Komentari

whiteflesh.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Wall

    svidjelo mi se, od prve razdiruće (samooptužujuće?) žudnje, do rezigniranosti na kraju... slika Balkana, kao jedrilice s naizgled srodnim ljudima koji više nisu braća, pomalo straši, a još više boli...

    avatar

    03.05.2012. (11:50)    -   -   -   -  

  • blade777

    Interesantno je to kako se u prirodnim događajima i pojavama traže inspiracije za kreaciju nečega što bi bilo predstavljeno akterima narušavanja sklada prirode-potraga za inspiracijom.
    Možda su akteri globalizacije počeli dolaziti k sebi, i sada uviđaju da nema radosti u uzrokovanju il' ignoriranju nečije patnje i boli.
    Tko zna, možda pokajanje i pokušaj popravljanja nanesene štete mogu donijeti svojevrsni mir, ali to onda mora biti od srca i bez fige u džepu-oprost je smislen jedino kroz realno poravnanje... i jedino onda kada ne uvjetuje žrtvu, ali to mora biti bez patnje i boli. Tko je to sposoban ostvariti, postaje sama kreacija.

    avatar

    04.05.2012. (09:39)    -   -   -   -  

  • vitomira

    odličan rezultat napora, rekla bih napora vlastite žudnje oko svoje osi koja se ne može sasvim indentificirati. hvala ti na tekstu.
    nego, jedno banalno pitanje: znaš li možda kako je hrvatski izraz za ''prekaran, prekarni''? (znam i na latinskom i na engleskom, ali nisam sigurna znam li na hrvatskom.) hvala ti na odgovoru.

    avatar

    26.05.2012. (16:12)    -   -   -   -  

  • whiteflesh

    Koliko znam, koristi se prekaran jednostavno, prekarni rad, barem je tako bilo u tekstovima na hrvatskom s kojima sam se do sad susretala. Hvala na komentaru.

    avatar

    27.05.2012. (16:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...