Komentari

grad-glina.blog.hr

Dodaj komentar (96)

Marketing


  • vidikovac

    Valjda će se konačno pokrenuti i progledati jer imaju stvarno puno potencijala za razliku od sadašnje lokalne vladajuće garniture koja nema ni viziju ni stručne kadrove.

    avatar

    04.04.2012. (10:19)    -   -   -   -  

  • JURA

    ŽINIĆ DOBIVA VLAST U GLINI ZA GODINU DANA.

    avatar

    04.04.2012. (13:05)    -   -   -   -  

  • mikica

    A i ono malo kadrova što su imali - rastjerali su

    avatar

    10.04.2012. (22:54)    -   -   -   -  

  • razočarani

    Drago mi je da je ovaj blog ponovo oživio i to u pravo vrijeme. Proteklih godinu i pol se puno toga lošeg događalo u Glina, a ljudi osim u kafićima nisu imali nigdje razmjeniti svoje mišljenje. Uredniče nadam se da se blog neće ugasiti do lokalnih izbora slijedeće godine.

    A sad o malo o temi. Drago mi je da je nakon gotovo 20 godina Glinski HDZ napokon dobio novog čelnika. Moram priznati da ga čeka težak zadatak, HDZ na državnoj razini loše stoji i dok se čelnici bore za vlast teško će se stranka baviti drugim stvarima i tako povratiti povjernje glasača u svoju korist. Na lokalnoj razini HDZ je vladao 15 godina u Glini i nije baš puno napravio tako da me baš nije čudilo što je Bakšić postao gradonačelnik (glasao sam za njega na izborima). Međutim ono što je uslijedilo nakon toga me duboko razočaralo. Činilo mi se da se nešto počelo raditi na početku, nešto se napravilo u Komunalcu i bar se kozmetički počelo uređivati grad, ali onda je gradonačelnika opila vlast pa se počeo bahato ponašati, i krenuo je obračun gradonačelnika sa ljudima koje je doveo, pa su počele čistke u Komunalcu, čovjek je otjerao sve što je vrijedilo u toj firmi i ostavio je samo poslušnike počevši od novog direktora, svoje rođakinje, pravnog savjetnika itd. Ništa se po gradu nije značajno napravilo, obećavani su velebni projekti, poput dvorane, sanacije deponije, ali od toga do izbora neće biti ništa, gradonačelnik se zamorio od mazanja očiju građana Gline. Sve u svemu veliko razočaranje.

    avatar

    12.04.2012. (11:06)    -   -   -   -  

  • vrijedni

    Pozdravljam napor vlasnika što je ponovno pokrenuo ovaj blog.
    Međutim, imam za njega i jednu preporuku a ta je da se prisjeti zašto je blog bio ugašen. Zato manje intervencija ( brisanja komentara ) i manje protežiranja jedne strane.
    Konačno se desila promjena na čelu lokalnog HDZ-a u Glini. Nadam se da će ova promjena donijeti i nešto novo-bolje u radu pve političke stranke na području Gline. Ali već prvi potez gospodina Žinića, kojemu čestitan na izboru, ne ulijeva veliko povjerenje u promjene. Naime, nakon što je u Zagrebu poslije parlamentarnih izbora skinut s konja na magarca on se u Glini predstavlja opet na konju. Malo skromnosti i samokontrole nebi mu škodilo. Ostalo, bumo vidjeli!

    avatar

    12.04.2012. (13:52)    -   -   -   -  

  • Igor

    Uredniče

    Svaka čast što ste ponovo pokrenuli ovaj blog. Nadam se da će te ovaj put biti objektivniji prema svim stranama.
    Žiniću želim svu sreću te da makne ovu sadašnju nesposobnu vlast u Glini.

    avatar

    12.04.2012. (18:22)    -   -   -   -  

  • Urednik

    Zahvaljujem svima dobronamjernicima na posjeti i komentarima na ovome Blogu, ali naglašavam da kako prije pa tako niti ubuduće nikome neće biti dopušteno da anonimno i bez argumenata kleveće, vrijeđa ili iznosi bilo kakve neistine.
    Svaki argumentirani komentar je dobrodošao, bez obzira s koje političke strane dolazio ili pak bio neutralan.

    Blog nije bio ugašen, nego jednostavno bilo je nepotrebno bilo što komentirati u vezi rada lokalne vlasti jer se je kako su i prethodni komentatori uvjerili, sve bilo mazanje očiju biračima koji su izabrali gradonačelnika. Većina se je u to osobno uvjerila pa čak i neki njegovi vrlo bliski suradnici.
    Srdačan pozdrav svima u nadi otvaranja kvalitetnih i konstruktivnih tema za raspravljanje.

    avatar

    12.04.2012. (21:18)    -   -   -   -  

  • Igor K.

    Uredniče, nema potrebe da odmah maksimalno zaoštravaš situaciju. Budi objektivan i tolerantan.
    Tvojee riieči : " Zahvaljujem svima dobronamjernima na posjeti i komentarima na ovom blogu, ali naglašavam da kako prije pa tako niti u buduće nikome neće biti dopušteno da anonimno i bez argumenata kleveće, vrijeđa ili iznosi bilo kakve neistine " govore da vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. Stavljaš se iznad svih što nije dobro. Ti jesi vlasnik i urednik bloga ali nisi sudac da sam i bez rasprave i presude odlučuješ o tome kome će nešto biti dopušteno a kome ne .Ili tko nekoga vrijeđa, kleveće ili govori neistinu. O ovim stvarima trebaju odlučiti sami komentari.

    avatar

    12.04.2012. (22:55)    -   -   -   -  

  • perspektivni

    Ne slažem se sa komentarima o Gradonačelniku Bakšiću da nije ništa uradio u Glini za vrijeme svoga mandata. Mislim da je dovoljno učinio samo što je pronašao i uposlio u Komunalac svoju rođaku Branku Bakšić koja je genijalka za rastjerivanje svega što hoda na dvije noge u krugu od dva km. oko nje.
    Molim ga da mi je nakratko posudi. Naime, imam firmu u Zagrebu u kojoj ima previše uposlenih, Želio bih nju angažirati da mi u najkraćem vremenu rastjera višak uposlenih.

    avatar

    12.04.2012. (23:24)    -   -   -   -  

  • anonimac

    slažem se razočarani - Komunalac je groblje, ne rade ništa, jer ni ne znaju raditi ništa, što i nije čudno kad se uzme u obzir tko ga vodi - direktor marioneta pravnog savjetnika i rođakinje. Rođakinja ništa ne zna raditi, a pravnik mora savjetovati gradonačelnika pa i ono što zna ne stigne raditi, a one što su nešto i znali i htjeli raditi su rastjerali i na njihova mjesta doveli opet one što ne znaju raditi - zašto raditi i sam zaraditi, kad se može živjeti od gradskih jasala?!!

    Zna li netko kako se završio sudski spor sa neposlušnim bivšim direktorom?

    p.s. ni banalnu radnju kao što je sadnja živice ne znaju uraditi kako treba - živica se sadi cik - cak s razmakom od 15 - 20 cm (a ne u jednom redu kao što možemo vidjeti ispred gradskog komunalnog poduzeća u režiji rođakinje).

    avatar

    12.04.2012. (23:41)    -   -   -   -  

  • P.J.

    6.5.2013 IZAĐITE NA IZBORE I GLASAJTE ZA IVU ZINICA NAŠEGA NOVOGA GRADONAĆELNIKA GRADA GLINE.

    avatar

    13.04.2012. (00:08)    -   -   -   -  

  • predator

    Lokalna vlast kaže da Komunalac nije nikad bolje stajao - valjda oni znaju

    avatar

    13.04.2012. (00:17)    -   -   -   -  

  • razočarani

    Anonimac- kako možeš reći da je bivši direktor G.S. bio neposlušan? Pa poslušao je gradonačelnika bar jednom kad je otpisao vodu jednom korisniku, pa ga onda gradonačelnik i pravnik kad ga više nisu trebali kazneno prijaviše za to!
    Sreća direktorova što je poznavao zakone pa je kaznena prijava odbačena protiv njega.
    Za sudski spor sam čuo da su sve rasprave završene i da se čeka presuda, navodno će Komunalac ako izgubi (što je izgledno) morati platiti 120 000 kuna sudskih troškova i kamata i kaznu inspekcije od još 100 000 kuna plus otpremninu od 120 000 kuna što uistinu znači da Komunalac nije nikada bolje stajao ... u dugovima!
    Zaboravih da i prvi bivši direktor ima spor sa Komunalcem zbog nezakonite smjene iz NO Komunalca. Boli me glava od tih cifri ali znam da ćemo to mi kao krajnji korisnici sve to morati platiti.
    Razočaranje, ali bar za Sanadera nisam nikada glasovao, pa me prevariše na prošlim lokalnim izborima prvi i zadnji put.

    avatar

    13.04.2012. (07:57)    -   -   -   -  

  • jester

    Žinić je izabran prvog aprila!!! To je sigurno Sremićeva šala glinjanima! Ha, ha...

    avatar

    13.04.2012. (09:19)    -   -   -   -  

  • radoznali

    Ipak se nešto dešava u Glini. Ne mogu se složiti sa nekim komentarima, posebno sa onima u kojima se samo u negativnom svjetlju piše o gospođi B. Bakšić. Ja vjerujem da ona misli da je njen doprinos u Komunalcu ne mjerljiv. Nije ona kriva što ima uske i ograničene horizonte. Kriv je onaj koji ju je tu instalirao s namjerom da pravi nered i štetu, a zna se tko je to.

    avatar

    13.04.2012. (11:10)    -   -   -   -  

  • mile

    Nije samo gđa Bakšić instalirana da pravi nered i štetu, pa i novi direktor je napravio već 220 000 kuna štete samo na jednom sudskom sporu, a čuo sam da se glinska policija zanima i za pravnika/savjetnika!
    Moram priznati da bih htio saznati koje će ljude predstaviti Žinić umjesto ovih gore navedenih kad osvoji vlast jer je moguće da ovi i ostanu kao što je ostala kompletna Sremićeva nesposobna gradska uprava.

    avatar

    13.04.2012. (12:52)    -   -   -   -  

  • Igor

    Mene zanima, tko sad kontrolira kakvu vodu pijemo u Glini?
    Navodno B. Bakšić radi i zna sve dok ostali radnici Komunalca samo popunjavaju broj.

    avatar

    13.04.2012. (12:57)    -   -   -   -  

  • J.P.

    JAKO DOBRO ZNAM ŽINIĆA I VJERUJEM U NJEGOVU POBJEDU ZA GRADONAĆELNIKA GRADA GLINE.SADAŠNJA VLAST JE JAKO LOŠA I SAMO SE BAVI SA KOMUNALCOM A NE RIJEŠAVAJU NEZAPOSLENOST GRAĐANA GRADA GLINE.

    avatar

    13.04.2012. (15:38)    -   -   -   -  

  • feniks

    Čovjek je postao predsjednik HDZ-a a vi ga odmah dižete na prijestolje,
    s konja. Pričekajmo da vidimo što će učiniti najprije u svojoj stranci.
    Možda će ju očistiti od onih koji su na popisu velikih državnih dužnika.
    Za početak. Ako to i dosta sličnog ne učini šanse za uspjeh nisu mu baš tako velike.

    avatar

    13.04.2012. (17:37)    -   -   -   -  

  • Igor

    Korisno je znati da bivši direktor nalazi i dalje vremena (kao što je to činio i prije, u doba svog radnog vremena) iznositi stajališta i komentirati stanje u našem malom mistu!

    avatar

    13.04.2012. (22:31)    -   -   -   -  

  • Igor

    Tko ni za što na svijetu nije sposoban, taj uvijek ismijava druge.

    avatar

    13.04.2012. (23:13)    -   -   -   -  

  • Igor

    Ne znam kome u Glini nije još jasno da kontrolu kvalitete vode u gradskom vodovodu vrši redovito B. Bakšić i savjetnik za pravna pitanja gradonačelnika Bakšića.

    avatar

    13.04.2012. (23:20)    -   -   -   -  

  • jester

    Igore, u pravu si, ismijali ste sve one budale koje su došle nešto raditi u Komunalac pa ih na kraju potjerašte kako su i zaslužili. Tko im je kriv što su vjerovali Bakšiću, tako im i treba. Samo tako nastavite.

    avatar

    13.04.2012. (23:22)    -   -   -   -  

  • ZORO

    Čestam gospodinu Žiniću na izboru na čeko mjesto HDZ-a u Glini.
    Očekujem da u naarednom razdoblju konsolidira članstvo i okupi tim i sastavi pobjednički Program za lokalne izbore koji su pred vratima.
    Vidim da se i pritajeni HDZ-ovi kadrovi u gradskoj upravi, koji su ovih nekoliko godina živili pod stresom i u strahu pomalo bude. I oni mogu puno pomoći ( jer imaju sve potrebne informacje ) u izbornoj utrci.
    Samo hrabro naprijed !

    avatar

    13.04.2012. (23:40)    -   -   -   -  

  • anonimac

    e onda smo naj.... sve će nas potrovati

    avatar

    14.04.2012. (00:13)    -   -   -   -  

učitavam...