Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • naprid bili

    Odličan komentar,kao i cijeli blog!
    Jedino nada novi NO s dr. Paladinom na čelu...
    KONTRA MRAKU KONTRA SILI

    avatar

    03.12.2011. (20:28)    -   -   -   -  

  • keko

    Tocno je da je ovo blog o Hajduku ali pisati o Mamicu je pisati i direktno o Hajduku jer Hajduk radi njega godinama ne moze biti prvi.Isto tako drzim da je poredjenje Sanadera sa Mamicem krajnje neumjesno jer je Ivo za njega mala beba.
    To u kakvoj drzavi zivimo znamo odavno i to i nije toliki problem.Problem je sto cemo jos dugo biti svjedoci vladavine Mamica Keruma Bandica Sose Sinovcica Vlajcevica SrebricaGobca Birtica Zidaka Ljaljaka Medica i mnogih drugih kriminalaca.
    Hajduk ce mozda i zivit vjecno ali jeben ti ja ovakvi zivot kada ovo moras trpit.

    avatar

    03.12.2011. (22:17)    -   -   -   -  

  • Torcida Ljubljana

    Nema boljih dana Hajduka, dok nečemo imati samo jednog vlasnika. Kad budemo to imali Mamič če izstupiti iz Hrvatskog nogometa, jer postače niko i ništa... Samo što ja mislim, da nečemo imati samo jednog vlasnika još dugo dugo vremena, jer to nije u interesu Keruma...jedino ako ga srušite sa mjesta gradonačelnika...Ljep pozdrav svim pravim navijačima Hajduka, posebno tebi Ante !!

    Torcida Ljubljana (Dady)

    avatar

    04.12.2011. (06:12)    -   -   -   -  

  • Kora

    Ljubljana,nemoj se ljutiti ali ideja o jednom vlasniku je dobra samo negdje drugo . U Hajduka ne.
    Kod nas ovako ide. Dodje bogatun...''Dobro nam dosa''...unda nismo prvaci (to je rezervirano zna se za koga)...i unda ovi ca nece dat' ni
    sto kuna za Hajduka tira bogatuna.Ako ovi nece ic' ca unda se stvara atmosfera linca i dira mu se u familiju sve dok ne ode. Tako da ti koji bi eventualno tija ulozit milijune,bolje da ih u more baci. Ti bi samo sebi ucinija stetu.
    Jedini nacin opstanka Hajduka je dat' kljuce Torcidi.....'' EVO VAN KLUB VAS JE I CINITE SA NJIN CA VAS JE VOLJA.....ako odemo kvragu baranko nan nece bit' zaj.

    avatar

    04.12.2011. (14:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...