Komentari

vu-majorettes.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


  • ;)

    Svaka čast ! Vidi se koliko ste truda uložili , koliko se borite i dajete sve od sebe. Mogu priznati da ste ove godine stvarno postigli najbolje rezultate . Primjecujem da ste bile bolje i od Zagrebackih mažoretkinja koje su isto tako bile odlične. Žao mi je što niste u dobrim odnosima sa Zagrebom kao što ste prije bile , ali eto. Jos jednom svaka čast, dižem kapu svakoj curi od prve do zadnje i sretno u Francuskoj :*

    avatar

    14.05.2012. (14:17)    -   -   -   -  

  • Jeca Velika

    Zujka naša Hvala ti na svemu što si nam priuštila na ovom natjecanju!! Vjerujem da će se sve cure složit samnom kad kažem da smo doslovno imale tretman pravih KRALJICA od hrane, smještaja do prijevoza.. svaka ti čast!! Po napisanom u postu vidim da smo ti se otplesanim odužile za sav tvoj napor.. i ne brini, ne odustajemo.. Francuska je NAŠA!! Volim Vas sve Ljepotice moje

    avatar

    14.05.2012. (15:06)    -   -   -   -  

  • ana123

    Iako nije zlato, ne predajemo se mi tako lako. Idem na Europsko po njega :)

    avatar

    14.05.2012. (17:38)    -   -   -   -  

  • Miki

    bravo cure...to je duh!!!! :)

    avatar

    14.05.2012. (17:46)    -   -   -   -  

  • Adela

    napokon moja zaslužena dugo očekivana medalja! stvarno mi je drago što sam dio tima! nadam se da ću još dugo dugo biti.

    avatar

    14.05.2012. (17:55)    -   -   -   -  

  • Miki

    adela moja, drago je i nama što si dio nas...baš si se uklopila kao da si s nama već 10 godina! juniorke su te primile raširenih ruku i baš mi je drago. i ja se nadam da ćeš još puno medalja osvojit kao mažoretkinja grada Vukovara.

    avatar

    14.05.2012. (17:57)    -   -   -   -  

  • junior :D

    ZUJO,hvala ti na svemu,sve je bilo tako super,najbolje državno ikad. Presretna sam što smo tako dobro otplesale i nadam se da se ponosiš nama. Sretne i zadovoljne smo se vratili kući s medaljom. Nadam se da će nam u Francuskoj biti još bolje. Hvala ti što si tako dobra trenerica i što si nam pružila drugu šansu. Što si bila uz nas na startu,davala nam podršku i vikala za nas. JA SE SJEĆAM .... hahahah,to samo juniori znaju hh :P Nadam se da ćemo i u Francuskoj pokupit medalju i doć sretne kući. Hvala ti zujo što si NAJBOLJA trenerica. Svi te volimo

    avatar

    14.05.2012. (18:01)    -   -   -   -  

  • Mirija

    Evo, ovim putem ti se Zujo, želim zahvaliti na svemu što si učinila za nas. Za sva natjecanja na koja si nas povela, za sve koreografije i defilee koji su savršeno osmišljeni, za svaki tvoj trud koji je uložen u nas kako bi naš ples bio što savršeniji, Ja se nadam da smo ti mi svi to svojim plesom na ovom DP barem donekle vratili. Želim da znaš, da ćemo na Europskom u Francuskoj dati sve od sebe. Jer nam ništa nije draže od tvog osmijeha, sreće i ponosa na nas, nakon što otplešemo najbolje što znamo i možemo. Zujo najbolja si! Pazite se u Francuskoj, jer MGV u Francusku dolazi spremniji no ikad, po zlatnu medalju :)

    avatar

    14.05.2012. (18:05)    -   -   -   -  

  • Miki

    bravo "junior"...baš se pitam koja je to...hahahahahaha

    avatar

    14.05.2012. (18:06)    -   -   -   -  

  • junior :D

    TO Mirija ! :D

    avatar

    14.05.2012. (18:07)    -   -   -   -  

  • Joska

    Kako bi neke cure rekle- još jedno srebro na putu do zlata !
    Dolazimo na europsko još bolje i s još više volje !
    Hvala curama koje su bile savršene, koje su me podržavale u solu ali i koje su bile zajedno s nama na defileu i koreografiji, također moram zahvaliti našoj najboljoj trenerici Zuji koja je uložila puno truda,znoja i suza kako bi nas dovela do savršenstva-i uspjela je! - VOLIMO TE !
    presretna sam što sam dio MGV-a i hvala vam

    avatar

    14.05.2012. (18:11)    -   -   -   -  

  • Miki

    bravo cure...baš je lijepo vidjet ovakve komentare - pune želje i volje! to je pravi način!

    avatar

    14.05.2012. (18:13)    -   -   -   -  

  • junior :D

    Da be zaboravim na naše zamjene Saru i Srđanu HVALA VAM,cure stvarno.Bile ste uz nas i podržavale nas sve i bio bi grijeh ne spomenuti vas. Plakale ste na našu koreografiju koja vas je dirnula i držale ste nam fige za svaki flip. VOLIMO VAS !

    avatar

    14.05.2012. (18:16)    -   -   -   -  

  • Danijela :)

    ...joooj zujoo,ovo si prelijepo napisala da si me cak i rasplakala...mislim da nisi samo ti ponosno vec smo svi mi ponosni jedni na druge...a to i trebamo biti...stvarno vam nemogu opisati koliko sam sretna sto sam dio naseg tima bolje receno nase velike obitelji...stvarno vam svima zelim zahvaliti na ovom predivnom putovanju i predivnom DP... Medalja nam je u ruci ali mislim da to nije najbitnije vec da je bitnije da smo mi zadovoljni i da smo pokazali tko je Vukovar... Curee volim vas :)

    avatar

    14.05.2012. (18:18)    -   -   -   -  

  • Anja

    Cure hvala svima, svim juniorima, kadetima, seniorima, Zujo tebi i Marini najvise! Hvala vam sto ste uvijek uz nas, sto se osjecam prekrasno i ponosno kad stanem na start i cujem kako cijela staza odjekuje "Vukovar", "Dunavske kraljice". Hvala svim juniorkama sto su uvijek pravile prekrasnu atmosferu u timu, Josipi i Ivoni koje su najbolje predvodnice. Hvala Zuji i Marini koje su uvijek bile prepune razumijevanja za sve nas, sto su nas trpile svo ovo vrijeme. Drago mi je sto sam postala dio svega ovoga, da ponovno biram, opet bih ucinila isto. Zbog vas, ja sam ponosna mazoretkinja grada Vukovara :)

    avatar

    14.05.2012. (19:02)    -   -   -   -  

  • Ljubomirka :P

    neznam sta da kazem.. post je savrsen, odusevljena sam! drago mi je sto su Marina i Zuja ponosne na nas.. juniorke, samo cu vam rec, JA SE SJECAM! AHAHAHHAHA. al bome, mislim da se svi sjecamo onog treninga kad je Marina okrenila glavu, od ponosa i srece naravno. ko bi reko da ce otpisani juniori ovako nesta postic? cak ni ja nisam mogla vjerovat. mislim da se iz dana u dan brise ono ukleto ime sa juniora :) takodjer, i meni je drago sto sam dio MGV tima, svake godine napredujem sa medaljama. ovo mi je cak treca hahaha :D eto, hvala svim curama sto su se pokidale na defileu, a za koreografiju nemam rijeci. definitivno najbolji trenutak kad sam vidjela Zuju kako skace od srece na svakom bacanju, dobacivanju, svakom oštrom elementu, ruci, prstu.. a na izlazu, to je bio doslovno onaj osmijeh od uha do uha :) bilo je i vrijeme da svi budu ponosni na nas. volim vas

    avatar

    14.05.2012. (20:59)    -   -   -   -  

  • sara

    Možda jesam zamjena,ali bila sam s vama u svakom trenutku vašeg plesa,svakog elementa.što reći?koju posluku porati?PONOSNA SAM!voliim vas cure :)

    avatar

    14.05.2012. (22:18)    -   -   -   -  

  • Srđana

    Iako sam zamjena, drago mi je što sam dio jednog posebnog tima. I što su sve cure uvijek tu jedna uz drugu u bilo kojem trenutku. Što imamo najbolje trenerice koje su ponosne na nas. Cure volim vas :)

    avatar

    14.05.2012. (23:01)    -   -   -   -  

  • Ištukica :)

    suze su mi krenule dok sam ovo čitala. toliko toga mi je prošlo kroz glavu...sva ona sjećanja još iz pilića, moj nezaboravni flip s okretom, prvo osvojeno zlato u Italiji, nezaboravni juniorski defile u klinči, sve generacije s kojima sam plesala,...hvala vam za sve! ne mogu vam opisati koliko sam sretna što sam ove godine po prvi put stala na start kao seniorka, što oko sebe imam 17 sestara s kojima mogu razgovarati o baš svemu, za koje znam da su uz mene kada mi trebaju, s kojima se mogu smijati do suza...vjerujem da rijetko koji tim ima sve ovo što mi imamo...a što se tiče natjecanja, samo mogu ponovit joskine riječi, još jedno srebro na putu do zlata! vjerujem da ćemo u Francuskoj napokon stići do cilja! još jednom hvala zuji za sve što nam je priuštila na ovom DP, roditelje koji su nas u busu ali i izvan njega nasmijavali do suza, "mladoj dami" ali i svima ostalima na predivnim riječima, aniti koja nam je dala par korisnih savjeta,...vjerujem da ćemo se iz Francuske vratiti bogatiji za još jednu medalju, i to zlatnu! :)

    avatar

    15.05.2012. (01:11)    -   -   -   -  

  • roditelj

    Hvala svim mažoretkinjama, a naravno i najboljoj trenerici na svijetu što ste i nas roditelje učinili ponosnim. I da ne zaboravim hvala što ste nam omogućili da uživamo u putovanjima, uživamo u preplanuloj boji i kupanju i naravno što nas vodite u Francusku!!!!!

    avatar

    15.05.2012. (11:41)    -   -   -   -  

  • Miki

    Hvala vama...a ja ako smijem pretpostavit rekla bi da se radi o jednoj mami koja je dobila sunčanicu od prevelikog izlaganja suncu u četvrtak od podne do 18:00 sati! hahahahahaah...ma naravno da vas vodimo u Francusku! Šta bi mi bez vas?? To nije to, ako nismo svi na okupu!

    avatar

    15.05.2012. (11:50)    -   -   -   -  

  • roditelj

    Da upravu ste, ali sve se isplatilo i temperatura, i sunčanica. Kao i Vaš trud i znoj prije DP. Bez truda nema rezultata, kao i bez sunčanice nema ni boje u dva dana.....))))))

    avatar

    15.05.2012. (13:02)    -   -   -   -  

  • Kišanica ;)

    Zujo, ovo što si napisala jednostavno je prekrasno... Kao što sam u puno riječi prepoznala nas, u puno riječi sam vidjela i ono što mi želimo postati. Hvala vam na slici onoga što može TIM, prijateljice, obitelj.

    Puno pozdrava iz Samobora :)

    avatar

    15.05.2012. (15:22)    -   -   -   -  

  • jedna mažoretkinja

    čestitke :D

    avatar

    15.05.2012. (16:28)    -   -   -   -  

  • mgv :)

    Zujo, hvala ti na predivnom provodu. Bas smo se iskupale, isuncale, pocrnile... Mislim da smo ti se sa svojim plesom otkupile za ona dva dana i da si ponosna. Nadam se da cemo do europskog skupiti jos vise snage i jos bolje otplesati. Ovaj puta idemo po zlato!!! Jos jednom, hvala Zujo, mislim da mi je ovo bilo najbolje DP do sada

    avatar

    15.05.2012. (17:35)    -   -   -   -  

učitavam...