Komentari

ar-ar.blog.hr

Dodaj komentar (39)

Marketing


  • rozi slon

    ajd mi pliz otkri koji ti je najdrazi SH? :D
    inace, s obzirom da nisam nikad komentirala, a redovito te pratim iako imamo potpuno razlicit stil, imam potrebu rec da si mi na neki meni nedokuciv nacin zanimljiva. :)
    ful cijenim to kaj sama prekrajas robicu i radis DIY uratke. tu smo slicne. ;)

    avatar

    26.07.2011. (02:04)    -   -   -   -  

  • Barbara

    ilica, mislim da je broj 170 i nešto (nakon trga francuske prema črnomercu, odmah poslije textil house-a) i isti taj dućan, ali na maksimirskoj, kod šulekove :D

    avatar

    26.07.2011. (02:15)    -   -   -   -  

  • S.V.

    joj al sm nekad furali šos hlače :)
    to je samo dokaz da se moda vraća-reciklira i da je ok čuvati neke kvalitetne i zanimljive komade i godinama :)

    super pletenica, i cijeli outfit obleke naravno
    daj da vidimo i što si sve preradila, ili ćeš to postepeno prikazivati u raznim kombinacijama?
    blago vama u zgb na izboru, ja nikak da se natjeram u shs varaždin koji nema baš ok lokaciju, nemaš gdje parkirat a glavna cesta, no natjerat ću se prošetati jer si mi velika motivacija sa svojim "domaćim preradama" :)))))))

    avatar

    26.07.2011. (06:39)    -   -   -   -  

  • Toxic

    Barbara, redovito pratim tvoj blog. Sto reci nego da si odlicna. Mogu se meni kombe svidjati ili ne svidjati, ali je nepobitno da imas izgradjen stil, preludu mastu, spajas nespojivo i igras se. Prava si inspiracija kako ti mnogi kazu. Iskreno se nadam da ces ostati u tim vodama, kao stilist ili nesto slicno, jer stvarno imas smisla.
    Puno pozdrava!

    avatar

    26.07.2011. (10:53)    -   -   -   -  

  • Toxic

    p.s. I pozdravi Petru i reci joj da pise na blogu. Jer jako fali.

    avatar

    26.07.2011. (10:59)    -   -   -   -  

  • coco_22

    Barbara, zasto mi ne odgovaras na mail u vezi giveawaya?? Meni ta torba nije jos uvijek stigla.. Mozes li provjeriti u posti?

    avatar

    27.07.2011. (11:38)    -   -   -   -  

  • Izgubljena na Istoku

    Odlicno mi je sto sama preradjujes odjecu. Naravno da si svi volimo kupiti nove komade s vremena na vrijeme, ali mislim da ne bi trebali bacati robicu sam zato kaj je "stara" vec je kao ti preraditi...bas cekam da vidim sta si napravila :)

    avatar

    27.07.2011. (17:25)    -   -   -   -  

  • iva

    ajmo svi reciklirati......
    zemljica će nam biti zahvalna..
    navrati barbi
    http://halinje.blogspot.com/

    avatar

    27.07.2011. (21:58)    -   -   -   -  

  • Mila

    Jooooooj imamo iste, kako bi ti rekla šos hlače. Samo što su moje malo prozirnije ali su identične. Isto shs :)
    Morat ćemo ih zajedno pokazat gradom :D

    avatar

    28.07.2011. (00:29)    -   -   -   -  

  • sgvs

    Barbara, daj pliz stavi slike kako si odrezala cizme, ja planiram vec dugo, ali se ne usudim. Hvala puno

    avatar

    31.07.2011. (17:47)    -   -   -   -  

  • Teeja

    Ne svida mi se nikako ta kombinacija, mozda opcenito jer nisam ljubitelj traper kosulja, jaknica i majica... mozda mi samo sako tuce u oci s tom kombom, jer kad je ona donja bez tog sakoa, onda je jos nekako i "nosivo", a gore s leda bez trapera da se vidi isto nije lose...

    avatar

    01.08.2011. (15:11)    -   -   -   -  

  • mala:)

    Ti si meni baš baš slatka :) Što se tiče odjeće, imaš par predobrih kombinacija za koje bih ubila ali isto tako imaš i one koje mi nisu nešto, al to je valjda normalno. Vidjela sam te neki dan u H&M-u na Cvjetnom, imala si neku mašnicu na glavi ;) Jedna konstruktivna kritika - nemoj nositi kratke hlačice uz nisku petu jer ti noge izgledaju jako kratko i zdepasto, iznad koljena i listovi čak i malo debelo. Inače mi je sve drugo ok, samo nastavi tako :)

    avatar

    03.08.2011. (19:28)    -   -   -   -  

  • Addtolove

    show some support please! :)
    addtolove.blogspot.com

    nisam ni do koljena barbari ali se trudim :))

    avatar

    06.08.2011. (18:53)    -   -   -   -  

  • P

    11 dana nisi napisala post.

    avatar

    06.08.2011. (21:09)    -   -   -   -  

  • kocka

    mislim da je cura na moru, nemojte samo sad opet počinjat kolko često ne piše, nek se lipo bućka i praćaka, a dojmove nek piše kad se vrati :D

    avatar

    07.08.2011. (17:37)    -   -   -   -  

  • andrea

    rekla je da nejde blog na godisnji.. iskreno ne da mi se vise cekat. ima ljupkin pa cu gledat barem redovne postove ..sorry al eto ti bi trebala znat ucin na vernu.. konkurencija je ipak jaca ima boljih koji istisnu losije :D

    pozz i toliko od mene ovdje

    avatar

    07.08.2011. (21:47)    -   -   -   -  

  • mia

    sad vidjeh da je Petra (chez bubushka) opet pocela blogat! :) ali imam zamjerku- eto, pisem ovdje jer pojma nemam gdje se na njenom blogu komentira, takodjer, Petra ako ovo citas- blog ti je jako nepregledan, font slova u komentarima je preogroman, ne znam gdje je pocetak, a gdje kraj. prijasnji blog ti je bio puno bolji i pregledniji.
    Stvarno se veselim tvojim kombinacijama, imas super stil i opcenito pozitivan stav oko svega pa mi je zao da mi blog ne stima.
    Pusa!

    avatar

    08.08.2011. (10:42)    -   -   -   -  

  • pipi

    @andrea- kako si samo dosadna!

    avatar

    08.08.2011. (17:53)    -   -   -   -  

  • dah

    Ovaj blog je postao užasno dosadan.. Nema postova, samo reciklaža istih "sliku svoju ljubim slika" s vječno istim dodacima (mačka prsten, zlatni sat, zlatna narukvica), ista odjeća u krug.. I onda još i ti komentari djetinjasti. Stvarno više ne znam po što se vraćam - navika.
    Njoj se vječno ništa ne da, nema strasti, ne prati nikog ni ništa, ne mogu dvije suvisle rečenice pročitati osim s kim je pila kavu i gdje je bila al nije ništa slikala.. Bla, bla, bla. Dosadno. Ajte bok, nemam ja ja tolko vremena za nečije egotripove - plus čujem kolko ogovara sve kaj stigne i to na vrlo ružan način.

    avatar

    12.08.2011. (03:20)    -   -   -   -  

  • tonia

    meni je Barbara i dalje dobra, samo si to dobro rekla- nema strasti, nekakve zanimacije, kao da ju vise ne zanima bloganje. to za ogovaranje ne znam, koliko mi se cini ona se najdostojanstvenije drzala u ovim svadjama. Ali da, to je tocno- nema nikakvih informacija osim gdje je pila kavu (ali nije stigla fotkat), sto malo isprazno zvuci.
    Bilo bi steta da blog umre jer je bas bio dobar i interesantan, kao i velika inspiracija.

    avatar

    12.08.2011. (13:01)    -   -   -   -  

  • Bumbarica

    Draga B., jedan doista dobronamjeran savjet: iako vidim po stranim (a i našim) modnim blogovima da je uobičajeno fotkati potkoljenice s pripadajućim cipelama - nemoj to raditi ili sredi u Photoshopu. Npr., konkretno na fotki iz ovoga posta: prvo što vidim na njoj nisu tvoje cipele nego jedne na prvi izgled bolesne noge: crvena, u balerinke ugurana stopala; iskočene vene što po nogama što po listovima.

    Znam da nitko nije savršen, niti modne blogerice, nitko ni ne očekuje noge bez madeža, znaka života, ali ovo je doista ružno za vidjeti na jednoj 20 i nešto godišnjakinji koja ima modni blog.

    puno uspjeha!

    avatar

    13.08.2011. (11:55)    -   -   -   -  

  • malina

    o barbara aj ti fino ugasi blog jer ne imat post skoro pa 20 dana je smijesno ! mozda ljupka ima jadnije kobinacije i sve to stoji ali draga moja njeni postovi su toliko redovni da je milina pratit blog .. pozdrav od mene

    avatar

    13.08.2011. (19:39)    -   -   -   -  

  • eni

    @dah - potpisujem!

    i da,naravno da zvuči isprazno,kad je ona isprazna

    svi znaju da je barbika mala vernuša koja po cijele dane pije kavu i troši pare staraca, niti lijepa niti pametna, ovo je samo VOLIM_SEBE_BLOG

    pa pa

    avatar

    14.08.2011. (12:32)    -   -   -   -  

  • linda

    Ove isprike da si na moru i da nemaš internet ti ne pale :/ na žalost ostala si bez još jedne vijerne pratiteljice, i druge blogerice su išle na more i svakodnevno objavljivale postove, svaka čast pojedincima.
    Petra ti je postala klon, baš kao i Ana prije par godina.

    avatar

    14.08.2011. (20:13)    -   -   -   -  

  • ana

    barbara draga iskreno ovo ti nema smisla vise.. umjesto da si odredila 2 put tj cu objavljivat postove recimo pon i cet .. ovak ne imat post tako dugo je koma

    avatar

    14.08.2011. (21:52)    -   -   -   -  

učitavam...