Komentari

malenazvijezdice.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Sarajka

    Već tri godine, čitam Vaš blog. U početku, svakodnevno sam svraćala, čitala i suosjećala sa Vama. A onda sam prestala, shvatila da je teško sve ovo čitati. Sada navratim ponekad, svako dva, tri mjeseca, nešto me 'tjera' da otvorim ovu stranicu. I uvijek isti osjećaj u meni. Uvijek mi se oči napune suzama zbog Vaše, meni nepoznate, kćerke. Današnje vijesti opet su me podsjetile na Vas, Vaš blog i malu Stelu. Govorili su da je dječak koji je imao saobraćajnu nesreću u subotu, u naselju kod Sarajeva, još uvijek u životnoj opasnosti. A tog dječaka su udarila kola Hitne pomoći, baš kao i Stelu. Dokle? :(

    avatar

    27.06.2011. (23:26)    -   -   -   -  

  • emocija

    Roditelji još uvijek vjeruju da će se desiti, pa.... sad već i čudo, nema tijela, nema smrti. I ja sam se nadala nekakvom čudu bez obzira na saznanje, ne znam, možda je to obrambeni mehanizam, to čekanje "čuda", obrata situacije...Nevjerica i šok utječu da čovjek nastavlja sa životom, te je stoga konačno saznanje, ili suočavanje s neupitnom istinom najgora stvar.

    avatar

    28.06.2011. (18:30)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Da.. sad kako dani prolaze.. a nema zapravo još uvijek one zadnje potvrde.. one konačne istine.. ne znam.... mora da je pakao i to..
    Ja tako često mislim i na onu malenu britanku što je oteta prije nekoliko godina.. kako njeni roditelji žive?? Kao da je još uvijek negdje živa?? Da ima nade da će ju ipak kad tad pronaći živu?? Ne znam.. znam samo da više ne znam što je nada.. jer nemam se čemu nadati...

    avatar

    30.06.2011. (23:48)    -   -   -   -  

  • milicza

    Sve što si pisala, podsjetilo me na moju mamu i njeno učenje-mene i sestre apsolutno iste riječi i isti savjeti. Žalim za Antonijom, teško mi je to što je nisu našli, bilo kako.... Kad sam se stavila u mislima samo, u toj situaciji - i ja bih se nadala do zadnjeg trena,. jučer sam došla iz Imotskog ..Tamo tinejdžeri stopiraju na glavnoj raskrsnici... užas. ja svoju djecu odvozim i dovozim, nikada mi nije teško... sjetim se Luke Ritza, svih poginulih. Potreslo me ovo danas, kad je poginula desetogodišnja djevojčica s roditeljima kod Sluja..Mogu misliti samo kako si ti današnje vijesti preživjela Sjetiš se. svega. U mojim ste mislima i molitvi uvijek. Molim se za tvoju snagu..

    avatar

    04.07.2011. (20:16)    -   -   -   -  

  • ANNA

    Draga gospođo Sandra,
    Godinama čitam Vaš blog, imam potrebu javiti se a ustvari nemam pojma što napisati a da ne zvuči glupo. Ne poznajem Vas ali „upoznala“ sam sam cijelu obitelj tog dana kad je vijest bila na svim portalima i u vijestima.

    Želim vam svima puno dobrog i lijepog u životu ali opet kako poželjeti nekom tko je izgubio kćer i sestru tako nešto, i zato Vas molim da mi oprostite ako sam bubnula bez veze.

    Želim vam puno snage, i Vama i suprugu i Tini.

    Vaše djevojčice se tako često sjetim i iako se ne poznajemo znajte da nije zaboravljena a sigurna sam da nisam jedina koja čita iz prikrajka.

    Pozdrav i zagrljaj

    avatar

    07.07.2011. (09:22)    -   -   -   -  

  • milicza

    mila Sandra, nekako si mi cijeli dan u glavi.... osjećam da ti trebam poslati poruku, nešto- znaš da sam s tobom u mislima. Pozdrav cijeloj obitelji.

    avatar

    21.07.2011. (12:16)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    O Milice.. znaš li da su nam ukrali i tvoju bubamaru...
    Ne mogu to vjerovati.. ne mogu
    U tom malenom predmetu je sva naša ljubav i bol za Stelicom.. kome to može više značiti..
    Ma kako mogu...

    avatar

    21.07.2011. (12:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...