Komentari

zivotjelijep.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • alone i break

    ei... nova sam medju blogovima.... pa svrati koji put..kommaj i tako..mislim za sad nema postova previse ali bit ce

    avatar

    18.09.2011. (10:45)    -   -   -   -  

  • alone i break

    svidja mi se tvoj blog i posjecivat cu te cesto ;)

    avatar

    18.09.2011. (10:46)    -   -   -   -  

  • Udruga ŠTIT Bjelovar

    POLITIČARI SAMI SEBI DAJU POTPORU

    Kad bi se strvarno provela anketa i ispitivanje javnog mnijenja, vidjelo bi se da Mesić i Sanader lažu. Oni nemaju tu popularnost o kojoj se govori. No nitko nema pravo da donositi važne odluke na štetu naroda.
    Kad je Franjo Tuđman došao na vlast 1990-tih godina, mnogo toga je on obećao hrvatskom puku (da će hrvatski novčanik biti u hrvatskom džepu), ali nije rekao: pun ili prazan? U vijestima prvog programa HRT-a ministar financija Ivan Šuker (HDZ) kazao je: „U stanju smo kontrolirati potrošnju“. Da, sad kada su sve potrošili.

    TUŽAN POGLED U PRAZAN NOVČANIK

    Narod je ostao praznih džepova, ali su zato hrvatski političari – čelnici kupili vile, poduzeća i tvornice. Njihovi džepovi i novčanici su puni novca. Predsjednik Mesić kazuje narodu, da ćemo se valjda izvući iz recesije i da će nam biti bolje.
    Od lažnih obećanja i (ne)odgovornosti – oni nam ništa drugo ne nude. A premijer Ivo Sanader smatra da trebamo još više štedjeti. Ovdje treba spomenuti da Mesić i Sanader nisu u pravu. To je danas vrlo lako vidjeti i zaključiti. Oni samo lažu i spletkare na štetu hrvatskog naroda.

    MNOGI FINANCIJSKI PROBLEMI

    Poslije jugoslavenske valute, koja se je zvala „dinar“, Tuđmanova vlada odštampala je 23. prosinca 1991. „hrvatski dinar“, da bi on bio zamijenjen kasnije, 30. svibnja 1994. godine. Ime hrvatskog dinara promijenjeno je u „kunu“. Ništa Hrvati nisu dobili, najprije pod vodstvom Franje Tuđmana, kao i sada pod vodstvom Mesića i Sanadera. Samo se vrtimo u krug i ništa drugo. Narod je postao tragedija i komedija. Jer novac koji je navodno njegov nije u njegovim rukama. U Hrvatskoj vlada teška besparica i neradnička depresija. A temelji financije su krhki i truli.

    HRVATSKA NARODNA BANKA PRĆIJA JE VLASTODRŽACA

    Dvaput je odštampan različiti hrvatski novac, a u čijim je on (bio) rukama – zna se. U krive poteze trebamo ubrojiti i rastrošnu birokraciju. Danas jedino državna uprava dobro živi. Svi njihovi službeni automobilčići godišnje više troše novca, nego što narod pojede u svojoj prehrani. Dok narod stenje i dalje pod jarmom, oni se komotno provode i uživaju. Sudionici glavnih pljački na svim razinama u Republici Hrvatskoj postali su „oni“ bivši komunisti, koji nam nude tobože rješenja. No poslije Tuđmanovih bandita, sada su na djelu Mesićevi i Sanaderovi razbojnici. U početku stvaranja države Hrvatske, oni su bili jedna te ista „škvadra“, ali su se posvađali oko podjele novca i plijena.

    PLELI MREŽU ZA MILIJUNE I MILIJARDE

    Zato narod voli reći – svi su oni isti. Konkretno. U slučaju u Hrvatskoj, dogodilo se da je dio članova „zločinačke skupine“, osim razmišljanja o stvaranju nove države, imao jedini cilj i želju da dođe do materijalne koristi. I to bez truda i poštenog rada. Stvorena je psihološka platforma – da je bolje pljačkati i krasti nego savjesno i iskreno raditi. Jer od poštenog rada nema se ništa. Tako su i zakoni u Hrvatskoj podređeni njima, štite njih i njihove neradnike, profitere, a ne one koji rade i stvaraju u materijalnoj proizvodnji ili druga dobra.

    DOBAR DIO NOVCA TROŠI SE NA LUKSUZ

    Na vrlo primitivni način oni su zagospodarili zemljom. Te nam putem medija šalju ilustrirane priče. Isti likovi i ista retorika svađaju narod u neimaštini. To traje godinama. Kad ponestane njima novca, oni prodaju koji hotel ili bivše radničko poduzeće ili otok. Dobar dio novca troši se na luksuzni život. Promijeniti se kao ništa ne može – jer zagospodarili su tiskom i elektronskim medijima. Domovinski rat je iznjedrio: lopove, prevarante, profitere, palikuće, ubojice. U takvom ozračju mi danas i dalje živimo. Pljačke državnog proračuna i gradskih novčanih resursa, postali su sasvim normalna stvar.

    NOVAC OD JUDA IŠKARIOTSKIH

    Novostvoreni „tajkuni“ postali su ugledni ljudi i gospodari života i smrti. Međutim, normalan svijet živi sasvim drugačije, ima drugačije modele ponašanja, u njima nema nemorala i „hrvatske šutnje“, koja nas vodi u kolektivnu propast. I to zahvaljujući (sad) Mesiću i Sanaderu, koji su postali glavni „špekulanti“, zavjerenici i izdajnici naroda. Radi osobnih interesa i egoizma političara, naša sela ne proizvode hranu, nego uvozimo i čistimo tuđa skladišta. A brojka nezaposlenih i onih koji gube svoja radna mjesta postaje sve veća. Jedino je rješenje da ih razvlastimo i procesuiramo.

    HRVATSKI POKRET
    Udruga ŠTIT

    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta159
    Bjelovar, grad
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90

    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    stojkovic1958@net.hr

    URED: Masarykova 8

    avatar

    10.02.2013. (16:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...