Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • nataša

    skroz sam zadovoljna ovime što sam pročitala.
    da, baš jesam ! :-))))))

    avatar

    22.07.2011. (17:03)    -   -   -   -  

  • preživjeti

    Što cini kvalitetnog muškarca:
    ljubaznost,dobrota,nježnost,suptilnost,muževnost,pouzdanost,vjern ost,inteligencija,pozitivnost.
    Takav ne postoji kao što nepostoje ni takve žene.
    Mi smo ljudi s manama.
    Bajke su za malu djecu.
    Pozdrav

    avatar

    22.07.2011. (17:46)    -   -   -   -  

  • Tina.

    i ja sam zadovoljna postom no
    nekako komentar od preživjeti nadvladao ovaj post :))))

    avatar

    22.07.2011. (18:53)    -   -   -   -  

  • lady flower

    Jako lijepo napisano

    avatar

    22.07.2011. (20:56)    -   -   -   -  

  • metamorfoza

    i ja mislim....ovo bi bilo savršenstvo....
    a stvar je u tome da ljubav baš tako ne bira ....:)))

    avatar

    22.07.2011. (21:40)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @preživjeti: ovdje ne govorimo o privlačnosti, samo o vezivanju. Ako nema takvih žena, to ne znači da će muškarac biti sam do kraja života, samo da neće biti u ozbiljnoj vezi ili se ženiti :P

    Novi post: Muško-ženska prijateljstva (osvrt)

    avatar

    23.07.2011. (09:29)    -   -   -   -  

  • dobra žena

    ako je muškarac ljubazan dobar i pouzdan sve se ostalo možete dogovoriri ;)
    isto vrijedi i za ženu :)

    avatar

    26.07.2011. (15:14)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    ne slažem se, zvučiš kao posesivni papak - po meni je baš pozitivno i znak zrelosti, kvalitete, emocionalne odraslosti da može i ''samo za zabavu'', da može i hoće ''prevariti'', da žonglira s više frajera istodobno, da je sarkastična i besramna - sve je to znak inteligencije, i nisu li takve cure sto puta zanimljivije i zrelije? Igniss, previše si pod utjecajem konvencija zaglupljujuće monogamije... nečega tako naopakog, nemoralnog, agresivnog i suštinski zlog kao što je monogamija u svojoj posesivnosti...

    avatar

    26.07.2011. (22:44)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Pero, ti se šališ? Ne mogu vjerovati da netko brani navedene osobine, pogotovo zato što sve što žena treba napraviti da ih nema je, ne znam, ne ponašati se kao totalna kuja.

    - Sarkazam je tradicionalno muška osobina. Žene ga mogu slobodno imati, ali to nije privlačno. Kad bih birao između dvije žene iste po svemu osim toga, uvijek bih odabrao onu ženstveniju.
    - Ovdje ne govorimo o nekom zakonu koji prisiljaval ljude na nešto, već o VEZIVANJU. Vezati se na bilo koji način (više od neobaveznog seksa) za tu "oslobođenu" koja žonglira s više njih je recept za katastrofu. Pump & dump? Da. Išta više? Ne hvala.

    Zaključak: Monogamija nije pravilo koje odgovara svima... slobodno svakome! Ali ako se ona ponaša po modelu "samo za zabavu", ne može ni očekivati da bude tretirana bolje od toga.
    Sorry na kasnom odgovoru.

    avatar

    04.08.2011. (09:13)    -   -   -   -  

  • Doors

    @Ignisse, jako dobar odgovor Peri :D

    avatar

    04.08.2011. (09:40)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Hvala na dodatku, Pomorče :) I slažem se s tim što si napisao, osim jedne stvari - povećane potražnje od strane muškaraca. Naime, budući da su na kraju žene te koje biraju, muškarci su ti koji se moraju prilagoditi, ne obrnuto. O tome zašto danas "lakoća" postaje sve standardnija, sa svim i dobrim i lošim posljedicama, isto povremeno pišem. Pozdrav!

    avatar

    09.08.2011. (19:59)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Hej zdravo opet, uvijek je lijepo vidjeti tihe čitatelje da oglašavaju da postoje :) Ok, s jedne strane sve što si napisao stoji. Pretjerana dominacija nije dobra, i odbijanje se događa oba spola. Ali karakter odbijanja je drukčiji, isto kao i učestalost.

    To dolazi iz one teze o većoj biološkoj vrijednosti žene i svemu tome, što se prenosi i na kulturu. Čak i žena ekstremno niskog statusa će rijetko završiti u prisilnom celibatu i beskonačnom odbijanju, a prosječna žena će opet dobijati (makar od luzera) pažnje koliko mnogo uspješniji muškarac.

    Žene imaju sklonost maštanja o naj-naj-naj partnerima, bez obzira na to da li ih zaslužuju, ("princezin sindrom"), i u skladu s tim će ponekad prići muškima s kojima nemaju nikakve šanse, ili će maštati o njemu a on joj nikada neće prići. Kada je žena odbijena, to je većinom zato što je prišla Alfi koji je daleko iznad njenog statusa i ne želi imati ništa s njom čak i na kratko vrijeme. Ako je prišla muškarcu svog statusa (vrijednosti), njena vjerojatnost odbijanja je vrlo mala... koliko, 30, 40ÝquestionDD I njeno prokletstvo je što, u nedostatku Igre, nema nikakve šanse da ga obrlati.
    Za usporedbu, vrlo uspješan muškarac (tipični "Alfa" iz ovog posta) će biti sretan ako i s 20% (odbijanje 80%) žena uspije, samo zato što je njegova realnost da je on taj kojeg se bira. Vrlo su rijetki supermodeli koji nisu privlačni svim muškarcima, ali su česti poznati zgodni Alfa glumci tipa Brad Pitt ili Leonardo DiCaprio koji nisu privlačni ni izbliza svim ženama.

    Primjer? Čak i dvije najružnije, najodvratnije žene koje postoje na svijetu, Susanne Eman i Donna Simpson, imaju muževe. Istina, ne čine se posebno sretni, ali dobro znamo da bi muškarac njihovog kalibra (i mnogo višeg, sve do sasvim prosječnog) mogao lako završiti mnogo osamljenjiji od njh dvije.

    Pozdrav!

    avatar

    21.08.2011. (12:14)    -   -   -   -  

  • Lilith

    Pravilo je ovo: zločeste cure dobiju najviše zabave i najbolje muškarce, dok dobre cure dobiju pregaču oko struka, lijenog egocentričnog kretena u kući kojeg moraju tetošiti do iscrpljenja sve dok ih ne zamjeni mlađom ljubavnicom......zločeste cure su lukave i oprezne kapo vučice, ne daju se laklo uvući u muške zamke i znaju izvući najbolje od života za sebe. :)

    avatar

    31.08.2011. (16:32)    -   -   -   -  

  • Aleph

    Super mi je ova logika, kao mi zene volimo samo lose decke i kad nas tretiraju lose, pa bi svaki pravi muskarac trebao to raditi (radi nas ustvari, kako bi nas usrecio!?!) a muskarce takav pristup odbija, pa to nikako nije pametno raditi muskarcima. Ha, ha, pricam ti pricu. Cinjenica je da u zivotu ako zelis zadrzati paznju muskarca, moras neprestano igrati igrice na rubu dopustenog. Samo trebas paziti da ne prijedjes onu imaginarnu granicu, za koju nitko ne zna gdje se tocno nalazi. Mi jos uvijek zivimo u turbo patrijarhalnom drustvu, bar mi u Dalmaciji, nema straha da kod nas dodju do ikakvih pomaka jos barem 100 godina. Puno pozdrava svima.

    avatar

    17.11.2011. (15:37)    -   -   -   -  

  • yazzal

    svaka čast!ti govoriš o istinskoj ženstvenosti koja momentalno u tekstu ne obraća pozornost na samu seksualnost..što je u redu.O karakteru se svašta piše,osobito o ženskom karakteru pa često isada kao da je termin isključivo vezan za muški rod.Od tud i feminizam i kojekakve misli o ravnopravnosti koja počiva na krivim temeljima.žalosno je kada i same žene ne žele prihvatiti svoju zadanost spola i ono što iz toga proizlazi.Da,slažem se i čvrsto vjerujem da su sve odlike ..pa i više upravo one odlike i karaktera koju ženu čine tako ženstvenom i neodoljivom muškom rodu.Tko u to sumnja,slobodno živi kakoželi i ima svojaa uvjerenja.A karakter prvenstveno služi onome tko ga ima..

    avatar

    07.09.2012. (10:31)    -   -   -   -  

  • srbin

    Ti si budala bre, pičko jedna bre ako se devojka puca za zabave sa više njih to je njeno pravo. Pičke može da da kome god joj odgovara a ti se verovatno isfrustriran jer je neka devojka dala svima samo tebi nije pa sad lečiš komplekse prodavajući muda pod bubrege u ovu priču o "moralu". Konzervativni kerovi se generalno dele u dva tabora 1.uvereni-koji stvarno veruju da imaju pravo da sude i vređaju te da propisuju drugima po kojim merilima da žive a za takve gajim najveći prezir i 2.posledični-takvi poput tebe koji su u suštini latentni konzervirani nikogovići ali to izbije na površinu kad upoznaju devojku koja je svima dala samo njemu nije pa licemerno istu skupinu devojaka ovako razvlači po blogu i umišlja si koliko je pametan nesvestan da je glup k'o kriv kurac. Zakasnio jesam na komentarisanje mada post više nije aktuelan tema nažalost još jeste i biti će dokle god se primitivizam ne iskoreni zato sad dajem obol sa zakašnjenjem uz izraženo žaljenje šta nisam naletio ovde kad je bilo aktuelno.

    avatar

    27.08.2023. (16:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...