Komentari

karmelo.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • nataša

    sad ćeš povući svoju izjavu da sam mudra, ali, ono što ja nikako ne mogu razumijeti je seks samo zbog seksa, s osobom koja ti se čak posebno i ne sviđa. možda sam stvarno bedasta, ali ne vidim draži u takvoj priči.

    avatar

    19.08.2011. (11:38)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ti valjda imaš neke druge hobije koji te zabavljaju, zaokupljaju, ja još nism pronašao ništa što me više zaokuplja i veseli, pa i prićinja veće zadovoljstvo, od dobrog sexa i cjelokupne Igre uokolo njega. i vjeruj, vrijedi pokušati, jer mi se nekako čini da si poput davnih francuskih znanstvenika koji su mjesecima teoretski dokazivali koliko konj ima zubi, umjesto da mu otvore gubicu.... Evo, baš se nastojim sjetiti što bih bolje želio raditi ta dva-tri sata, ali nikako mi ne pada na pamet....

    avatar

    19.08.2011. (14:07)    -   -   -   -  

  • ¿¿¿

    tekst predugacak, nije mi se dalo citat opce poznate pizdarije, gotovo da je zadnja recenica bila
    sasvim dostatna "možda se i nije zaista desilo....."
    u svakom slucaju nadajmo se da ce se gladni u dovoljnoj mjeri nahraniti................,

    nego imam par sasvim prizemnih pitanja za tebe, jeli ti ikad ides na more radi kupanja ?,
    jeli ti se ikad dogodilo da seksualno neopterecen lezis na plazi i uzivas u suncu i moru,
    dali znas kako izgleda plivati samo radi plivanja ?,
    bez mahnitog pogleda u trazenju muhe koju bi mogao pojebati u letu ?

    avatar

    19.08.2011. (14:08)    -   -   -   -  

  • ¿¿¿

    Gosn svasta ima sex kao hoby !? :))), i kad nebi imao taj hoby ne postoji nijedan koji bi ga mogao zamjeniti.......................,
    gosn svasta stvarno si patetican

    avatar

    19.08.2011. (14:13)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Odgovori na tvoja pitanja uglavnom su NE, Azazaz, odnosno pozitivan odgovor na sva pitanja traje prilično kratko, odmorim se za 2-3 dana, otplivam tu i tamo 200-300 metara, a veliki ostatak vremena moram nešto drugo raditi, dakle ili knjiga ili novine, ili žene.... Što bih mogao još, na koncu?
    Što je patetično u tome, po čemu je to lošije od ubijanja nevinih životinja, buljenja satima u plovak, premetanja poštanskih maraka ili što već??? Po ničemu, većinu sam probao i nije mi neka fora!!!

    avatar

    19.08.2011. (14:37)    -   -   -   -  

  • Elyca

    nakon lipe pričice.... šokirana sam komentarima.... a što ćeš...takav ti je život ...zavist ...zavist.. zavist,..
    ipak imam komentar na tvoj komentar "dakle ili knjiga ili novine, ili žene.... Što bih mogao još, na koncu?" ....a hrana? di je tu jelo?

    avatar

    19.08.2011. (14:52)    -   -   -   -  

  • ¿¿¿

    gosn svasta da je svima u povijesti, sadasnjosti i buducnosti bio ili jest jedini vrijedan hoby sex....,
    u tom slucaju ti nebi bio u prilici svoje nebuloze prenositi preko tipkovnice na net,
    nego bi nedogorijelom toljagom isto risao po zidovima u pecini...................:))))),

    sva sreca da ima i onih koji znaju sta sa sobom i svojim vremenom u intermecima bez kopulacije,
    pa eto cak i tvoja pateticna vrsta moze od ovih drugih profitirati..................

    avatar

    19.08.2011. (14:54)    -   -   -   -  

  • ¿¿¿

    samo se ti gospojo Elyca sokiraj, kazu da frekventni sokovi odlicno djeluju na svukupno jebacki izgled......, mozda te gosn svasta uvrsti u neodradjenu listu.........:)))

    avatar

    19.08.2011. (14:58)    -   -   -   -  

  • nataly's life

    uzbudiljica prica u svakom sllucaju :)))

    avatar

    19.08.2011. (16:02)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Aaaaa..Azazaz, dakle tako, ti si jedan od nekoliko pokretača evolucije !?! Pa super, drago mi je da sam komunicirao s tobom! Imaš pravo, ja sam pred neko vrijeme digao ruke i podijelio Svijet na stvari koje moram i koje želim činiti ! I točka!
    Elyca, nekako sam zapravo bez osjećaja prema hrani, kao prema gorivu, manje više mi je svejedno. Osjetim naravno što je fino ili vidim što je lijepo, ali nekako ne poželim išta konkretno skoro nikada. Bilo kakva strast i hrana u kombinaciji kod mene se nađu jedino kada smišljam kakvo iznenađenje...pogađaš, opet za žene!

    avatar

    19.08.2011. (17:38)    -   -   -   -  

  • Elyca

    ...a nisi ti za moju kuću....dakle ništa od Azazovih želja :-)))))
    P.S. ja se ostavila knjiga i novina ...probaj i ti :-PPPP

    avatar

    19.08.2011. (17:41)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Hja....pravila postoje da bismo tražili iznimke, kažu mudri stari ljudi.....
    Na žalost ne mogu, knjige su druga moja najveća strast, a novine pak ogledalo polovine, profesionalne, moga života, s njima, dijelom bar pomoću njih, naprosto zarađujem za ovaj ugodan život. Rekao sam višlje, ima dvije vrste važnih stvari.....

    avatar

    19.08.2011. (17:50)    -   -   -   -  

  • nataša

    pa, sad ću te valjda skroz iznenaditi kad ti kažem da i meni dobar seks pričinja posebno zadovoljstvo i da uživam tako utrošiti nekoliko sati, ali ... ja trebam biti i emotivno upletena u priču da bi mi to pričinjalo zadovoljstvo, što kod tebe nije slučaj.
    nit razumiješ ti mene, nit razumijem ja tebe, ali nema veze :-)))))

    avatar

    19.08.2011. (19:20)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Mislim da ja tebe razumijem, čak mislim da i ti razumiješ što ja govorim. Jedino mislim da nekako preskačeš činjenicu da govoriš o stvari o kojoj nemaš praktičnog pojma. Nisi li jednom napisala da se moglo desiti i s mužem, nakon što ga više ne voliš? Tako isto, tek kada probaš s nekim tko te samo zainteresira, uzbudi, svidi ti se, moći ćeš tvrditi kako možeš samo s nekim s kim si emotivno vezana. A i to emotivno bi trebalo preciznije definirati.... Ja sada uopće ne pokušavam govoriti o tvom moralnom, ili inom, tvom osobnom kodeksu, zašto bi sve mogla leći s nekim, ili zašto bi koga mogla ubiti ili mu ozbiljno naškoditi.... To samo ti znaš, jedina si oko toga u pravu! Samo o činjenici bi li mogla uživati, bili ti moglo biti lijepo, ljepše nego gledanje TV-a ili čitanje, ili slično. I tvdim da bi, kao i što tvrdim da tek nagađaš o tome dok ne probaš..... Jer u praksi, kako bi mogla nekoga poljubiti prvi dan, a bi, tako bi lako mogla kliznuti i dalje pod određenim okolnostima. I svaki slijedeći puta lakše.... nije ipak sex takav tabu za tebe!

    avatar

    19.08.2011. (22:17)    -   -   -   -  

  • ledeni/original/

    ja tebe više niš ne kužim uzbudljivko.. ako ti je jebanje najljepa stvar na svijetu / a kome nije/.. čemu onda uludo trošiti vrijeme na čitanje knjige.. . gledanje tv.. surfanja po netu.. i još more slićnih gubitaka vremena.. najdi neku koku i samo se jebite.. . svaki dan po par sati.. i problem riješen.. i čemu gubiti vrijeme na pisanje priča.. bolje za to vrijeme jebati... ja tražim neku takvu.. .ali nikak da najdem... a to kaj veli Nataša.. a ja znam iz osobnog iskustva.. velika tj.. ogromna većina žena se ne upušta u sex bez emocija.. a one ostale.... o kojima ti uglavnom pišeš.. su najobičnije fufe.. svejednojoj je dal bu dala tebi ili nekom drugom..ti se samo nađeš u pravom trenutku na pravom mjestu.. i onda miliš kak si veliki frajer.. a priča bi možda i bila dobra da nije predugačka i predosadna.. nisam ju pročitao ni do pola.. i je bilo po mom?? jesi ih obje??

    avatar

    20.08.2011. (23:02)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    Vidim nije ti bilo dosano na plaži. Nego upala mi je u oko jedna konstatacija o tome da ti ne maštaš o dvije žene zajedno odnosno o sexu s dvije. Zar to nije san svakog muškarca, ha?
    Onaj tko traži sex kao ti i ova blizanka taj i nađe, meni se to nije moglo desiti jer mi je susjeda sa susjednog ručnika na plaži rekla, gospođo ja sam mislila da vi svaki dan dođete spavati na plažu....))) Što ćeš starost i lijenost i nezainteresiranost... No svakom na volju, svakom bedaku svoje veselje..

    avatar

    21.08.2011. (16:04)    -   -   -   -  

  • bitch

    Joj, ovaj blog me podsjeća na neki jeftini ljubić iz Glorije ili tako nešto. Ajme, ne vjerujem da to piše sredovječni muškarac. Znam da su mnogi takvi, ali da pišu blog o svojim ljubavničkim uspjesima, to mi je malo too much. Žalosno da čovjek u godinama nema ništa pametnije za radit. Sve me strah što bih sve našla da idem sve pročitati.

    avatar

    27.08.2011. (03:18)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Isuse, koliko samo ljubomornih trollova imaš ovdje!

    Inače.... odobravam.

    avatar

    27.08.2011. (11:44)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ledeni, nemojmo se lagati, poodavno, na žalost, ne ide to sa non-stop sexom. Kao prvo! Kao drugo, uvijek je piramida u pitanju, najveće zadovoljstvo na vrhu ne znači da ne postoji išta drugo. Kao treće, točno si primjetio, nije lako osigurati idealnu partnericu istih afiniteta. I kao četvrto, pa naravno, pravo mjesto i pravi trenutak su formula bar 75% svih uspjeha, ne samo ljubavničkih, to stalno govorim i samo budale nisu svjesne toga, nego sebi pripisuju zasluge! Uostalom, jedno davno, već sam sjeo i uzeo karte za preferans u ruke, pa ipak odustao i otišao na izvjestan sastanak! Da nisam, sasvim je moguće da bi mi život bio znatno lošiji, da bi me danas klinci maltretirali za par tisuća kuna, iako bih ja bio sasvim isti, sa svim kvalitetama i manama.
    Nije Princezo, bar moj nije! Zaintrigira pomisao, možda bi i vrijedilo pokušati, ali mi uvijek prevagne osjećaj da trebam biti sasvim koncentriran, imati "stvari" pod nadzorom, precizno baratati onim što imam u rukama, sa svom pažnjom. Tako nekako....Što je mislim nemoguće u toj kombinaciji. Možda biti sasvim pasivna žrtva, za promjenu?
    Redosljed je, mislim, obratan oko razloga zašto si samo spavala, ha?! Ali da, najvažniji je dobar osjećaj, što god radili.....ili ne radili!!!

    avatar

    27.08.2011. (12:56)    -   -   -   -  

  • ¿¿¿

    I onda sto je bilo sa drugom polovinom blizanke ?

    avatar

    27.08.2011. (23:17)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ništa, baš ništa, vratile se curke u bijeli svijet !

    avatar

    28.08.2011. (03:43)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    Nisam spavala u tome i jest bit... A uživala jesam, znaš da volim more, sunce, i onaj osjećaj slobode dok ti povjetarac hladi tijelo)))Nego nije bilo nikoga više osim blizanki))

    avatar

    28.08.2011. (21:07)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Pa i nije, zanimljivo i dostupno, nije bilo ništa drugo...... A povjetarac je još bolji, blagotvorniji, kada hladi pregrijano tijelo, znaš?!?

    avatar

    28.08.2011. (22:47)    -   -   -   -  

  • x Children of the Damned x

    Prije svega...zahvaljujem na komentaru. :)
    Dakle...ono što si napisao...previše objektivno i općenito shvaćaš ono što sam napisala.
    Time što govorim ne mislim da sam najpametnija niti u pravu...samo pokazujem da razmišljam drugačije i da se zgražam nad ponašanjem i stavom ljudi oko mene. A što se tiče "nagona da se oblačim drugačije"....to nije nikakav nagon niti želja da budem drugačija. To je moj vlastiti stil koji mi se sviđa. Osim toga...sam si napisao da je lijepo ostati svoj kod VAŽNIH STVARI. Svakom je nešto drugo važno....tako je i meni važno da nikada ne budem poput ljudi koji me okružuju jer se zgražam i zazirem od svake njihove riječi i pokreta. Ljudi jesu vrijedni...i ima iznimaka....ali ja pišem o onima koji me okružuju....a oni svakako nisu jedni od takvih.

    avatar

    30.08.2011. (21:10)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Sve nas okružuju neki ljudi, mali dio čovječanstva koji čini naš Svijet. Ostatak je ionako prilično beznačajan, s tek maglovitim i posrednim utjecajem. Taj dio ljudi, uvjeren sam, uglavnom je slične strukture u svim slučajevima. Tek pojedinačni kreten više ili manje, i obratno! Dakle nije moguće da tebe okružuju samo kreteni, naprosto nije po logici stvari, niti je zdravo da se ti oko toga zavaravaš, u svakoj malo široj gerupi s kojom komuniciraš naprosto ima dio pametnijih i boljih od tebe....i obratno. Pa je preporučljivo malo pažljivije razgledati i razmisliti, prioje paušalnih ocjena. Samo sam to htio reći. Svi mi imamo problem jednog, našeg, mozga, koji ima stalnu tendenciju da se proglasi jedinim arbitrom. Ali se tome iskustvom moramo odhrvati, svaki važni puta pokušati ostati otvorenih očiju i uma. Da na vrijeme shvatimo kada drugi točnije misle! A takvih je slučajeva sigurno i kod svakoga bar polovinu! Imati svoj stav ne znači išta misliti bez obzira na sve moguće. To je djetinjarija, nije objektivan stav! Što ne znači da nakon analize, u nekom postotku, 25-50% recimo, ne ispadne da doista jesmo u pravu. Ali nakon analize i u najviše pola slučajeva.....
    Isto tako, oko odjeće, ponašanja, šminke i frizure, također važi slično. Nikako ne smijemo dopustiti da ipak svojevrsno pakovanje zasjeni proizvod, nas! To je prirodni red stvari. U bilo kojoj ozbiljnoj situaciji, od vrtića na dalje, ako ustanovimo da smo samo mi najdrugačiji, da izazivamo time previše pažnje i reakcija, malko je prenapuhano zaključiti kako su svi ostali blesavi, čitavo društvo, a samo si TI u pravu. Takvih savršenih nema i nikada ih nije bilo u povijesti, pa ne možeš vjerovati da si ti prva takva !!! Što ne znači da se nemaš pravo odjevati pomaknuto, drugačije.....ali kao i u svemu, samo do određene DRUŠTVENO prihvatljive granice. I prije nego li se bahato nasmiješiš na ovo DRUŠTVENO prihvatljivo, pokušaj razaznati da je u taj pojam utkano višestoljetno iskustvo i znanje mnogih generacija. Da su ti, drugim riječima, iznimno male šanse da si objektivno baš ti, ili ja, svejedno, više u pravu od čitave ljudske povijesti. Za primjer, po ovim pasjim vrućinama bi se dalo lako logički i s punim ustima demokracije i ljudskih sloboda, braniti kako je najpametnije hodati uokolo gol, zar ne?!? Ali to svejedno nije točno, ha?!? Bar ne za ljude....

    avatar

    01.09.2011. (09:04)    -   -   -   -  

učitavam...