Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Zungul

    Da,cirkus se nastavlja...i nikako da ode u neki drugi grad.....stalno je na Poljudu.
    Mamic je maksimalno mobilirao sve,tako da Dinama nema u nijednoj namjestenoj utakmici,u nijednoj aferi,suci su i dalje svi na broju,uhiceni pusteni na slobodu,pa sada kada sve sve malo sleglo,poceli i prijeti.Sinu je otkazano menadzersko punomocje,ali...naci ce se vec nacin "muljaze" transferima....Markovicu se nalazi nasljednik(najvjerojatnije Suker).....a pri tomu sve afere i kosturi,vezani su samo za Hajduk!
    Tako da sam i sam poceo dobijati dojam kako je Dinamo najposteniji,a Hajduk najluskiji klub na planeti.Jer da nije tako ,ne bi Dinamo bio samo 16 puta prvak,nego 21,onih 5 nasih titula su nepostene i trebalo bi ih vratiti Mamicu i Bandicu.
    A sta se tice Balakova.Nije on jadan znao da dolazi u privatiziranu ligu,pristao je na smanjenje place,ali i pored svega,on nam je izisao u susret i prihvatio nasu "zamolbu" da napusti klub sa svojim suradnicima,jer ih vise ne mozemo placati.Hvala mu sta nas je poslusao i otisao,jer mi nemamo novca,a nece ga ni biti.
    A neka tamo neki Tomasov trci po Marjanu,mi imamo "principe".(njih inace mozete unovciti od 0-24 sata na poslovnicama svih banaka).
    Cirkus ili ne....to nam ga je sta nam ga je.....birali smo!

    avatar

    30.03.2012. (08:47)    -   -   -   -  

  • deco

    sve o Hajduku u svom blogu si više manje reka, sve stoji... nego evo ti tema ili barem mali osvrt, "najvjerniji, najbolji,naj.... navijači na svitu -Torcida", ovo šta oni rade počelo mi se, definitivno GADITI!!!
    To su navijači koji vole sebi tepati da su najbolji, a vidimo kako voljenom klubu pomažu....

    avatar

    08.04.2012. (20:17)    -   -   -   -  

  • torca_siroki_brig

    nemogu vjerova da ljudi misle da su losi rezultati ovih godina rezultat lose struke u klubu?!

    kako bi volio da Hajduk istupi u 2.ligu...............................

    avatar

    02.05.2012. (20:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...