Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Zungul

    Veliki pozdrav,za velikog hajdukovca Armandu!!!!!!!!
    Moj osvrt:
    -Sto je bilo,bilo je.Postoje institucije i hvala Bogu nas NO koji ce utvrditi pravo stanje i uskoro objaviti.Tu ce se sve znati sto je i kako bilo.
    Ali mi trebamo gledati sadasnjost i buducnost.Tih nesto preko 20 milijuna,moze pokriti sama prodaja Vukusica i mislim da nam jos i ostane.Tako da na to ne bih gledao tako strasno.Sada ni njega ni druge nismo prodali,jer ocito nije bilo prave ponude. I dobro je sto imamo Malesa koji nam moze uvijek nekim kreditom,dati uhvatiti zraka ili Andabaka koji moze "uskociti" pozajmicom.Koliko sam pratio za Vukusica su nam nudili neku "sicu",znaju gori nam za lovu,a i nismo klub koji je poznat po nekim velikim transferima,dapace!Ako ga nismo prodali sada nije receno da necemo na ljeto.A di su jos Anas,Tomasov,Maloca,danas-sutra Lendric,Dzoni,Kis,ponovno Gabric,pa mozda Lima,Andrijasevic,samo pomalo i planski,ne odjedanput po 4-5 igraca.
    -Sta se Mamica i njegove prodaje tice.Treba biti objektivan,ali uvijek objektivan i ne patiti od amnezije.Treba uvijek imati na umu,da je on od hnl-a napravio svoj privatni biznis,svi za njega rade i sve je u njegovoj sluzbi.Izmedju ostaloga,tako 1 Vrsaljko,nakon samo 7-8 utakmica u slabasnoj hnl-ligi i 2 pogotka i neatraktivne pozicije na kojoj igra (desni bek),po nekakvim Jurisicima,Zidacima, Birticima i inima vrijedi i odlazi u Arsenal !?!? za 12 milijuna eura !?.Tko je lud da u to povjeruje.Ali,uz to,on je sigurno svake godine prvak,pa i dupla kruna,pa reprezentativci kako naruci,pa novinari i "pumpanje" cijena,tv,svi delegati,odvjetnici,politicari ! Mi se sa time ne mozemo porediti.
    -"Hajduk ce nas razveseliti rezultatima na proljece". Tesko. U najboljem slucaju smo drugi,a biti drugi prave hajdukovce nikada ne veseli (osim ako nismo drugi u ligi prvaka!).
    Na kraju,po meni,nespokoj i bojazan u meni izaziva jos jedna cinjenica.Rijeka i Volpi.Bojim se da padamo doli za jos jednu stepenicu.Ali ajde , dobro ,ionako je receno da je samo vazno "srediti klub".Pa sredimo ga vise i konacno ponovno ....BUDIMO HAJDUK !

    avatar

    24.02.2012. (08:27)    -   -   -   -  

  • vekyst

    Veliki pozdrav Ante!!!

    Koga gledat i za koga navijat ,a pravo pitanje i cemu se nadat u nadolazecem periodu?

    HNL je pred raspadom,3 kluba (Sibenik.Karlovac,Varazdin)ce svaki cas u stecaj,a ni ostali nisu daleko.
    Svi smo svjesni da ova liga nema smisla,a ni kvalitete pa s tim u skladu i pesimisticni tonovi iz uvoda mog teksta!Moram priznat,sta vrime ide sve sam skloniji #regionalnoj lizi# iako sam i sam u pocetku bio protiv nje zbog svima poznatih razloga.
    Mislim da je to u ovom trenutku jedino svjetlo u tunelu i izlaz iz mraka a koliko vidim i UEFA je sve sklonija toj opciji.
    Moji argumenti za to su povecanje kvalitete zbog vece kolicine jacih utakmica sto automatski pridonosi brzem sazrijevanju mladih igraca,vecu gledanost, vece ugovore na tv prava i naravno privlacenje sponzora...
    Naravno, u pocetku bi trebalo zabraniti putovanje gostojucih navijaca na utakmice dok se situacija ne smiri (ako se smiri uopce ...) i rigorozno kaznjavanje na razini svih drzava eventualnih navijackih nereda.
    Ante,eto prijedloga za neku tvoju buducu temu,a u skoro videnje na tribinama lijepi pozdrav,

    avatar

    24.02.2012. (11:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...