Komentari

marinjurjevic.blog.hr

Dodaj komentar (293)

Marketing


  • ..

    Hoćete li stati iza Mirele Holy gospodine Jurjević?

    avatar

    08.07.2012. (09:54)    -   -   -   -  

  • rus

    Da li je Zoran Milanović zaljubljen u Čaćića koliko ga brani i bili toliko branio nekog člana sdpa. Član sdp

    avatar

    08.07.2012. (12:12)    -   -   -   -  

  • Marin Jurjević o Svemu

    Mislim kako se uopće ne radi o mogućnosti izbacivanja Mirele iz SDP-a.
    Uvjeren se da će Predsjedništvo (čiji ja nisam član) razgovarati o lošem načinu "medijske ( i svake druge) komunikacije" koja niti je poželjna SDP-u niti koalicionoj Vladi.

    avatar

    08.07.2012. (13:56)    -   -   -   -  

  • Marin Jurjević o Svemu

    @rus
    Ne može se uopće govoriti u kategorijama poput "zaljubljenosti".
    U politici (a posebno u različitim koalicionim vlastima), koja je bitno odredjena usklađivanjem ili sukobima različitih interesa - vlada sasvim druga logika a ne logika "ljubavi" ili "mržnje".
    Naravno da se esdepeovci, u skladu s kolegijalnim i stranačkim interesima i odnosima, međusobno trebaju poštovati i štititi jedni druge - kao što SDP treba kao vodeća i "noseća snaga" koalicione vlasti - štititi tu vlast i Vladu koja je njen politički izraz.

    avatar

    08.07.2012. (14:02)    -   -   -   -  

  • Bule

    @Marin Jurjević o svemu. "Mai dire mai" Marine. S Milanovićem se nije zajebavati ako se dirne u njegov ego.
    Stranačka kolegica Holy baš i nema dlake na jeziku.
    Uz to je i žena, a one kad se naljute ...................

    avatar

    09.07.2012. (07:34)    -   -   -   -  

  • Bule

    @ Marin Jurjević o svemu. Osobno neću Marine, iako sam član SDP-a bez pogovora "štititi" ikoga od svojih stranačkih kolega. Pa tako neću ni Milanovićevu vladu, ako radi na način koji se meni ne sviđa i suprotan je mom interesu.
    Pun mi je kuac viših interesa iza kojih se uglavnom kriju interesi onih koji su na vlasti.
    A to je držati svoju guzicu na mekanoj kožnatoj podlozi šta je moguće duže, povećavati bankovni konto unedogled i usput pogodovati svojim rodijacima, prijateljima ili pojedinim stranačkim kolegama koji će sutra takvu pogodnost uzvratiti.

    avatar

    09.07.2012. (07:46)    -   -   -   -  

  • rus

    Gospodine Jurjević kada sam spomenuo zaljubljenost činjenica je da ga ni vlastita žena nebi toliko branila Čaćića koliko ga Milanović brani. Smatram da je sdp najbolja, najdemokratskija stranka zato i jesam član i nebi htio da ispadne da govorim nešto protiv predsjednika ili članova.

    avatar

    09.07.2012. (11:59)    -   -   -   -  

  • klint istvud

    imam jedno pitanje. proglasite me ludim ako hoćete ali zar ne bi bilo normalno da glavni u vladi bude premijer, a ne prvi potpredsjednik?

    avatar

    09.07.2012. (17:45)    -   -   -   -  

  • Teletabis

    Nema tu ljubavi.
    Ili je premijer toliko naivan i nesamostalan pa se dao zauzdati prvom potpresjedniku ili je iza svega neki njihov nemoralan dogovor za koji nitko osim njih dvojice nezna.
    Premijer u javnosti žrtvuje svoj obraz, svoju stranku, svoju ideju. Za to mora biti neki veliki razlog.
    Zanimljivo je kako Predsjedništvo SDP-a ima potrebu raspravljati o ponašanju svoje članice u medijima, a nikada do sada nisu raspravljali o ponašanjima čovjeka kojemu je njihov predsjednik dao moć, a on besramno i svakodnevno vrijeđa građane. Ne čini to u svoje ime, nego u ime stranke koja je dobila najviše glasova na izborima.
    Čačić je nebitan. Sva njegova ponašanja idu na obraz Milanovića i svih SDP-ovaca koji kroz tijela stranke imaju bilo kakav utjecaj.
    Neka se srami svaki SDP-ovac koji će držati Mireli lekcije o ponašanju, a dok se prešućuje ono što svi vide, a prave se slijepi.

    avatar

    09.07.2012. (23:19)    -   -   -   -  

  • Teletabis

    Ili možda Čačića držite na toj poziciji zbog laksativnog djelovanja i velike brige o probavi naroda?
    Kad se političar iz opozicije na ovaj način brani od novinara onda je to normalno, ali kada se čovjek koji pripada vladajućima na ovakav način obrušava na novinare tada je to bahato i bljutavo. Baš kao Čačić.

    avatar

    09.07.2012. (23:29)    -   -   -   -  

  • Bule

    @rus. Nema razloga da ne kritiziraš predsjednika stranke ili bilo kojeg njezinog člana, ako smatraš da ne rade svoj posao kako treba.
    Političke stranke, i sam znaš, jedna su vrsta udruge građana organiziranih s ciljem rada u korist općeg dobra, šta znači kako su kritike negativnosti koje se u takvim udrugama javljaju više nego dobrodošle.
    Povijest je prepuna negativnih primjera sa zastrašujućim posljedicama po društva u slučajevima kada se nisu upražnjavale ili su se nedaj bože zabranjivale kritičke misli ili riječi.
    Dakle podmaži svoju tipkovnicu da piše još kritičnije nego do sada.
    Inače će mnogi od ovih šta su trenutno na vlasti stvarno pomisliti kao su jedni jedini, nezamjenjivi, najbolji, najljepši i najpametnjiji.
    O ostalim njihovim naj, naj da ne pišem.

    avatar

    11.07.2012. (07:36)    -   -   -   -  

  • Bule

    Neki sam dan negdje pročitao jednu poučnu pričicu iz pred prošlog stoljeća koja bi mogla biti i danas poučna za one koji su odgovorni za učinkovito funkcioniranje organizacijske jedinice (nebitno kakve vrste) na čijem su čelu.
    Uglavnom, za vrijeme posjete svom vele posjedu, gazdi je njegov tajnik predstavljao sve zaposlene s par riječi sve dok nije došao do predradnika-nadzornika imanja.
    Njega je tajnik počeo hvaliti na sva usta, i na kraju dodao da je isti nezamjenjiv.
    Veleposjednik je isti dan predradnika otpustio sa obrazloženjem kako njemu ne trebaju nezamjenjivi, već mu treba uređen sustav upravljanja posjedom gdje se nedostatak bilo kojeg zaposlenika, nebitno koji posao na imanju obavlja, ne smije primijetiti, a kamoli utjecati na učinkovito funkcioniranje posjeda.

    avatar

    11.07.2012. (07:46)    -   -   -   -  

  • Bule

    Kada je bivši predsjednik SAD-a zasjeo u Ovalni ured Bijele kuće, pozvao je sve svoje savjetnike i dao im upute za njihov budući zajednički rad.
    Naglasio je kako će u slučaju istog mišljenja o nekoj stvari njega i njegovog savjetnika, netko od njih dvojice biti višak, a to nikako ne može biti predsjednik SAD-a, tj. on.

    avatar

    11.07.2012. (07:55)    -   -   -   -  

  • Bule

    Riječ je o Predsjedniku SAD-a Billu Clintonu.

    avatar

    11.07.2012. (08:32)    -   -   -   -  

  • rus

    @Bule vidjet ćemo na idućim izborima zaslužuje li ova vlada kritike ili pohvale. Postavio bi jedno pitanje gospodinu Jurjeviću. Zašto toliko mjenjate mišljenja u zadnje vrijeme ne samo vi nego i drugi. Evo nekoliko primjera : povećanje pdv - ako je pdv 23 % loš, onda je i pdv 25 % loš. Osobno smatram da se pdv treba smanjiti kako bi se potaknula proizvodnja ili napraviti kao Turska, kolektivni ugovori. Nisu li svi išli potpisivati da se ne diraju, a sada ih žele dirati. Molim nekakvo objašnjenje jer smatram da biste imali veću podršku da govorite isto i dok ste u opoziciji i dok ste na vlasti. Znam da je situacija teška, ali valjda je u intersu sdp da ljudi misle pa da oni su vjerodostojna stranka nemjenja mišjenje kako vjetar puše. Vjerujte mi to će koristiti sdpu. Član sam sdp, ali nemoram ja misliti baš u svim stvarima isto kao i ostali sdpovci. u nekim stvarima se mogu složiti,ali u nekim nemoram i to je stvar demokracije.

    avatar

    11.07.2012. (12:37)    -   -   -   -  

  • Bule

    @rus. Držim kako ne treba čekati sljedeće izbore za to. Činjenica jest kako smo svi svjesni teške situacije u kojoj se država nalazi, a za šta su najmanje krivi građani. S druge strane od tih istih građana se traži najviše odricanja radi "boljeg sutra".
    Takav način vođenja politike zasigurno nije pravi put izlaska iz krize i nisam ga očekivao od vlade pretežno socijaldemokratske orijentacije.

    avatar

    11.07.2012. (13:41)    -   -   -   -  

  • ero

    Rus

    Kurac moj si ti član SDP-a. Ti si pokvarenjak koji iz te pozicije želi đubrit po partiji.
    Evo ja nisam član sdepeja al mi je muka od takvih ko ti.

    A Mirelu Holi volim više neg leba da jedem

    avatar

    11.07.2012. (17:17)    -   -   -   -  

  • ero

    Bule

    I ti si zlonamjeran....svakom pametznom jasno je da je Čačić kadar HNS i da ga Milanović ne može smijeniti.

    Može samo razvrgnuti koaliciju i raspisati nove izbore u trenutku kad nikakvi rezultati još nisu vidljivi i utrenutku kad je iza nas višemjesečno pljuvanje po Kukuriku koaliciji u sbim medijima.

    Ne znam ko to sve koordinira, ali more bit Rus zna ko ga je posla da laže i đubri,
    Aj reci Rus ko je tvoj tatica....jel lopov Karamarko....jel muto Bozanić....jesul Todorić il Kutle.....il more bit kakva strana agentura?

    Aje Rus priznaj ko te šalje....nećemo ti ništa.

    avatar

    11.07.2012. (17:22)    -   -   -   -  

  • ero

    Baš bi volija da je istina ono šta sam pričita da je Viktor Koprivnjakj posta zamjenik ministra Kotromanovića u HNS-ovoj kvoti.

    Za Koprivnjaka je jasno da je to antidržavni element na platnom spisku Franje Sremića il Đure Sesara (ovisi o projektu), pa se nadam da ovo kadroviranje ne znači da je i Kotromanović na platnom spisku mesićevsko adezejsker mafije.

    Tj. nadam se da odlasci Čačića u Moskvu pod kontrolom adezejevog tajkuna Franje Sremića i Mesića, ne znači da je i Kotromanović na platnom spisku mafije.

    Ali vrime če pokazat ....i to uskoro.....da li SDP u MORH-u drži kontinuitet pljačke istog od strane adezeejve mafije.

    A prije izbora sam mislio da će tipovi ko Koprivnjak bižat u mišje rupe.....a oni su tek počeli krast.

    avatar

    11.07.2012. (17:29)    -   -   -   -  

  • rus

    Ero kao prvo nemam tatu on je preminuo, kao drugo ti si kreten i idiot. Nadam se da će gospodin Marin Jurjević reagirati i osuditi ovakava vrjeđanja mog pokojnog oca

    avatar

    11.07.2012. (17:48)    -   -   -   -  

  • rus

    Postavio bih još jedno pitanje gospodinu Jurjeviću. Zašto nitko od saborskih zastupnika,ministara i drugih visokih članova sdp ne dolazi na stranicu moj sdp da sudjeluju u raspravi. Hvala na odgovoru

    avatar

    11.07.2012. (18:45)    -   -   -   -  

  • ero

    Rus

    ma who is your daddy, baby???

    avatar

    11.07.2012. (19:48)    -   -   -   -  

  • rus

    Ne želim se stobom svađati ili polimerizirati. Ja sam za razliku od tebe fino odgojen.

    avatar

    11.07.2012. (21:18)    -   -   -   -  

  • ukrajinac

    @ero, prilično si nervozan zadnjih dana. Imaš i zašto biti.

    avatar

    11.07.2012. (22:13)    -   -   -   -  

  • ero

    Ukrajinac

    Ahaaa,,,,,jjer kako god državni vrh odluči o migovima il nečem drugom, mafija će doć do para.

    Šta ćeš....cili odjeli MORH-a su pod kotrolom Sesara i Sremića.

    I ništa se neće promijeniti....jer ova dva mafijaša kontroliraju i vrh ministarstva....a vjerovatno i VSOA jer ih nije pohapsila u zadnjih 20 godina.

    A ćovik pomisli da će se stvari popravit kad je prije nekoliko godina kum od Sremića otiša u penziju----ali jok....evo njega sa Čačićem.

    Sesar je ipak čistiji....on ne muti toliko politički....on čisto podili lovicu od Ukrajinaca i Rumunja s visokim i nižim časnicima.

    avatar

    11.07.2012. (23:17)    -   -   -   -  

učitavam...