Komentari

mysterymj.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mm

    ne znam kako sam uopće dosla do ovog bloga,ali sam s prvom pričom počela ga čitati sve dalje i dalje,uglavom,bez stajanja sam pročitala sve tvoje piče i odlične su mi..
    izgledaš super i djelujes kao pravi frend ...
    ćelim ti sreću u životu i puno ljubavnih uspijeha

    avatar

    02.07.2011. (17:32)    -   -   -   -  

  • mysteryMJ

    Hvala ti mm ....također sve najbolje!

    avatar

    05.07.2011. (01:49)    -   -   -   -  

  • čitatelj

    Zanimljivo je da si na početku ovog teksta napisao kako ćeš se koristiti žargonskim izrazima, psovkama, možda i ciničnim humorom kako bi bio razumljiviji širokim masama a sudeći po vokabularu, pravopisu i stilu pisanja u tvojim ostalim tekstovima, moglo bi se zaključiti da upravo ti pripadaš tim masama na čiju se razinu kao spuštaš.
    Nadam se da te moje iduće pitanje neće uvrijediti, pa ću ga postaviti iz čiste radoznalosti.
    Koje je tvoje formalno obrazovanje?

    avatar

    07.07.2011. (04:34)    -   -   -   -  

  • mysteryMJ

    Ne, neće me uvrijediti tvoje pitanje! Moje formalno obrazovanje je totalno nebitno za ovaj blog! Ovo nije blog hrvatskog pravopisa, ni pravopisa bilo kojeg drugog jezika! Ja ovaj blog ne pišem s namjerom da pokažem koliko sam gramatički točan ili ne točan, zato mislim da kritike tvog tipa ovdje nemaju smisla. Sasvim druga priča bi bila da je ovo blog u kojemu se poklanja pažnja ili ti pozornost (ako ne razumiješ pažnja) pravopisu i gramatički točnom izražavanju. Nadam se da ste zadovoljni dobijenim ili dobivenim ( ili kako već) odgovorom!?!!

    avatar

    15.07.2011. (18:25)    -   -   -   -  

  • smilu

    Moram nadodati:

    S kršćanoskog stajališta: Ljubav je ljubav. Ljubav je dana od Boga nije li? Kako može ljubav biti bolest?

    S znastvenog stajališta: Gay nije bolest i to je dokazano...ali i da i jest, da li ćemo tom logikom izbaciti i invalide i djecu s dawnovim sindromom iz društva zato jer su bolesni? Da li ćemo reći invalidu, ne možeš se voziti u kolicima jer to nije prirodno????

    S mojeg stajališta: Sto ljudi - sto čudi. Get used to it - it's life.

    // čitatelju....možda si jedan od kojih znaš kako se pišu tekstovi i kako se izražava, ali očito ne znaš naći bit priče. Očito nikad nisi dobio na ruke tekst nekog pisca, koji prije no što je izašao do tvojih očiju, bio je pun gramatičkih pogrešaka i tipfelera. Dakle, ispravnost pisanja i izražavanja nikako nije usporediva sa onim što je pisac htio reći....

    avatar

    21.06.2013. (10:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...