Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • VanBasten

    Zapravo Fredi Fiorentini pali i žari Hajdukom, nova uprava (veći dio njih) nije vodila nogometni klub do sada pa za svaki k..ac pitaju Fredija za savijet, jer u Hajduku su se mijenjale uprave Fredi je stalno bio tu. Nije mi jasno kako ga plaćaju i zašto ga nisu ostavili na nekoj funkciji po godine dok ne uđu u srž upravljanja klubom. Primjer odakle bi Maleš znao zašto je u Hajduku jedan retard Barišić sa tolikim primanjima a preseljen je u drugu momčad? 1. može se raspitivat oko kluba pa ćut neku priču, 2. Fredi dođe sa bilježnicom u klub i sve mu fino objasni. Iskreno ne vidim ništa loše u tome da Fredi brifira Maleša i ekipu o stvarim od prošle uprave, ne vjerujem da će to ići na štetu kluba. Previše Fredi zna da ga ne bi pitali. Kad uhvate konce cijelog kluba Fredi im neće biti potreban.
    HAJDUK IZNAD SVEGA, TORCIDA ISPRED SVIH!

    avatar

    19.07.2011. (16:43)    -   -   -   -  

  • ratko vujovic

    Pozdrav velikom hajdukovcu Armandi i kao i uvijek,odlicna analiza i odlizan komentar !!!!!!!!
    Ratko Vujovic-Kotor

    avatar

    21.07.2011. (10:06)    -   -   -   -  

  • veky_st

    Pozdrav Ante!

    Nemam nista za dodati,samo da nam nastavis i dalje ovako pisati i stavljati pred svih nas jedan ispravan i zreo nacin razmisljanja jednog istinskog navijaca.To je moto kojeg trebaju slijediti pravi navijaci naseg kluba.
    Jedino sto se ne bih slozio u potpunosti je pitanje baklji i njihovo paljenje za vrijeme utakmice.Znam da je tesko prihvatiti cinjenicu da se baklje, koje su tradicija Torcide pa i njena prepoznatljivost ako hocete, izricito zabranjuju i kaznjavaju.Tim vise jer je upravoTorcida ta koja je baklje prva pocela koristiti na ovim prostorima i njen su "zastitni znak".
    Medutim,ako time stetimo klubu i stvaramo mu godinama los imidz kod UEFA-e,mozda je polako doslo vrijeme da se baklje zamijene necim novim,a u drugu ruku takoder vizualno spektakularnim i "juznjacki" prepoznatljivim...
    Mozda,ovo ne bi bila losa tema za neki navijacki forum u buducnosti!Vjerujem da bi se naslo originalnih ideja koje bi zazivjele u "navijackom puku"!
    Stoj mi dobro i vidimo se na tribinama istoka!

    avatar

    23.07.2011. (02:57)    -   -   -   -  

  • lucijan99

    Ha mačore,projekt Naš Hajduk za što sam odavno lobirao,al se postavlja pitanje,kako to da je Kerum to odobrio taman prije tužbe Hajduku za ogromnan novac koji će trebat platit državi,šta da navijači to vraćaju?Pitanje je sad...

    avatar

    29.07.2011. (22:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...