup. No, statistika
    je tu da računa i izbacuje prosjeke i karakteristike, u to ne vjerujem.
    Živ čovjek i brojke su mi nespojivi, ali to, tako se radi, Pozdrav:))

    avatar

    28.08.2012. (13:39)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    Prije par dana sam procitao ovaj clanak iz “The Atlantic”-a koji si danas stavio u tweeter:

    ”Hook-up” kultura danasnjih studentica

    1) To je clanak iz magazina “The Atlantic” koji je osnovan u Bostonu, glavnom gradu Socijalisticke Republike Massachusetts.
    Retoricko pitanje: da li je Atlantic liberalan ili konzervativan casopis?
    Ovaj tekst i to osobito od ove autorice me uopce ne cudi.

    2) Kazes “Pozitivna strana tog hrčkolikog članka: ako žene vole i namjerno su stvorile totalni promiskuitet, pogodite koga se onda ne može kriviti?”
    Otkad musko-zenski odnosi imaju ikakve veze s logikom? Muskarci su krivi! I sta tu vise imamo raspravljati.

    3) Meni, osobono, je zanimljiv i zabavan zavrsetak clanka:
    “Cak i za one djevojke koje studiraju u MBA skolama, njihove hookup godine ce najvjerojatnije zavrsiti tek kao fotografije, zakopane negdje na njihovim Facebook stranicama, koje ce one pokazati ili ne pokazati svojim supruzima – uspomene koje ce se sjecati s radoscu ili s gorcinom, ali ne i nesto sto ce ih definirati kao osobe.”

    Ali, sta je vjerojatnije: sve ovo ce biti tek jedna davna uspomena, ili ce ta studentica, a sada odrasla zena, imati “problem koji nema imena” (h/t Betty Friedan), reci “ja sam nesretnaaaaa” jer njezin stabilni beta muz nije tako uzbudljiv i karizmatican kao oni muskarci cije je krevete grijala dok je bila mladja, i onda ce njezin muz zivjeti prognozu “aseksualni purgatorij sa velikom vjerojatnoscu razvoda.”

    Kamo srece da sve ostane samo na starim slikama na Facebooku.

    4) I jos bih volio znati dvije stvari:
    - Ako su muskarci tako losi (kreteni, Igraci, svinje, djecaci koji ne zele odrasti… ubaci bilo koju pogrdnu rijec), zasto je onda dobro za zene da se ponasaju isto kao muskarci?
    - Da li je dobro za zene da imaju istu definiciju uspjeha kao mladi muskarci: materijalni uspjeh sa dobrom karijerom i puno seksa sa razlicitim partnerima?

    Slijedecih 10-20 godina ce nam dati odgovor na ova pitanja u vidu statistika o broju sklopljenih brakova, razvodima, mogucih problema sa plodnoscu, sreci u braku itd.

    Ako nista drugo, bit ce interesantno.

    avatar

    28.08.2012. (17:35)    -   -   -   -  

  • Samohrana majka

    @ malo ti malo ja: 4 desetljeća braka??? Naslućujem iz Vašeg posta da je bio sretan, pa budite tako ljubazni i dajte još koji savjet nama mlađima. Zasad se trudim da, kad mi dečko dolazi, stan bude uredan, ja obučena u nešto ženstveno, a u idealnoj situaciji osjeća se i miris svježe pečenih keksa.
    Ispričavam se što skrećem s teme veličine penisa ;-)
    @ Vuk: Zanimljivo, dugoročne veze su, prema autorici članka i njezinim ispitanicama, nešto što ženi ograničava mogućnosti za obrazovanje i karijeru. Imaš nešto protiv Betty Friedan (ovo ne bi trebalo zvučati prijeteće)?

    avatar

    28.08.2012. (19:16)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Samohrana: znaš, uvijek sam od toga "samohrana" imao dojam da nisi ni u kakvom braku ili vezi, iako ne želim biti zločest i reći da bi to tako trebalo biti naravno, samo mi je to bila početna ideja.

    Sve u svemu, malo ti malo ja će ti nadam se odgovoriti, a ja te do tada mogu pohvaliti za hraniteljski instinkt.

    @Vuk: ali jesi li primijetio posebnu ironiju - upravo je u Atlanticu prije nekoliko mjeseci bio objavljen onaj članak "All the Single Ladies", gdje se objašnjavalo kako su muškarci vječna djeca i ne žele oženiti te stare islužene žene koje se nisu mogle odlučiti ni za koga kada im je bilo 25 ili 30? Ovo je nekako... slatki obrat.

    @Samohrani Vuk ( :D ja smatram da autorica svojom tvrdnjom da veze i brakovi ženi ograničavaju karijeru zapravo ispaljuje volej svojeg dobro nahranjenog hrčka - da izokreće činjenicu da je njen fokus na karijeru u njenom slučaju čini potpuno neprikladnom i nesposobnom za vezu ili brak. To je prebacivanje vlastitog problema na društvo. No dobro, o tome bi se dalo raspravljati...
    (naravno, daleko od toga da smatram da žene ne bi trebale biti zaposlene i imati karijere, samo mislim da je njeno nepomirljivo rivalstvo između te dvije stvari produkt njene patološke psihe)

    Ne znam za Vuka, ali ja sam podvojen oko Betty Friedan. Istodobno je gurala neke sasvim dobre i razumne ciljeve koji se tiču ravnopravnosti i zakona, ali je i otvorila ono najgore u feminizmu - banalnost, filozofiranje radi filozofiranja, mizandriju i sl. Istina, pri samom kraju života je počela kritizirati neke feministice trećeg vala, no mislim da je njen "bezimeni problem" spiritualni prethodnik svega toga, tako da je držim odgovornom za mnoge današnje probleme.

    Ne držim da je išta od toga napravila iz čiste zlobe, naravno, već da je iskreno vjerovala da će "riješiti bezimeni problem", ne shvaćajući da se radi o samo njenom problemu, i time napravila značajnu štetu.

    avatar

    28.08.2012. (20:46)    -   -   -   -  

  • -

    Spomenuo si u postu o kvalitetnoj ženi kako ima dosta žena koje Brada Pitta ili Leonarda DiCaprija ne smatraju privlačnim. Bar Refaeli, Leonardova bivša zaručnica:
    Muškarce srećem u zrakoplovima, ali oni od mene okreću glavu

    Kakav muškarac bi bio dobar i zadovoljio ženu kojoj ni L. DiC. nije bio "taj"... Zaintrigiralo ju što ima nekih koje pogleda a da joj se odmah ne bace na koljena. Ili je kao u tvom postu o nekoj rođakinji koja ti se žali kako "nema dobrih muškaraca", a istovremeno joj ne pada na pamet započeti nešto s onim tipom s kojim si ih vidio jer joj dotični "nije dovoljno napet" ili nema "ono nešto".

    avatar

    28.08.2012. (20:48)    -   -   -   -  

učitavam...